Hur du kan kräva dina Bitcoin kontanter från din plånbok och sälja den för Bitcoin

Undrar du hur du kan kräva dina Bitcoin Cash efter Bitcoin-gaffeln? Det finns bra nyheter. Ett av de största och pålitliga cryptocurrency-utbytena, Kraken, meddelade just idag att de kommer att börja acceptera Bitcoin Cash-insättningar. Det är bra nyheter för människor som har sökt efter en Bitcoin Cash-plånbok för att kräva sin del av det delade myntet. Och om du undrar om du äger Bitcoin före 1 augusti kommer du automatiskt att äga samma antal Bitcoin Cash-mynt. Du behöver bara göra anspråk på det i en Bitcoin Cash-plånbok för att antingen behålla dem eller sälja dem.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Det största hinderet för de flesta som vill göra anspråk på Bitcoin Cash har fått en insättningsadress från en plånbok som de kan lita på. Nu när Kraken accepterar Bitcoin Cash-insättningar kommer det att göra det lättare att dela myntet. Om du bestämmer dig för att använda Kraken som din nästa Bitcoin Cash Wallet, öppnar du bara ett konto på deras webbplats och letar efter deras Bitcoin Cash (BCH) -avdelning, så kan du generera en ny insättningsadress där för att komma igång. Bitcoin Cash-insättningar på Kraken kräver för närvarande 20 bekräftelser att rensa, vilket tog oss cirka 5 timmar tidigare i dag. Antalet nödvändiga bekräftelser bör sjunka i framtiden, och när fler gruvarbetare ansluter sig till Bitcoin Cash bör tiden det tar dramatiskt snabbare.

Hur man gör anspråk på Bitcoin Cash

Processen att göra anspråk på Bitcoin Cash beror mycket på var du för närvarande har lagrat din Bitcoin, till exempel de bästa Bitcoin plånböckerna som vi föreslog tidigare.

Nedan följer stegen för några av de mest populära plånböckerna för att göra anspråk på Bitcoin Cash. Om du använder en annan plånbok som inte nämns här, var noga med att fråga i kommentaravsnittet nedan så kan vi försöka hjälpa till. Vi kommer att fortsätta att uppdatera detta inlägg och lägga till instruktioner för att kräva Bitcoin Cash för andra plånböcker när vi ser dem, så kom tillbaka ofta eller fråga nedan om din plånbok.

Krav på Bitcoin Cash vid Exodus

Detta är förmodligen den enklaste av alla plånböcker som vi har sett för att göra anspråk på Bitcoin Cash. Allt du behöver göra är att uppgradera till den senaste versionen av Exodus (till åtminstone version 1.31.0) och följ sedan dessa korta steg nedan. Kudos till Exodus för att ha kommit med en så enkel lösning att göra anspråk på Bitcoin Cash.

  1. Ladda Exodus, klicka på hjälp på vänster sida
  2. Leta efter “Hur gör jag krav på mina Bitcoin Cash (BCH)?” Längst ner
  3. Klicka på ”Kräva min Bitcoin Cash Now!” -Knapp
  4. Klicka på Fortsätt och ange din Bitcoin Cash-inlåningsadress, vi använde Kraken's insättningsadress för detta steg. (VARNING! Skicka INTE TILL EN BITCOINADRESS, MÅSTE Vara EN BITCOIN KONTANTADRESS !!!)
  5. Gå igenom resten av stegen och se hur magin händer. Vi gick igenom de exakta stegen idag och kontrollerade att allt fungerade som visas. Vi har framgångsrikt krävt våra Bitcoin Cash från Exodus och överfört till Kraken-konto. Kraken krävde 20 bekräftelser, vilket tog oss cirka 5 timmar, men allt fungerade och verifierades.

