Hur du inaktiverar Bixby på din Samsung Galaxy S10e

Det finns inget alternativ att permanent inaktivera Bixby på din Samsung Galaxy S10e men vi har hittat en lösning så att tjänsten inte startar på grund av oavsiktlig knapptryckning. Vissa användare tyckte att Bixby var en användbar tjänst, särskilt de som använder röstkommandon, men de flesta av oss tycker att det bara är en gimmicky. Så vi vill inaktivera tjänsten eftersom den orsakar irritation för det mesta snarare än att vara användbar.

I det här inlägget kommer jag att gå igenom hur du inaktiverar Bixby på din nya Galaxy S10e. Jag kommer att dela med dig den lösning vi har använt för att tystna den här tjänsten och för att förhindra oavsiktliga lanseringar. Om du också har letat efter en lösning på den här typen av problem, har du kommit till rätt ställe. Fortsätt läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

Men innan någonting annat, om du har ett annat problem med din telefon, gå till vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem rapporterade av ägarna. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på vår webbplats eller åtminstone finns det liknande problem som vi redan har fixat. Så försök att hitta de som liknar eller är relaterade till ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp kan du dock kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Inaktivera Bixby på Samsung Galaxy S10e

När Samsung lade Bixby till sina flaggskepp, inkluderade det inget alternativ att permanent avaktivera tjänsten. Så om du letar efter den enda omkopplaren för att stänga av detta, kunde du inte hitta den. Här är vad du behöver göra för att hindra Bixby från att öppna sig på egen hand ...

Logga in på ditt Samsung-konto

Vissa inställningar kommer inte att aktiveras om du inte är inloggad på ditt Samsung-konto. Så följ dessa steg för att logga in om du inte redan har gjort det ...

 1. Tryck på Bixby-knappen.
 2. Tryck på Nästa pil.
 3. Ange nu dina Samsung-referenser. Om du inte har ett måste du skapa ett nytt Samsung-konto.
 4. Om du blir ombedd att "Använd din biometri" trycker du på "Inte nu".
 5. Klicka på Nästa-pilen igen.
 6. Granska villkoren och tryck på Nästa.
 7. Klicka på Nästa för sista gången.
 8. Och det är det, du är inloggad.

Hur man tar om Bixby-knappen på Galaxy S10e

Inaktivera Bixby Home på din Galaxy S10e

Nästa sak du måste göra är att stänga av eller inaktivera Bixby Home på din telefon. Det är skärmen där Bixby ger dig det ögonblick du trycker på den knappen. Så här görs:

 1. Håll ner på tomt utrymme på startskärmen tills menyn visas.
 2. Dra åt höger för att nå vänster hempanel.
 3. Inaktivera Bixby Home.

Samsung Galaxy S10e visar felmeddelandet "Camera failed"

Inaktivera Bixby-knappen på Galaxy S10e

Det finns inget alternativ att definitivt inaktivera Bixby-knappen. Det bör fortfarande fungera även efter att du har utfört den här proceduren, men vi kan förhindra lanseringen orsakad av oavsiktliga knapptryckningar. Med andra ord, vi måste bara ändra hur knappen fungerar och här gör du så:

 1. Öppna Inställningar.
 2. Klicka på Avancerade funktioner.
 3. Tryck på Bixby-tangenten.
 4. Välj Dubbeltryck för att öppna Bixby.

Det är ganska mycket det! Jag hoppas att denna enkla handledning kan hjälpa dig att inaktivera Bixby på din Samsung Galaxy S10e. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy S10e som inte kan ansluta till WiFi-nätverk
 • Samsung Galaxy S10e visar "Tyvärr har Facebook stoppat" -fel
 • Fix Samsung Galaxy S10e med skärmflimrande problem