Hur du fixar Google Play Store-fel 920 på Samsung Galaxy Note 9

Play Store-fel 920 är en av de vanliga problemen som föll på Samsung Galaxy Note 9-användare under en god tid nu. Liksom andra problem med Play Store uppstår felet 920 under nedladdnings- och uppdateringsprocessen. Men det är bra att detta bara är ett litet problem och du kan lösa det genom enkla förfaranden.

I den här guiden kommer jag att diskutera samma problem för att ta reda på orsakerna till att felkoden visas på din Galaxy Note 9. Det kommer att finnas ett steg för steg-förfarande som du bör göra för att avgöra den verkliga frågan och eventuellt bli av med av det. Med det sagt, fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kanske kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För ägare som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss genom att fylla i vårt Android-frågeformulär.

Felsökning Galaxy Note 9 med Play Store Error 920

Play Store-fel är vanligtvis mindre problem och du kan fixa det på egen hand utan någon tekniker. Du måste dock vara noggrann när du felsöker din telefon för att avgöra vad problemet är och så småningom lösa det. Här är de saker du behöver göra för att åtgärda felet 920 ...

 1. Utför mjuk återställning.
 2. Återställ Play Store-appen.
 3. Återställ nätverksinställningar.
 4. Utför fabriksåterställning.

Låt mig förklara kort varför du måste göra dessa procedurer ...

Första lösningen: Utför mjuk återställning

Genom att utföra mjuk återställning elimineras misstanken att ett fel i systemet orsakar att felkoden dyker upp på din enhet. Genom detta steg kan vi uppdatera telefonens minne och stänga alla appar och tjänster som körs i bakgrunden. Så om ett fel i systemet orsakade det här felet i din Note 9 kommer den här proceduren att bli av med det.

 1. Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 2. Medan du håller den intryckt håller du också på strömbrytaren.
 3. Håll båda tangenterna hållna i varandra i 15 sekunder eller tills Not 9-logotypen visas.

När telefonen har startat om igen, försök att ladda ner eller installera en app och se om felet 920 fortfarande dyker upp. Om det gör det, gå vidare till nästa procedur.

Andra lösningen: Återställ Play Store-appen

Oftare än inte finns det tillfällen där Play Store-appen fungerar onormalt på grund av skadad eller föråldrad cache och data. Så den här gången föreslår vi att du tar tillbaka appen till fabriksinställningarna genom att rensa bort all cache och data så att nya kommer att genereras. Så här återställer du din Play Store:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Appar.
 3. Om du vill visa förinstallerade appar trycker du på Meny> Visa systemappar.
 4. Hitta och tryck på Google Play Store.
 5. Knacka på Lagring> RENGÖR CACHE> RENA DATA> RADERA.

När appåterställningen är klar, öppna din Play Store och se om felet 920 fortfarande uppstår. Om så är fallet, följ nästa steg.

Tredje lösningen: Återställ nätverksinställningar

En annan möjlighet att överväga att den här felkoden 920 visas på din Note 9 beror på instabil internetanslutning. Om du måste ladda ner eller installera en app måste du ha en stark internetuppkoppling för att undvika att felmeddelandet dyker upp. Så genom att återställa nätverket kommer Galaxy Note 9 att kopplas bort från din Home Wifi och du måste ange ditt lösenord och andra referenser för att återansluta din enhet igen. Så här gör du:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Tryck på Inställningar > Allmän hantering > Återställ > Återställ nätverksinställningar .
 3. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR .
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR . När det är klart visas ett bekräftelsefönster.

När du har återställt nätverksinställningarna kan du försöka öppna Play Store och ladda ner appen för att se om felet 920 fortfarande dyker upp. Om det fortfarande gör det är det dags för den ultimata lösningen.

Fjärde lösningen: Utför fabriksåterställning

Om de tidigare procedurerna som nämnts inte kunde lösa problemet har du inget annat val än att återställa telefonen. Vi rekommenderar ofta inte den här proceduren utan att uttömma alla möjliga lösningar eftersom du kan förlora vissa filer och data. Du har emellertid inte mycket val nu, så se till att säkerhetskopiera dina viktiga filer och sedan ta bort dina Google- och Samsung-konton så att du inte blir låst ur din enhet. När du har gjort dessa saker följer du dessa steg för att återställa din not 9.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. Släpp alla tangenter när Not 9-logotypen visas.
 4. Telefonen fortsätter att starta i återställningsläget och när du ser den svarta skärmen med blå och gula texter är du redo att fortsätta till nästa steg.
 5. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att fixa din Note 9 med Google Play Store-fel 920. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.