Hur du fixar Samsung Galaxy Note 9 Snabbladdning fungerar inte

#Samsung #Galaxy # Note9 är en premium Android-enhet som släpptes i år vilket vanligtvis är det föredragna valet av affärsmän och proffs. Detta beror på telefonens stora 6, 4-tums Super AMOLED-skärm som fungerar bra med en pennan. Det är också en fantastisk mobil fotograferingsenhet eftersom den använder ett dubbelt bakre kamerasystem på 12 MP. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy Note 9 snabbladdning som inte fungerar.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 9 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Samsung Galaxy Note 9 Snabbladdning fungerar inte

Problem: Snabbladdning fungerar inte på min galax Note 9, det har gått 2 veckor nu och fortfarande visar min telefon varningsfuktsvarning när jag laddar min telefon .. på grund av det här problemet verkar det som om min telefon inte laddar snabbt den tar upp till 4 timmar vilket är mycket .. det här är en av de dopest telefoner på marknaden som gjorde att jag köpte det men nu verkar det som ett fel beslut .. snälla hjälp mig .. för posten, USB-alternativ visas inte heller när jag ansluter min telefon till bärbar dator (den visar bara kabelladdning) utan att spara mina data hur kan jag återställa min telefon, eftersom jag såg din senaste felsökning på galax snabbladdning. hjälp mig killar ...

Lösning: Innan du utför något av felsökningsstegen som anges nedan är det bäst att se till att telefonen körs med den senaste programvaruversionen först. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

Rengör laddningsporten på telefonen

Det finns fall då smuts eller skräp kan fastna i telefonens laddningsport. Dessa partiklar kan påverka hur enheten laddas. Se till att porten är fri från damm eller skräp genom att rengöra den med en burk med tryckluft.

Se till att snabbladdningsinställningen är aktiverad

Du måste se till att enhetens snabbladdningsalternativ är aktiverat för att få snabbare laddningshastigheter. På hemskärmen trycker du på Apps - Inställningar - Enhetsunderhåll - Batteri - Fler alternativ - Avancerade inställningar - Aktivera snabbkabelladdningsalternativ

Använd en annan laddkabel och väggladdare för att ladda telefonen

Du bör överväga möjligheten att laddningssladden och väggladdaren du använder orsakar problemet. Om så är fallet bör du lösa problemet med att använda en annan laddkabel och en väggladdare

Utför en mjuk återställning

Det finns tillfällen när en mindre programvarufel orsakar detta problem. För att eliminera denna möjlighet bör du göra en mjuk återställning.

 • Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 • Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller mer

Starta telefonen i säkert läge

Det är möjligt att en app som du laddade ner kan orsaka problemet. För att kontrollera om detta är fallet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom endast de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av telefonen.
 • Tryck och håll ner strömbrytaren förbi skärmen med modellnamn som visas på skärmen.
 • När SAMSUNG visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 • När Safe-läget visas i skärmens nedre vänstra hörn, släpp knappen Volym ned.

Om problemet inte uppstår i det här läget orsakas det troligtvis av en app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Ibland kan cachardata som lagras i den dedikerade partitionen på telefonen bli skadade. När detta händer kommer detta vanligtvis att orsaka vissa problem i telefonen. För att eliminera möjligheten att det är detta som orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • Släpp alla tre nycklar när Android-logotypen visas.
 • Ett "Installera systemuppdatering" -meddelande visas i 30 - 60 sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas.
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera torka cache-partitionen.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen för att markera ja, dem och tryck på strömbrytaren för att välja.
 • När torkcache-partitionen är klar markeras omstart av systemet nu.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Utför en fabriksåterställning

Om ovanstående steg inte lyckas lösa problemet är chansen att detta orsakas av gammal mjukvarudata som inte har tagits bort helt under uppdateringsprocessen. Det bästa sättet att hantera detta just nu är att utföra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om problemet fortfarande kvarstår kan det redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.