Hur du fixar snabbt batteriladdningsproblem i anmärkning 3

Redan innan Lollipop släpptes fanns det rykten om att speciellt nämnda batteriproblem var den främsta orsaken till förseningen av det nya operativsystemet. Nu, flera månader senare, ser det ut som att Google fortfarande försöker lösa problemet, vilket kan bekräfta att dessa rykten kan ha varit sanna i första hand. Det är inte ovanligt att stöta på batteriproblem i många tekniska forum, före eller efter Lollipop introducerades. Som sagt, GRUNTLE.ORG vill se till att våra läsare med samma problem är medvetna om problemet och att det är rätt-och-fel-lösningar. Det finns ingen definitiv fix för batteriproblem på grund av några faktorer som man måste tänka på.

Bästa bärbara telefonbatteriladdare 2017

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

MaxoakBärbar laddare för bärbar dator och smarttelefon - 50 000 mAh128, 99

FosPowerRobust vatten / chock / dammsäker tungt bärbart batteri - 10 200 mAh24, 99

AnkerMini Ultra-Portable PowerCore + bärbar laddare - 3 350 mAh14, 99

AnkerKompakt bilhoppstartare och bärbar laddare Power Bank - 400Amp 10.000 mAhKontrollera pris

Om du har liknande problem, gå bara igenom det här korta inlägget om hur du åtgärdar problem med snabbt urladdning i anmärkning 3 eller låt oss veta om det via vårt e-postmeddelande (nedan).

Problem nr 1: Obs 3 förlorar batteriet snabbt när Wi-Fi och Sync är aktiverade

Hej. Jag är regelbunden läsare av ditt inlägg i anmärkning 3. Jag är en anmärkning 3-användare från Indien. Jag har märkt från de senaste dagarna att när jag startade Wi-Fi och aktiverar synkronisering ... batteriet börjar tömmas super snabbt. Men när Wi-Fi är avstängt och synkroniseringen är av, fungerar dock batteriet perfekt. Varför då? Jag kör Android 4.4.2 och min telefon är förankrad. Kan du snälla vara så snäll och få tillbaka lösningen. Jag vill inte formatera telefonen eftersom jag har stort innehåll. Tack på förhand. Din fan från Indien. - Ayaan

Lösning: Hej Ayaan. Vi har ingen aning om hur snabb hastigheten på din batteriförlust är, men det är definitivt en mycket onormal situation för en Note 3 att ha detta problem. Försök kontrollera om appar från tredje part kan orsaka detta genom att starta upp telefonen i säkert läge i några timmar. Om det inte finns någon betydande batteriförlust i detta läge, avaktivera och / eller avinstallera appar från tredje part tills problemet är borta.

Problem nr 2: Obs 3: batteriet tappas snabbare efter uppdatering till Lollipop

Sir, jag har nyligen uppdaterat min Galaxy Note 3 (SM N 900) till Lollipop version 5.0 efter att jag fick en uppdateringsvarning. Strax efter uppdateringen står jag inför några problem med telefonen. Ingen av apparna som tidigare installerats som Facebook, WhatsApp, Chrome, Gmail verkar fungera. Ikonerna saknas också men under enhetshanteraren visar appen men utrymmet visas som 0, 00 byte.

Jag försökte ladda ner igen från Google Play. Men det öppnar inte så bra.

Batteriet verkar tappas för snabbt.

Lollipop-uppdateringen orsakar stora besvär i mitt arbetsliv. Är tacksam om du guider mig med några felsökningssteg. Tack. - Ranotosh

Hej! Jag är Mayank från Indien. Jag använder Note 3 N900 i mer än ett år. Det fungerar alltid bra för mig men nu har jag många problem efter att jag har uppdaterat till Lollipop. Jag läste din tråd om dessa problem och har också samma problem. Jag formaterar min telefon, torkar cache och data, återställer fabriken. gjort allt. Galleriet tar mycket tid att öppna, problem med batteriladdning, hängande, knappsats, etc. Idag trodde jag att jag skulle rota min telefon. Ska jag göra det? Eller vänta på en ny uppdatering?

Jag vill ta bort alla värdelösa appar från min telefon som Chat On. Jag vet inte varför den fortfarande slutar när Samsung slutar sin tjänst. Ge mig förslag. Ska jag rota det eller inte? Om ja, vänligen ge verktyg för rooting. Tack på förhand.

PS Hej! Jag vill ha ytterligare ett förslag från dig. Jag älskar att fotografera. Jag vill ha en app som ger mig manuella funktioner för kameran som manuell fokus osv. Precis som i G4. Finns det en sådan app? - Mayank

Hej. Jag heter Felipe och jag äger en Galaxy Note 3. Eftersom mjukvaruuppdateringen håller batteriet inte längre än 2 timmar när det brukade hålla i hela dagen. En annan sak är att alla appar verkar vara lata, som att ta mycket längre tid att utföra åtgärden efter beröringen. Vet du hur jag skulle kunna lösa dessa problem? Min största oro är batteriet. Jag uppskattar din hjälp och stöd. Bäst. - Felipe

Min make har undvikit att ladda ner Lollipop-uppdateringen för sin Note 3 ett tag nu eftersom min Note 3 och min dotters Note 3 blev väldigt glitchy och båda lider av snabbt batteriladd eftersom vi laddar ner uppgraderingen tillbaka i april.

