Hur du fixar Google Play Store-fel 194 på Samsung Galaxy Note 9

Google Play Store-fel 194 som tycks bugga en hel del Samsung Galaxy Note 9-användare uppstår nyligen när användaren laddar ner eller installerar en app. Det är inte ett enhets- eller appspecifikt problem så det kan hända med andra Android-enheter också. Merparten av tiden kommer du att uppmanas med det här felet när du installerar ett program "App kunde inte laddas ner på grund av ett fel. (194) ”och nedladdningen stoppas. Som ett resultat måste du ladda ner den bara för att hälsas av samma fel igen.

Vi är inte säkra på vad som verkligen utlöste det här problemet, men det är absolut nödvändigt att du tar reda på alla möjligheter varför den här frågan händer. Med andra ord måste du utesluta varje möjlighet genom att utföra några felsökningssteg på din anmärkning 9. Om du gör det kommer du att få en uppfattning om vad som orsakar problemet och förhoppningsvis åtgärda det. Så fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan något annat, om du har andra problem med din enhet, kan du försöka bläddra igenom vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp flera problem med den här enheten. Oddsen är att vi redan har publicerat ett inlägg som hanterar liknande problem. Försök hitta problem som har liknande symtom med vad du för närvarande har och känn dig fri att använda de lösningar som vi har föreslagit. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Felsökning Galaxy Note 9 med Play Store-fel 194

Även om detta problem är ganska irriterande är det faktiskt inte så svårt att fixa och för det mesta är det bara ett problem med själva Play Store. Men försök att göra procedurerna nedan och se vad som fungerar för dig ...

Första lösningen: Utför tvingad omstart

Innan vi utför några felsökningsförfaranden måste vi avgöra om detta bara är ett fel i systemet. Forced Restart är faktiskt ett simulerat batteri borttagning och det kommer att uppdatera telefonens minne och ladda om alla dess appar och tjänster. Här är vad du behöver göra ...

 1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen och släpp den inte ännu.
 2. Håll volymknappen intryckt och håll ner strömbrytaren också.
 3. Håll båda tangenterna nedtryckta i 15 sekunder eller tills Galaxy Note 9-logotypen visas på skärmen.

När proceduren är klar och enheten är klar öppnar du Play Store och laddar ner en app för att se om felet 194 fortfarande kommer att dyka upp. Om det gör det, gå vidare till nästa procedur.

LÄS OCH: Hur man möter Samsung Galaxy Note 9: FaceTime-alternativ för Android

Andra lösningen: Rensa cacheminne och data för Play Store

Ett annat effektivt sätt att fixa felkoden 194 är genom att rensa Play Store-cache och data. Om du gör detta kommer appen att återgå till standardinställningarna genom att ta bort dess cache och datafiler så att nya skapas. Om det bara är ett problem med Play Store, som i de flesta fall som vi stött på tidigare, kommer den här proceduren att lösa problemet. Så här görs ...

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Appar.
 3. Klicka på 3-punktsikonen> Visa systemappar för att visa förinstallerade appar.
 4. Hitta och tryck på Google Play Store.
 5. Knacka på Lagring.
 6. Klicka på Rensa data och tryck sedan på OK.
 7. Klicka på Rensa cache.
 8. Starta om din telefon.

När telefonen har startat om öppnar du Play Store och försöker ladda ner en app för att se om felet 194 fortfarande skulle dyka upp och om det gör det kan problemet bero på avbruten internetanslutning. Gå vidare till nästa procedur.

Tredje lösningen: Återställ nätverksinställningar

Just nu måste vi avgöra om det är något fel med din internetanslutning. Med andra ord, om nedladdningsprocessen stoppades utan uppenbar anledning finns det en risk att ett avbrott orsakade det. Så vi rekommenderar att du återställer nätverksinställningarna för din enhet för att uppdatera alla dess trådlösa anslutningar. Så här görs det på din Note 9 ...

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Tryck på Inställningar> Allmän hantering> Återställ> Återställ nätverksinställningar.
 3. Klicka på Återställ inställningar.
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Klicka på Återställ inställningar. När det är klart kommer ett bekräftelsefönster att visas.

Låt sedan din telefon ansluta till nätverket igen och öppna sedan Play Store och ladda ner alla appar. Om Play Store-felet 194 fortfarande dyker upp, är det förmodligen ett resultat av ett firmwareproblem. Gå vidare till nästa procedur för att felsöka firmware.

LÄS Också: Hur man låser upp Samsung Galaxy Note 9 med glömd PIN-kod

Fjärde lösningen: Ta bort systemcachen

Vid denna punkt i vår felsökning är det bästa att faktiskt återställa men vi måste vara noggranna så innan det är det bäst att ta bort systemcachen cache först så att den ersätts med en ny. Det finns tillfällen då systemcachen skadas och skulle leda till prestanda och app-problem som det här. Så följ dessa steg för att torka av cache-partitionen i din not 9:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Galaxy Note 9-logotypen visar, släpp alla tre tangenter.
 4. Din Galaxy Note 9 fortsätter att starta upp i återställningsläget. När du ser en svart skärm med blå och gula texter, fortsätt till nästa steg.
 5. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera torka cache-partitionen .
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned- knappen för att markera ja, dem och tryck på strömbrytaren för att välja.
 8. När torkcache-partitionen är klar markeras omstart av systemet nu .
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Prova att ladda ner en app när telefonen har startat om och om Play Store-felet 194 fortfarande dyker upp, fortsätt till återställningen.

Femte lösningen: Utför Master Återställ

När alla procedurer som nämns ovan inte lyckades lösa problemet är det bästa du kan göra att återställa telefonen. Detta kommer att utplåna filer och data som sparats i den interna lagringen och sätta tillbaka enheten till standardinställningarna. Men du kan vara säker på att detta åtgärdar felet 194 på din telefon.

Innan återställningen, se till att skapa en kopia av dina viktiga filer och data eftersom de kommer att raderas under processen. Efter säkerhetskopieringen, se till att ta bort dina Google- och Samsung-konton så att du inte låses ur enheten efter återställningen. När allt är inställt, följ dessa steg för att återställa din telefon:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Galaxy Note 9-logotypen visar, släpp alla tre tangenter.
 4. Din Galaxy Note 9 fortsätter att starta upp i återställningsläget. När du ser en svart skärm med blå och gula texter, fortsätt till nästa steg.
 5. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig fixa din Galaxy Note 9 med Play Store-fel 194. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

LÄS Också: Vad ska jag göra om din nya Samsung Galaxy Note 9 börjar gå så långsamt?

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du avaktiverar Bixby på Galaxy Note 9
 • Hur du fixar Samsung Galaxy Note 9-e-postmeddelanden som inte laddas
 • Vad gör du om din nya Samsung Galaxy Note 9 har en svart skärm av döden?