Hur du fixar Netflix som fortsätter att krascha eller inte fungerar på din iPhone X (enkla steg)

I det här inlägget är ett problem angående Netflix-appen som fortsätter att krascha på den nya iPhone X. Om du upplever ett liknande problem på samma enhet och du behöver hjälp med att fixa appen, är det här inlägget för dig. Fortsätt läsa för mer information.

Det finns många möjliga skäl till varför Netflix inte fungerar på din iPhone X. Det kan bero på ett problem med ditt Netflix-konto, nätverksanslutning, fel i enhetsprogramvaran (iOS) eller själva Netflix-appen. Vanligtvis blir du uppmanad med ett felmeddelande som berättar om vad som gick fel och vad du ska göra nästa. Detta bör tjäna som ett ledtråd för dig att lösa problemet så ta hänsyn till felmeddelandet. Men om du inte ser några felmeddelanden eller Netflix bara inte kommer att ladda eller ladda utan kraschar omedelbart, måste du bestämma vilken från de givna faktorerna som är den underliggande orsaken. Känn dig fri att hänvisa till detta sammanhang om du någonsin behöver några input för att felsöka Netflix-problem på din iPhone X.

Innan vi går vidare, om du har andra problem med din iPhone, kan du besöka vår felsökningssida för iPhone X för vi har redan behandlat några av de mest rapporterade problemen med enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta liknande problem med ditt. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor för att kontakta oss.

Hur man fixar iPhone X med Netflix-appen som fortsätter att krascha

Innan du börjar felsökning, kontrollera och se till att din iPhone X är ansluten till Wi-Fi eller har internetåtkomst. En stark och stabil Internetanslutning krävs för att ha en smidig videoströmning via Netflix på din iPhone X. Eventuella problem med nätverkande kan orsaka att appen kraschar, särskilt om den inte lyckats ansluta till servern. Se också till att Netflix-tjänsten är tillgänglig i din region.

När du har kontrollerat alla nämnda förfrågningar och ändå förblir Netflix oförändrad eller instabil kan du prova dessa efterföljande lösningar.

Första lösningen: Starta om Netflix-appen.

För första gången kan mindre app-glitches eller slumpmässiga nätverksfel sannolikt klandra. Om du startar om appen kommer det sannolikt att kunna fixa dessa problem och få Netflix tillbaka och fungerar smidigt igen. Så försök starta om appen med följande steg:

 1. Dra upp från botten till mitten av skärmen och håll in tills App Switcher visas.
 2. Dra åt vänster eller höger för att hitta Netflix från applistan.
 3. Tryck och håll fast Netflix- appen.
 4. Klicka sedan på Minus (-) -tecknet / ikonen för att rensa appen.
 5. Alternativt kan du svepa upp för att stänga Netflix- appen så snart du ser minustecknet.

Om du ser andra bakgrundsappar, stäng dem alltför så att ingen av dem kan orsaka konflikt med din iPhone: s Netflix-operationer.

Andra lösningen: Starta om (mjuk återställning) av din iPhone X.

Om en appstart inte hjälper bör du utföra en mjuk återställning eller starta om på din iPhone X som nästa alternativ. En mjuk återställning eller omstart av enheten är en starkt rekommenderad lösning för mindre fel och programfelrelaterade fel. Du behöver inte säkerhetskopiera dina iPhone-data eftersom det inte kommer att påverka någon av dem. Slumpmässiga systemfel och problem med mindre appar kommer sannolikt att rensas med den här metoden. Så här görs en mjuk återställning på din iPhone X:

 1. Tryck och håll in sido / strömbrytaren och endera volymknappen samtidigt i några sekunder.
 2. Släpp knapparna när du ser prompten Slide to Power off .
 3. Skjut strömbrytaren till höger för att stänga av telefonen.
 4. Tryck och håll inne Side / strömknappen efter 30 sekunder eller så tills Apple-logotypen visas.

När din iPhone X har startat helt upp, starta Netflix igen och se om den redan fungerar korrekt.

Tredje lösningen: Uppdatera Netflix-appen.

