Hur du fixar Google Pixel 3 svarar inte

#Google #Pixel 3 är den senaste flaggskeppsenheten som släpptes förra året av sökjätten. Denna modell har flera enastående funktioner som gör den populär bland konsumenter. Telefonen har en solid design gjord av en aluminiumram med Corning Gorilla Glass fram och bak. Den har en 5, 5-tums P-OLED-skärm medan den under huven har en Snapdragon 845-processor ihopkopplad med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Google Pixel 3 som inte svarar.

Om du äger en Google Pixel 3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Google Pixel 3 svarar inte

Problem: Pixel 3 - satt i telefonhållaren i bilen, navigerade med Google Maps, ansluten till laddaren och skärmen blev tom. Det visar inget svar på av / på-knappen, även om den hålls i 30 sekunder. Det visar inga tecken på liv som svar på att anslutas till laddaren. När den är ansluten till en bärbar dator med en annan kabel (båda kablarna är ganska nya och har alltid fungerat perfekt) visar det inga tecken på laddning och datorn ser ingen USB-enhet. Omstart och laddning har vart försökts flera gånger.

Lösning: Vi kommer först att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel genom att utföra stegen nedan.

Se till att telefonen är fulladdad

För att eliminera möjligheten att problemet orsakas av ett urladdat batteri måste du se till att ladda telefonen helt. Om telefonen inte laddas gör du följande steg.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
 • Försök använda en annan USB-kabel för att ladda telefonen.
 • Försök använda en annan väggladdare.

Utför en mjuk återställning

Ibland kan det här problemet orsakas av en mindre programvaruproblem som kan åtgärdas genom att uppdatera telefonprogramvaran. En mjuk återställning måste utföras i detta fall. Detta görs genom att trycka och hålla in strömbrytaren i ungefär 10 sekunder eller tills enhetens ström går.

Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode

Det finns fall då en app som du laddade ner kan orsaka problemet. För att verifiera om detta är fallet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom endast de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Håll ned strömbrytaren på startskärmen.
 • Släpp strömbrytaren och tryck sedan på strömmen.
 • Läs meddelandet Reboot to safe mode och tryck på OK.
 • Enheten stängs av och startas om i säkert läge.

Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg att överväga är en fabriksåterställning. Detta kommer att återställa telefonen till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör detta steg.

 • Håll strömbrytaren intryckt tills telefonen är avstängd
 • Håll strömbrytaren och volym ned-knappen i några sekunder
 • Vänta till se Fastboot-läge på skärmen
 • Släpp knapparna
 • Välj Återställningsläge
 • Vänta tills Android Robot Image dyker upp
 • Håll ner strömbrytaren och tryck sedan på Volym upp-knappen
 • Välj Torka data / fabriksåterställning
 • Välj Ja
 • Välj Starta om nu

Om problemet fortfarande kvarstår även efter att fabriken har återställts är det bästa att göra just nu att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.