Hur du fixar Google Pixel 3-samtal kan inte höras

#Google # Pixel3 är en premium Android-smartphone som släpptes förra året av sökjätten. Den här telefonen och alla modeller i denna serie är bäst kända för att få de senaste programuppdateringarna före andra enheter. Detta är en IP68-klassad enhet som är tillverkad av en aluminiumkropp och Corning Gorilla Glass 5 på både fram och bak. Den har en 5, 5-tums P-OLED-skärm och använder en Snapdragon 845-processor ihopkopplad med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att Pixel 3-samtalet inte kan höras.

Om du äger en Google Pixel 3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Google Pixel 3-samtal kan inte höras

Problem: Hej, jag köpte pixel 3 och jag har haft problem med telefonsamtal. I slutet hör jag alla tydliga. Men flera gånger (olika människor) säger att de inte hör mig tydligt och att det stängs av (4 gånger den här veckan med olika människor). Jag är med frihetsmobil. Jag använde min gamla telefon (nexus 6p) tidigare med samma tjänst och det fungerar bra. Händde först när jag bytte till den nya pixeln 3. Jag har den senaste uppdateringen för telefonen (5 jan 2020). Bluetooth är avstängd och ingenting blockerar mikrofonen. Jag hade redan startat om telefonen, omformateringen av systemet är men ingenting verkar fungera. Förhoppningsvis har du en annan lösning på detta. Tack.

Lösning: Innan du utför några felsökningssteg på den här telefonen är det bäst att se till att den körs i den senaste programvaruversionen. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

Det första du måste göra i det här fallet är att kontrollera om det är ett nätverksrelaterat problem genom att följa felsökningsstegen nedan.

Kontrollera signalstängerna

Se till att telefonen har utmärkt signalmottagning från nätverket eftersom en låg signal kan orsaka detta problem. Gå vid behov till ett område som har en stark signalmottagning och kontrollera om problemet uppstår.

Kontrollera om det finns ett nätverksavbrott

Ibland kan detta problem orsakas av problem i själva nätverket. Du kan kontrollera din operatørs webbplats om det finns några rapporter om avbrott i ditt område. Du kan också kontakta din operatørs kundtjänstavdelning för att verifiera om ett nätverksavbrott finns.

Försök använda ett annat SIM-kort

Det finns fall då problemet kan orsakas av ett felaktigt SIM-kort. För att verifiera om detta är fallet bör du försöka använda ett annat SIM-kort i telefonen.

Om problemet inte orsakas av nätverket fortsätter du med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

Utför en kraftåterstart

Det första du behöver göra på din telefon är en mjuk återställning. Detta görs vanligtvis när telefonen blir svarsfri men kan också utföras för det här problemet eftersom det här steget kommer att uppdatera telefonprogramvaran. För att göra detta, tryck bara på strömbrytaren och håll den intryckt i cirka 10 till 20 sekunder eller tills den slår på. Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Starta telefonen i säkert läge

Om problemet fortfarande kvarstår är nästa steg att kontrollera om problemet uppstår när telefonen startas i säkert läge.

 • När enheten är påslagen trycker du på strömbrytaren och håller den intryckt tills strömförfrågningen visas.
 • Tryck och håll ner strömmen tills prompten "Starta om till säkert läge" visas och släpp sedan.
 • Tryck på OK för att bekräfta.

Uppstår problemet i det här läget? Om det inte gör det kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Utför en fabriksåterställning

Ett sista felsökningssteg som du bör göra är att återställa fabriken. Detta kommer att återställa telefonen till sitt ursprungliga fabrikstillstånd. Observera att när du utför detta steg kommer dina telefondata att raderas.

 • Håll strömbrytaren intryckt tills telefonen är avstängd
 • Håll strömbrytaren och volym ned-knappen i några sekunder
 • Vänta till se Fastboot-läge på skärmen
 • Släpp knapparna
 • Välj Återställningsläge
 • Vänta tills Android Robot Image dyker upp
 • Håll ner strömbrytaren och tryck sedan på Volym upp-knappen
 • Välj Torka data / fabriksåterställning
 • Välj Ja
 • Välj Starta om nu

Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.