Hur du fixar Google Pixel 3 som inte laddas

När en avancerad smartphone som Google Pixel 3 plötsligt inte laddar, är det ett tecken på antingen en allvarlig firmware- eller hårdvaruproblem. Laddningsproblem är bland de vanligast rapporterade problemen och det finns flera faktorer att tänka på när du felsöker din telefon. Men för det mesta kan användarna kunna fixa problemet på egen hand, men i allvarliga fall måste du verkligen ta tillbaka telefonen till butiken eller butiken så att en tekniker kan kontrollera den åt dig.

I det här inlägget kommer jag att guida dig om hur du felsöker din Pixel 3 som inte laddas längre. Vi kommer att undersöka varje möjlighet och utesluta dem en efter en tills vi kan avgöra vad problemet egentligen är och så småningom fixa det. Om din telefon fortfarande inte laddas efter vår felsökning har du alltid möjlighet att ta telefonen till butiken och använda din garanti. Men läs vidare för att veta vad du ska göra när detta problem inträffar.

Men innan någonting annat, om du har ett annat problem med din telefon, gå till vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem rapporterade av ägarna. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på vår webbplats eller åtminstone finns det liknande problem som vi redan har fixat. Så försök att hitta de som liknar eller är relaterade till ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp kan du dock kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Hur du felsöker Pixel 3 som inte laddas

Här är den mest praktiska och effektiva proceduren du kan göra för att försöka fixa din Pixel 3 som inte längre laddar ...

 1. Tvinga om din Pixel-telefon igen
 2. Kontrollera laddaren och kabeln
 3. Kontrollera telefonens laddningsport
 4. Prova att ladda med en trådlös laddare
 5. Ladda Pixel-telefon med en dator / elbank
 6. Försök återställa din telefon
 7. Skicka telefonen in för reparation

Firmware eller vissa tjänster kraschar och detta kommer att hända även för avancerade enheter som din Pixel 3. Vissa funktionaliteter kanske inte fungerar när detta inträffar och det bästa att motverka det är att göra tvångsstartprocedurer som förnyar telefonens minne också som laddar om alla appar och tjänster. För att göra det, tryck bara på strömbrytaren i 30 sekunder eller mer.

Om den tvingade omstarten inte löser problemet, är det möjligt att problemet är med laddaren eller kabeln. Kontrollera fysiskt båda för att hitta några oregelbundenheter som pauser eller tecken på skador. Om du kan hitta några betyder det att du måste köpa en ny laddare eller använda en annan kabel.

Nästa sak du måste kontrollera är telefonens laddningsport, särskilt om det inte finns några problem med laddaren och kabeln. Bara för att se om det finns främmande material som kan hindra laddningsprocessen. Allt som inte hör till borde tas bort dock kan du också försöka kontrollera om det finns en stift eller kontakt som är krokig eller skadad och om så är fallet bör du låta en teknik fixa det åt dig.

Pixel 3 har en trådlös laddningsförmåga så försök om möjligt ladda din telefon med den här metoden för att fylla på batteriet. Det berättar också omedelbart om problemet är med batteriet eller hårdvaran som hanterar laddningsprocessen, eftersom om så är fallet bör din enhet inte ladda. Men om det laddas bra med en trådlös laddare, är problemet bara begränsat till den trådbundna laddningsförmågan på din telefon och det kan vara mindre.

Antag att din telefon laddar trådlöst och försök sedan ansluta telefonen till en dator med den ursprungliga kabeln för att se om den svarar eller om du kan försöka ansluta den till en elbank. Om det fortfarande inte laddas med dessa metoder och det finns tillräckligt med batteri kvar, säkerhetskopiera dina viktiga filer och återställ sedan telefonen. Detta utesluter möjligheten att problemet är med firmware. Om det fortfarande inte laddas efter detta är det dags att ta det tillbaka till butiken eller butiken så att en tekniker kan kontrollera det åt dig.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

RELATERADE INLÄGG:

 • Hur man fixar Google Pixel 3 wifi-inloggningsportalen är tom fråga (verifieringssidan laddas inte upp)
 • Vad du ska göra om Google Pixel 3-skärmdump är pixelerade eller suddiga när de skickas
 • Hur du tar en skärmdump på din Google Pixel 3-smartphone
 • Vad gör man om Facebook fortsätter kraschar på Google Pixel 3

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.