Hur du fixar Samsung Galaxy A9 håller hämtning av popup-annonser

#Samsung #Galaxy # A9 är en av de senaste modellerna i A-serien som släpptes i år och är populär på grund av att vara världens första quad camera-smartphone. Konsumenter som använder mobilfotografering kommer definitivt att älska kamerans funktioner i den här telefonen. Denna enhet använder en 6, 3 tums Super AMOLED-skärm medan under huven finns en Snapdragon 660-processor kombinerad med 8 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att Galaxy A9 fortsätter att få popup-annonser.

Om du äger en Samsung Galaxy A9 2020 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man fixar Sasmung Galaxy A9 håller hämtning av popup-annonser

Problem: Jag får plötsligt pop-up-annonser hela tiden, varje par minuter. Det spelar ingen roll vilken app jag är i eller vad jag gör. Jag har följt alla rekommendationer jag kan hitta för att stoppa annonser men ingenting fungerar. Jag har aldrig haft det här problemet på några andra telefoner och om det inte kan åtgärdas blir jag av med den här, det gör mig galen !!!

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på telefonen är det bäst att se till att den körs i den senaste programvaruversionen. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

Pop-up-annonserna som du får på din telefon orsakas vanligtvis av en app som du laddade ner. Om du laddar in en APK-fil till din telefon eller laddar ner från en inofficiell källa är appens infekterade med skadlig programvara stor. Denna händelse med att få skadlig programvara från Google Play Store är också möjlig men chanserna är låga.

Eftersom detta troligen är ett mjukvarurelaterat problem rekommenderas felsökningsstegen nedan för den här frågan.

Starta telefonen i säkert läge

Det är mycket troligt att en app som du laddade ner orsakar detta problem. Det bästa sättet att kontrollera om detta är fallet är att starta telefonen i säkert läge eftersom endast de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Stäng av telefonen
 • Tryck och håll in “Power”
 • Släpp "Power" på "Samsung" -logotypen och håll omedelbart "Volym ned"
 • Släpp tangenterna när telefonen har startat om. Ett "Safe Mode" -vattenmärke ska vara synligt i det nedre området på startskärmen

Om du inte får några popup-annonser i hans läge bör du ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Utför en fabriksåterställning

Om problemet fortfarande uppstår även i säkert läge måste du göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen eftersom den kommer att raderas under processen.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 • När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 • Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.