Hur du fixar LG Q Stylo 4 kommer inte att aktivera problemet

#LG # QStylo4 är en mellanstor Android-smarttelefonmodell som först släpptes i juni 2020. Den har en inbyggd pennan som ger telefonägare ett annat sätt att interagera med enheten. Den här telefonen har en 6, 2 tum IPS LCD-skärm med en upplösning på 1080 x 2160 pixlar. Den använder en enda bakre och främre kamera. Under huven finns en Snapdragon 450-processor som är parad med 2 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att LG Q Stylo 4 inte kommer att bli problem.

Om du äger en LG Q Stylo 4 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar LG Q Stylo 4 kommer inte att aktivera problemet

En av de viktigaste problemen som kan uppstå i en Android-enhet är när den inte lyckas slå på oavsett vad du gör. För det mesta kan detta orsakas av en felaktig hårdvarukomponent som måste fixas på ett servicecenter. Det finns emellertid fall då problemet kan åtgärdas i slutändan. Innan du skickar telefonen till ett servicecenter och får den reparerad, se till att ha utfört felsökningsstegen nedan som rekommenderas för detta problem.

Ladda telefonen

Vad du först vill göra i detta fall är att se till att batteriet har tillräcklig laddning. Det har förekommit flera fall då batteriet har tömts helt och förhindrar att telefonen slås på. Denna faktor är vad vi kommer att eliminera först genom att följa stegen nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som fastnat i denna port tas bort.
 • Ladda telefonen helt med dess väggladdare.
 • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port om laddning med väggladdaren inte fungerar.

När batteriet är fulladdat kan du försöka slå på telefonen. Om den fortfarande inte slås på fortsätter du med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

Utför en mjuk återställning

Att uppdatera telefonprogramvaran eliminerar risken för att problemet orsakas av en mindre programvaruproblem. Detta kan göras enkelt genom att bara starta om enheten. Tryck och håll ner strömbrytaren och Volym ned tills enheten slås av, cirka 8 sekunder, släpp sedan.

Kontrollera om LG Q Stylo 4 inte kommer att aktivera problemet fortfarande uppstår.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Din telefon lagrar vanligtvis de mest använda uppgifterna för enkel åtkomst så att den går snabbare. Det finns fall då dessa data som lagras i telefonens dedicerade partition kan bli skadade. När detta händer kommer detta vanligtvis att orsaka vissa problem i telefonen. För att eliminera möjligheten att det är detta som orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Stäng av telefonen.
 • Håll ned följande knappar samtidigt: Volym ned-knapp + ström / lås-knapp i cirka 10 sekunder.
 • Släpp båda tangenterna när skärmen för systemåterställning visas.
 • Tryck på volymknappen för att markera alternativet Wipe cache och sedan på strömknappen för att välja det
 • Starta om telefonen.

Kontrollera om LG Q Stylo 4 inte kommer att aktivera problemet fortfarande uppstår.

Utför en fabriksåterställning

Om telefonen fortfarande inte slås på är ett sista felsökningssteg du kan utföra en fabriksinställning från återställningsläget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

 • Stäng av telefonen.
 • Håll ned följande knappar samtidigt: Volym ned-knapp + ström / lås-knapp i cirka 10 sekunder.
 • Släpp båda tangenterna när skärmen för systemåterställning visas.
 • Tryck på volymknappen för att markera alternativet Factory Data Reset och sedan på strömknappen för att välja det
 • Starta om telefonen.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom detta redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.