Hur du fixar iPhone 11 / iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max laddningsproblem

Det har gjorts flera rapporter från Apple-användare om problem med batterierna på deras iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max som är otillräckligt laddade. Eftersom iPhone 11 line up just nyligen släpptes är det sällsynt att nyinköpta iPhone har skador. Bortsett från att uppleva inte bara laddningsproblem på iPhone 11 line up, också till deras iOS-version som inte bara är begränsad till iOS 13 men även de iPhoner som körs på iOS 13.1.1 och iOS 13.2 har fortfarande samma problem.

Rapporter som batteriikon och laddning startar när iPhone är anslutet till en laddningskabel, men efter några minuter försvinner laddningsikonen omedelbart, eller så laddar iPhone bara inte när den är ansluten till en laddkabel är några av de problem som är relaterade till batteriet frågor som har rapporterats. Från namnet på själva problemet är det troligt att orsaken till problemet beror på laddningskabeln på din iPhone men vi kan aldrig vara säker. Läs vidare nedan för möjliga lösningar för hur du löser laddningsproblem på iPhone 11 Line up.

Om du äger en Apple iPhone som stöder iOS 13 eller andra iPhone-modeller, är vi glada att hjälpa dig med alla problem som du kan ha med din enhet, kontakta oss gärna med detta formulär. Detta är en gratis tjänst förresten. Vi bad emellertid att när du kontaktar oss, försök att vara så detaljerad som möjligt om ditt problem så att vi exakt kan utvärdera och ge lämpliga lösningar.

HÄR ÄR DE MÖJLIGA LÖSNINGARNA FÖR ATT fixa iPHONE 11, iPHONE 11 PRO OCH iPHONE 11 PRO MAX BATTERI INSUFFICIENTT LADDAD

LÖSNING 1: KONTROLLERA LADDKABEL

Se till att du använder en laddningskabel som medföljde din iPhone när du köpte den. Om du använder tredjepartsavgifter som inte är MFI (Made For iPhone) -laddare kan du skada din iPhone övertid. Dessutom kan tredjepartsladdare inte ladda din iPhone effektivt eftersom de lätt kan värmas upp och därmed orsaka att batteriet är otillräckligt laddat. Se till att du laddar kabeln för felaktiga kablar eftersom dessa också kan orsaka att batteriet laddas otillräckligt.

Om du misstänker att din laddare inte fungerar eller är felaktig är den enda lösningen att ersätta den med en ny, helst laddare med MFI-ikonen eller vara säker på att du köper någon Apple-servicecenter eller Apple-certifierade återförsäljare.

LÖSNING 2: KONTROLLERA LJUSPLADNINGPORT

Använd en liten ficklampa för att se inuti laddningsporten på din enhet eftersom allt smuts eller skräp kan ha fastnat i porten vilket kan orsaka laddningsproblem på din iPhone-enhet. Smuts och skräp förhindrar smidig anslutning mellan din iPhone och dess laddningskabel. Om det finns behov av att ta bort smuts från laddningsportens insida, använd en ren tandborste eller en antistatisk borste för att förhindra att insidan av laddningsporten skadas.

LÖSNING 3: FORCE RESTART iPHONE 11, iPHONE 11 PRO AND iPHONE 11 PRO MAX

De flesta iPhone 11-användare som hade samma problem med otillräckligt laddat batteri har upplevt att problemet har åtgärdats när de startar kraft igen på sin enhet. Den här metoden uppdateras helt enkelt din iPhone till en ny start, så att omstart kan ibland hjälpa.

Hur man tvingar omstart av iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max:

  1. Tryck först och släpp Volym upp-knappen, som finns på vänster sida av enheten.
  2. Tryck sedan på och släpp Volym ned-knappen, som ligger strax under Volym upp-knappen.
  3. Tryck sedan på och fortsätt att hålla in strömbrytaren / sidoknappen, som finns på enhetens högra sida.
  4. Slutligen, när Apple-logotypen visas, släpp strömbrytaren / sidoknappen.

När iPhone-enheten har startat om / startat om, försök att ladda igen för att kontrollera om problemet har lösts.

LÖSNING 4: Inaktivera optimerad batteriladdning

IPhone 11-serien kommer också med den nya iOS 13-uppdateringen. Den här nya uppdateringen erbjuder en ny funktion som är "Optimerad batteriladdning". Den här funktionen syftar till att öka batteriets livslängd på din enhet. Vilket innebär att när den är inaktiverad kommer den automatiskt att sluta ladda vid 80% laddningsnivå vilket gör att man undrar om det finns problem med laddning eller bara på grund av de nya funktionerna.

Även om det är användbart att optimera batteriladdning, kan vi aldrig veta med säkerhet om det är relaterat till Apple-användarens uppladdningsproblem på iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Det är därför det rekommenderas att inaktivera “Optimerad batteriladdning” först för att veta om laddningen fortsätter upp till 100% eller inte.

Så här avaktiverar du "Optimerad batteriladdning":

  1. Gå till Inställningar från hemskärmen
  2. Klicka på Batteri
  3. Nästa tryck på Battery Health
  4. Slå av Optimerad batteriladdning
  5. Försök att ladda din iPhone-enhet igen för att se om problemet har åtgärdats.
  6. Om problemet på något sätt fortfarande kvarstår trots att funktionen inaktiveras kan du aktivera den igen för att återgå till sin huvudfunktion att öka batteriets livslängd.

Löste någon av lösningarna som nämnts ovan problem på iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max laddningsproblem? Om inte, anslut oss

Om du har några frågor och oro beträffande din iPhone, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi kommer att vara till hjälp och ger dig en gratis teknisk support om ditt problem. Se bara till att ge oss den detalj som möjligt för oss för att göra en exakt utvärdering och ge dig lämplig intervention. Låt oss också veta din upplevelse på vägen. Jag ser fram emot att höra från dig.

.