Hur du fixar Google Play Store 194-fel på Samsung-enheter

Felkoden 194 i Google Play Butik är ganska vanligt nuförtiden, särskilt för de avancerade Android-enheterna. Vanligtvis uppstår detta Play Store-fel när en användare laddar ner eller uppdaterar en app. Men det är bra att detta inte är ett problem med din enhet eller en specifik app som du vill laddas ner utan i stället är det ett Google Play Store-app-problem.

Så i det här inlägget kommer jag att diskutera den här felkoden 194 och avgöra orsaken till att det här problemet händer på din enhet. De procedurer som jag vill dela med dig nedan är säkra och effektiva och kommer inte att skada din telefon eller röra den. Fortsätt bara att läsa det här inlägget för dessa metoder kan hjälpa dig.

För smartphone-ägare som hittade vår webbplats när du försökte hitta en lösning, försök att se om din telefon är en av de enheter vi stöder. Om det är det, besök sedan felsökningssidan för den enheten, bläddra igenom den för att hitta problem som liknar din och känn dig fri att använda våra lösningar och lösningar. Men om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du fixar felkod 194 på din Samsung-enhet

Anledningen till att du bör utföra dessa felsökningsförfaranden är att avgöra vad som orsakar felkoden 194 som visas på skärmen. Som jag har sagt tidigare, detta är bara en mindre fråga och du kan lösa den din egen utan att ta din enhet till teknik. Här är de saker du bör göra:

Utför tvingad omstart

Innan du kan utföra några felsökningssteg är det viktigt att du först avgör om ett fel i systemet orsakar problemet. Detta är en mycket grundläggande metod, det kommer att uppdatera telefonens minne och stänger alla appar som körs i bakgrunden. För att göra detta, håll bara nedtryckt och håll samtidigt ned ström- och volymknappen i 10 sekunder. Din telefon startar sedan om och om den är klar kan du försöka ladda ner någon app igen och se om problemet kommer upp igen. I så fall fortsätt till nästa steg.

Radera cache och data för Play Store

Det finns tillfällen då appens cache och data blir föråldrade själva appen fungerar onormalt. Så i den här proceduren måste vi dessa filer och data så att nyare skapas. Med andra ord måste vi återställa din Google Play Store-app och du måste ange dina referenser och lösenord igen när proceduren är klar. Så här görs:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Klicka på Inställningar > Appar.
 3. Om du vill visa förinstallerade appar trycker du på Meny > Visa systemappar .
 4. Hitta och tryck på Google Play Store .
 5. Knacka på Lagring > RENGÖR CACHE > RENA DATA > RADERA .

Efter proceduren, ladda ner en app igen och se om felet fortfarande uppstår. Om det är så går du till nästa steg.

Skapa en säkerhetskopia och återställ din telefon

Kom ihåg att återställa din telefon borde vara det sista steget du bör göra om enheten fortfarande misslyckades med att ladda ner en app. Detta kommer att föra tillbaka telefonen till standardprogramvaran och alla filer och data i den interna lagringen kommer att raderas under processen. Så innan du gör återställningen måste du överföra alla dina filer och data så att du enkelt kan återställa när proceduren är klar. Följ dessa steg för att återställa din telefon:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.