Han är inte riktigt säker på hur det hände men hans telefon laddade ner uppdateringen för Lollipop. Han har kunnat avbryta installationen genom att flytta om den till en senare tid. Finns det ett sätt att ta bort uppdateringen eller förhindra att den installeras? Tack. - Juliane

Hej, och tack för att du tog dig tid att läsa min e-post.

Sedan den nya Lollipop-uppdateringen har jag funnit att batterianvändning inte är vad det brukade vara. Min man och jag har båda Samsung Note 3s och de använder båda batterier väldigt snabbt sedan Lollipop-uppdateringen. Det är konstigt att detta bara började hända sedan vi gjorde uppdateringen. Jag har försökt se till att det inte finns program som körs i bakgrunden så mycket jag kunde.

Den andra frågan som jag har och jag känner också två andra personer som har samma sak, så det är inte exklusivt för mig. När jag skickar och tar emot text från någon ofta visas texten som jag skickar på skärmen efter den som någon annan har skickat. Även om texten som de skickade svarar på min text. Det är väldigt svårt att ha en sådan konversation eftersom jag inte kan följa med vilket meddelande som kom när. Så det är om det är ett aktivt meddelande fram och tillbaka inom samma minut eller två, det gör det. Tack igen för din tid. Hälsningar. - Linda

Lösningar: Hej killar. Lollipop-uppdateringen har varit känd sedan länge nu för att orsaka alla möjliga problem inklusive den du upplever. Tyvärr, till och med månader efter det att den blev tillgänglig för offentlig konsumtion har vissa initiala problem förblivit i stort sett oadresserade .

På grund av ett stort antal Samsung-smarttelefonanvändare runt om i världen verkar det som att de flesta av problemen beror på dåliga hårdvaruprodukter snarare än en mjukvara. Faktum är att Google-utvecklare förtjänar en stor del av skulden i denna fråga. Det har observerats att det nya operativsystemet Lollipop tenderar att förhindra att mobildataanslutningen stängs av helt i motsats till hur KitKat hanterade den här funktionen. Google Play Services-processen liksom Google Now är några av de ökända inhemska appar som orsakar vissa problem. Eftersom de är bundna till kärnan i operativsystemet visar många internetbaserade appar alla möjliga problem. Som sagt, deras effekter manifesteras vanligtvis i svår långsam prestanda samt problem med batteriladdning. Det är uppenbart att Google är medveten om problemen kring Lollipops släpp och måste arbeta med att stryka ut saker. Men när en effektiv lapp rullas ut är det fortfarande en fråga vid denna punkt.

Faktum är att Google kan klandras men andra faktorer kan också spela. Föråldrade appar som utformats för det tidigare operativsystemet kan också spela en negativ roll. De enda effektiva lösningarna som både Google och Samsung föreslår är att rensa telefonens cache-partition och återställa fabriken . Vi vet att du kanske redan har en idé om att du hittar dessa möjliga lösningar i vårt forum, men de är de enda som kan lösa saker. Om dessa två inte kommer att återföra batteriförbrukningstakten till det normala, kan en mer drastisk förändring i dina användningsvanor behövas. Vi har lagt in ett kort inlägg om hur du kan förlänga batteritiden för en S4 och S5 tidigare (idéerna kan också tillämpas på Note 3s) så försök att använda det.

Låt oss veta om de kommer att lösa dina elände.

Mayank : Rötning av din telefon ger en lite ny firmwaremiljö så om du har alla standardlösningar kan du lika gärna prova det. Det finns många rotstudier på webben som du kan prova men vi rekommenderar att du följer de som delas i -Developers Forum .

Det finns många Android-appar som ger dig DSLR-liknande kontroller. Prova kamera FV-5 och manuell kamera . Båda är dem tillgängliga i Google Play Store.

Juliane : För att hindra din telefon från att meddela dig om väntande Android OS-uppdatering, gå bara till Inställningar> System> Om enhet> Programuppdatering och avmarkera sedan automatisk uppdatering.

Linda: Ditt andra problem orsakas av felaktiga datum- och tidsinställningar. Välj automatisk datum och tid och tidszon under Inställningar> System> Datum och tid . Detta bör åtgärda sms-meddelanden som är ur funktion.

Problem nr 3: Obs 3 batteriet laddas inte efter uppdatering till Lollipop

Hej. Min Samsung Note 3 uppdaterades till Lollipop tidigare denna vecka (Verizon Wireless) och sedan dess laddar telefonen helt enkelt inte. Jag har provat flera USB-kablar och laddare, och resultatet är alltid detsamma: telefonen inser att den laddar, men den laddar inte alls. Istället tror jag att det tappar batteriet snabbare. Min telefon är officiellt död eftersom jag inte kan ladda batteriet och jag vet inte vad jag ska göra.

Jag läste din senaste artikel och delen om laddningen var hemskt råd, eftersom det inte har något att göra med Lollipop-uppdateringen och effekten på min telefons oförmåga att ladda. Snälla hjälp?

//thedroidguy.com/2015/05/samsung-galaxy-note-3- problem-fel-glitch--lösningar-and-troubleshooting-part-74-106869#qMIBJAK1AQxEVXhl.97 Tack. - KT

Lösning: Hej KT. Om du misstänker att batteriet kan ha dött tidigare än väntat kan du försöka använda ett annat och byt ut det vid behov. Vi har inte hört talas om någon firmwareuppdatering som skadar ett batteri för att helt göra det värdelöst men det är möjligt.


Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder gratis lösningar för Android-relaterade problem, så om du har problem med din Android-enhet, kontakta oss bara genom att använda detta formulär så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

När du beskriver problemet ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja.

GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.