Hur du fixar Google Play Store-fel 944 på Samsung Galaxy S9

Det fanns ägare av Samsung Galaxy S9 som rapporterade om Google Play Store-fel 944 som verkar dyka upp när de laddar ner eller uppdaterar en app. Problemet är faktiskt väldigt irriterande eftersom nedladdningen stoppas när det här felet dyker upp och när du försöker ladda ner appen skulle du fortfarande få samma fel när processen nästan är klar. Det är anledningen till att du måste ta itu med det här problemet omedelbart.

Så i det här inlägget kommer vi att hantera felet 944 som fortsätter att dyka upp på din Galaxy S9. Vi kommer att överväga alla möjligheter och utesluta dem en efter en tills vi kan avgöra orsaken till att felet fortsätter att dyka upp. Det är väldigt irriterande, men det är inte så svårt att fixa. I själva verket kanske du kan bli av med felet på egen hand genom att följa procedurerna nedan. Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande har samma problem, fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

Innan något annat, om du har andra problem med din telefon, se till att du kommer in på vår felsökningssida för vi har redan tillhandahållit lösningar på hundratals problem rapporterade av våra läsare. Oddsen är att vi kanske redan har tillhandahållit en lösning på det problem du för närvarande har så försök att hitta problem som liknar din på den sidan och känn dig fri att använda de lösningar vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du felsöker Play Store-fel 944 på Galaxy S9

Play Store-fel uppstår då och då och de är inte appspecifika fel, så det som du för närvarande upplever kan också upplevas av andra ägare även om de laddar ner olika applikationer. Här är saker du bör göra för att bli av med felet 944 på din Galaxy S9 ...

Första lösningen: Tvinga om din Galaxy S9 igen

Om det är första gången du stöter på det här problemet och din telefon lyckades helt bra innan det här problemet, är det möjligt att det bara beror på ett litet firmwareproblem eller fel. Den bästa åtgärden innan du använder några komplicerade felsökningsförfaranden är att göra Tvungen Starta om telefonen först för att uppdatera dess minne och ladda om alla dess applikationer och tjänster.

Om du är bekant med proceduren för att dra batteriet gör vi till telefoner med flyttbara batterier när de hänger, ja, det här är motsvarigheten. Vi gör det bara för telefoner med icke-flyttbara batterier och så här gör du din Galaxy S9:

 1. Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 2. Håll volymknappen intryckt och håll ner strömbrytaren också.
 3. Håll båda knapparna hållna i varandra i 15 sekunder eller tills Galaxy S9-logotypen visas på skärmen.

När telefonen har startat om igen öppnar du Play Store och försöker ladda ner ett program för att se om felet 944 fortfarande skulle dyka upp. Om det fortfarande gör det, försök sedan nästa procedur.

LÄS OCH: Hur man fixar Samsung Galaxy S9 med Google Play Store-fel 924

Andra lösningen: Ta bort Play Store-cache och data

Genom att utföra den här metoden kommer Play Store-appen att återgå till fabriksinställningen och all cache och data kommer att raderas så att nyare kommer att genereras. Så om detta problem orsakas av föråldrade filer och data, kommer det att lösa problemet genom att göra den här metoden. Oroa dig inte, ingen av dina appar kommer att raderas och ditt Google-konto kommer inte att tas bort. Så här görs ...

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Klicka på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 4. Välj Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på Google Play Store.
 6. Knacka på Lagring.
 7. Klicka på Rensa dataknappen.
 8. Starta om telefonen och kolla om problemet.

När du har gjort den här proceduren öppnar du Play Store och försöker ladda ner en app för att se om felet 944 fortfarande dyker upp. Om det fortfarande gör det är det dags att prova en annan metod eftersom det kan ha något att göra med instabilt internet.

Tredje lösningen: Återställ nätverksinställningar

Det finns tillfällen då ett sådant fel skulle bero på ett instabilt internet. När du laddar ner och appen och anslutningen avbröts kan det uppstå problem och Play Store-fel är bland dem. För att utesluta denna möjlighet bör du återställa telefonens nätverksinställningar för att radera alla befintliga anslutningar samt ta bort och ersätta cachen som systemet använder för din trådlösa kommunikation.

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Tryck på Inställningar > Allmän hantering > Återställ > Återställ nätverksinställningar .
 3. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR .
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR . När det är klart visas ett bekräftelsefönster

Efter att ha gjort det, försök att starta om din enhet och låt den ansluta till nätverket igen och se om felet 944 fortfarande kommer att dyka upp under installationsprocessen. Om så är fallet, hoppa över till nästa metod.

LÄS Också: Hur man fixar Google Play Store-fel 103 på Samsung Galaxy S9

Fjärde lösning: Master Återställ din Galaxy S9

Din sista utväg om din Galaxy S9 fortfarande fortsätter att visa fel 944 när du installerar en app är att göra Master Reset. Detta kommer att föra tillbaka telefonen till dess standardinställningar och konfigurationer samt ta bort alla dina personliga filer och information. Därför är det bäst att skapa en säkerhetskopia av saker du inte vill tappa genom att kopiera dem till ditt SD-kort eller dator. Se också till att ta bort dina Google- och Samsung-konton från telefonen så att du inte blir låst ur din enhet efter återställningen.

En huvudåterställning kommer att kunna fixa alla Play Store-fel och för att göra detta, följ dessa steg:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. Släpp alla tangenter när Galaxy S9-logotypen visas på skärmen.
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Det tar lite längre tid innan din telefon startas upp efter återställningen. Ställ in din telefon ordentligt med samma Google-konto. Efter det är det första du bör göra att försöka se om felet 944 är rätt genom att försöka ladda ner en app.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att bli av med Google Play Store-fel 944 på din Galaxy S9. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur man fixar Google Play Store-fel 403 på Samsung Galaxy S9
 • Hur du fixar Google Play Store-fel 492 på Samsung Galaxy S9
 • Hur du fixar Google Play Store-fel 498 på din Samsung Galaxy S9
 • Hur du fixar Google Play Store-fel 101 på din Samsung Galaxy S9