Hur du fixar LG G7 ThinQ-batteri tömmer snabbt

#LG # G7ThinQ är en av de senaste flaggskeppsmodellerna tillgängliga på marknaden som inte bara har en solid design utan också har utmärkta funktioner. Denna telefon har en aluminiumram med Gorilla Glass 5 både på framsidan och baksidan. Den har en 6, 1 tums QHD IPS LCD-skärm och under huven finns en Snapdragon 845-processor med 6 GB RAM. Även om detta är en solid utförande telefon finns det exempel när vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med snabbt problem med LG G7 ThinQ-batteri.

Om du äger en LG G7 ThinQ eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar LG G7 ThinQ-batteri tömmer snabbt

Problem: Jag såg just min LG G7 ThinQ dränera från 20% till att stängas av inom 5 minuter. Det har inte gjort det, jag installerade en app i går kväll som jag avinstallerade inom ett par timmar, eftersom det tycktes dränera batteriet ganska snabbt. Det finns inte längre i mina appar, men kan det finnas kvar kvar av det fortfarande? I så fall hur tar jag bort det permanent? Jag gick igenom vad jag tror är de rätta stegen för att avinstallera appen ...

Lösning: LG G7 ThinQ är utrustad med ett 3000mAh-batteri som skulle ge det en lång användningstid mellan laddningarna. En enda full laddning av batteriet kan vanligtvis ge 23 timmars samtalstid eller 10 timmars surfningstid.

Starta telefonen i säkert läge

I ditt fall upplever du en snabb batteriladdning med 20% kapacitet och du nämnde att det här problemet inträffade direkt efter installation av en app. För att kontrollera om en nedladdad app orsakar detta problem bör du starta telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget, ta reda på vilken app det här är och avinstallera det.

Avinstallera nedladdad app

Följ stegen nedan för att avinstallera en nedladdad app från din telefon.

 • Från en startsida gå till Inställningar - Appar & avisering - Appinformation.
 • Välj lämplig app.
 • Klicka på avinstallera.

Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning

Om problemet med batteriladdning fortfarande uppstår även i säkert läge bör du fortsätta med en fabriksinställning. Detta gör att du kan kontrollera om problemet orsakas av ett programfel. Se bara till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

 • Från Hem-skärmen, Inställningar.
 • Klicka på fliken "Allmänt".
 • Klicka på Starta om och återställ.
 • Tryck på Fabriksdataåterställning.
 • Om så önskas knackar du på kryssrutan Radera SD-kort.
 • Klicka på ÅTERSTÄLL TELEFON> Radera allt> ÅTERSTÄLL

Du kan också göra en fabriksåterställning från återställningsläget.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 • När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 • När meddelandet 'Radera alla användardata (inklusive LG och operatörsappar) och återställa alla inställningar' visas, använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det kan detta redan vara ett hårdvarorelaterat problem. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.