Hur du fixar Google Pixel 3 XL fast i Fastboot-läge

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Google # Pixel3XL att fixa de problem de upplever med sin telefon. Detta är en av de senaste flaggskeppstelefonerna som släpptes av sökjätten i år och är mest känd för sin stora 6, 3-tums P-OLED-skärm. Under huven är den kraftfulla Snapdragon 845-processor ihopkopplad med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Pixel 3 XL fast i fastboot-läget.

Om du äger en Google Pixel 3 XL eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Google Pixel 3 XL fast i Fastboot-läge

Problem: Jag har en Pixel 3 XL. min telefon startar inte. när jag slår på det finns det en svart skärm med ett varningsskylt med "Fastboot Mode", med många saker under (produktrevision, bootloader-version, serienummer, DRA, etc). Jag försökte starta om den med strömbrytaren och volymknappen, men fortfarande samma skärm. Jag försökte stänga av den, men ingen tur. Jag letade efter säkert läge som ett alternativ, men ser det inte, bara "start, stäng av, BarCode, Recovery mode, Restart Bootloader" som bara alternativ. telefonen är bara en månad gammal. några rekommendationer?

Lösning: Fastboot-läget ger telefonägaren mer åtkomst till vissa telefonfunktioner som inte finns på enhetens huvudmeny när den startas upp normalt. När telefonen startas i detta läge kan du ändra systemfilbilden med en dator när du använder en USB-anslutning. Även om detta läge inte är aktiverat som standard har vissa enheter som de som släppts av Google detta som en standardfunktion.

Det finns flera snabba sätt att komma ur det här läget som vi har listat nedan.

Utför en mjuk återställning

Starta om telefonen. Du kan göra detta genom att trycka på strömbrytaren och sedan hålla den tills telefonen stängs av. När telefonen är avstängd, slå på den igen och kontrollera om den nu startar normalt.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Det finns fall då en app som du laddade ner kan orsaka problemet. För att verifiera om detta är fallet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom endast de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Tryck på telefonens strömbrytare.
 • När Google-logotypen visas på skärmen, när animeringen startar, tryck och håll ner telefonens volymknapp. Fortsätt hålla den tills animationen är slut och din telefon startar i säkert läge.
 • Du kommer att se "Safe mode" längst ner på skärmen.

Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg att överväga är en fabriksåterställning. Detta kommer att återställa telefonen till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

 • Håll strömbrytaren intryckt tills telefonen är avstängd
 • Håll strömbrytaren och volym ned-knappen i några sekunder
 • Vänta till se Fastboot-läge på skärmen
 • Släpp knapparna
 • Välj Återställningsläge
 • Vänta tills Android Robot Image dyker upp
 • Håll ner strömbrytaren och tryck sedan på Volym upp-knappen
 • Välj Torka data / fabriksåterställning
 • Välj Ja
 • Välj Starta om nu

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.