Krav på Bitcoin Cash på Electrum

Electrum uppgav officiellt att de inte kommer att direkt stödja Bitcoin Cash, så för att få tillgång till Bitcoin Cash kan användaren överföra Bitcoin Cash till en annan plånbok. Här är en fantastisk video om exakt hur du kan göra anspråk på Bitcoin Cash på Electrum

Gör anspråk på Bitcoin Cash på Jaxx

Här är det officiella uttalandet från Jaxx. De rekommenderar att du håller ditt nya mynt i Jaxx tills de är redo för full integration av Bitcoin Cash, de kommer så småningom att stödja det och kommer att dela upp myntet för dig. Men om du inte kan vänta så länge, kommer du att vilja exportera dina privata nycklar från Jaxx och prova något liknande (inte verifierat av oss, men ser legitimt ut.)

Rekommendation : förvara i din Jaxx plånbok tills de officiellt stöder den.

Gör anspråk på Bitcoin Cash på TREZOR

För att kräva Bitcoin Cash från din TREZOR-enhet, följ bara deras officiella guide här.

Begär Bitcoin-kontanter på Coinbase

Coinbase planerade ursprungligen inte att stödja Bitcoin Cash, men efter mycket övervägande (och en del "nudging") har de beslutat att stödja det nya myntet, och övergången bör vara klar den 1 januari 2020.

Rekommendation : förvara i din Coinbase plånbok tills de officiellt stöder den.

Uppdatering: Coinbase började faktiskt handla med Bitcoin Cash i mitten av december 2017

Gör anspråk på Bitcoin Cash på XAPO

Här är det officiella uttalandet från XAPO om Bitcoin Cash. I grund och botten behöver du bara vänta och de krediterar dig Bitcoin Cash på ditt konto så småningom. Om du måste göra anspråk på det nu av någon anledning, försök med JAXX-metoden ovan, men det rekommenderas inte eftersom det handlar om att skicka dina mynt till Electrum Cash, vilket verkar vara legitimt, men det är skapat av en anonym utvecklare ... så ja, lycka till med det.

Rekommendation : förvara i din XAPO plånbok tills de officiellt stöder den.

Ska jag sälja mina Bitcoin kontanter?

Huruvida du faktiskt ska sälja dina Bitcoin Cash eller inte är en annan konversation. Det finns hardcore-troende på båda sidor. Vissa tror att Bitcoin Cash kommer till noll, och vissa tror att det kommer att ta över Bitcoin Core som den "riktiga bitcoin".

Låt oss ge dig lite perspektiv. Förra gången det fanns en massiv gaffel som hade en liknande bakre historia var Ethereum Hard Fork, gaffeln lämnade oss med det dominerande Ethereum (ETH) myntet och ett Ethereum Classic (ETC) mynt som lämnades att dö. Nedan följer en tidslinje för ETC: s korta livslängd för att ge dig ett perspektiv av vad som KAN hända efter en gaffel:

  • 20 juli 2016 - Ethereum hårdgaffel klar
  • 2 augusti 2016 - priset på Ethereum Classic (ETC) nådde ett högt ”IPO-pris” på 2, 76 $, med ett marknadsvärde på 194 MUSD
  • 29 november 2016 - ETC: s pris fortsatte att falla fällbart med 73% till $ 0, 75, med ett marknadsbelopp på $ 66M kvar
  • Ungefär ett år efter gaffeln har ETC-priset återhämtat sig (exploderat) hela vägen upp till 15, 35 dollar (marknadsvärde på 1, 5 miljarder dollar), eller över 2 000% vinst sedan tråg, och priset på ETH fortsätter att överträffa ETC, men båda är blomstrande och sina egna

Så frågan du vill ställa dig själv innan du fattar beslut om att sälja: tror du att Bitcoin Cash kommer att följa Ethereum Classic? Om så är fallet, vill du "HODL"! Om du bara vill sälja dina Bitcoin Cash har Kraken ett bra alternativ att sälja och utbyta dina Bitcoin Cash till Bitcoin eller, som Randy Moss skulle göra, direkt cash homie.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.