Ibland är allt som behövs för att få en app att fungera igen en uppdatering. Om du inte har ställt in enheten för att automatiskt uppdatera appar, måste du manuellt installera apparuppdateringar tillgängliga. Vanligtvis får du aviseringar när en ny uppdatering är tillgänglig för din app, men för att se till att du inte missar något uppdateringsmeddelande, gå vidare och kontrollera om eventuella väntande uppdateringar för dina appar med dessa steg:

 1. Klicka på App Store- ikonen från hemskärmen.
 2. App Store-skärmen klickar du på ikonen Uppdateringar längst ner till höger.
 3. Om en uppdatering är tillgänglig för Netflix, visas en uppdateringsknapp bredvid appens namn. Klicka på Uppdatera för att installera den senaste uppdateringen för Netflix .
 4. Om du ser andra apparuppdateringar tillgängliga, klicka på alternativet Uppdatera alla för att installera uppdateringarna på en gång.

Starta om din iPhone X när alla uppdateringar är helt installerade och implementerade. Detta kommer att tillämpa alla de senaste ändringarna från den nyinstallerade appuppdateringen.

Fjärde lösningen: Återställ nätverksinställningar på din iPhone X.

Om du vill reglera problem med nätverksanslutning från möjliga triggers kan du prova att återställa nätverksinställningarna. Om det finns några ogiltiga ändringar som gjorts i dina nätverksinställningar som kan ha orsakat nätverksrelaterade appar på din iPhone X inklusive Netflix-appen att bli oriktiga, bör det raderas under processen. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ.
 4. Välj alternativet för att återställa alla inställningar . Detta återställer dina iPhone-inställningar till sina ursprungliga värden utan att påverka någon av dina iPhone-data. Så det leder inte till dataförlust.
 5. Om du vill återställa alla inställningar på din iPhone X väljer du alternativet Återställ alla nätverksinställningar.
 6. Ange rätt lösenord för din enhet om du uppmanas.
 7. Tryck sedan på alternativet för att bekräfta återställning.

Din iPhone startas om automatiskt när återställningen är klar. Då kan du fortsätta installera ditt Wi-Fi-nätverk och ansluta din iPhone till Internet. När allt är inställt, starta Netflix och se om det redan fungerar stabilt.

Femte lösningen: Ta bort och installera om Netflix-appen på din iPhone X.

Du kanske måste ta bort och installera om appen om problemet fortsätter fram till denna punkt. Det är möjligt att Netflix-appen du kör är skadad och inte kan korrigeras. I så fall kan du ta bort den felaktiga appen och sedan ladda ner den senaste versionen av Netflix-appen från App Store för att starta överallt. Här är hur:

 1. Tryck och håll på en appikon på hemskärmen i några sekunder.
 2. När du ser ikonerna vrida, tryck på X i hörnet av Netflix- ikonen för att avinstallera eller ta bort appen.
 3. Tryck på Radera för att bekräfta åtgärden.
 4. Starta om din iPhone och starta sedan App Store för att söka efter och ladda ner den senaste versionen av Netflix-appen som är tillgänglig för din iPhone X.
 5. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationsprocessen och starta sedan om din iPhone X igen.

När den nya Netflix-appen har installerats, startar du om din iPhone X för att implementera de nya ändringarna och kör sedan den nya appen. Det ska fungera som avsett så länge det inte finns några problem med din nätverksanslutning eller Netflix-konto.

Andra alternativ

Du kan fortsätta felsöka mer komplexa programvaruproblem som kan ha fått Netflix-appen att krascha ofta på din iPhone X. Om du redan har provat alla tidigare lösningar men till ingen nytta kan du vid denna tidpunkt ta till systemåterställningar. Att utföra en huvudåterställning eller fabriksåterställning kan betraktas som en av de nästa möjliga lösningarna för att åtgärda systemfel som är tillräckligt tuffa för att motstå tidigare metoder. Detta skulle dock leda till dataförlust eftersom allt i ditt interna iPhone X-minne kommer att raderas fullständigt. För förvaring, glöm inte att skapa säkerhetskopior i förväg.

Kontakta Netflix Help Center, din operatör eller Apple Support för andra alternativ om problemet startade efter installation av en uppdatering och fabriksinställningen fortfarande misslyckades med att fixa en förinstallerad Netflix-app på din iPhone X.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone X-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 8. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg som du kanske också vill kolla in:

 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte kommer att slås på? [Felsökningsguide]
 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte laddar eller laddar mycket långsamt? [Felsökningsguide]
 • iPhone X kommer inte att slås på igen efter oavsiktlig nedgång, fastnar i Apple-logotypskärmen, andra problem
 • Varför värms min iPhone X så snabbt och överhettas? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som överhettas efter installation av en ny firmwareuppdatering (enkla steg)