Hur du fixar Garmin Vivosmart 4 som inte får något meddelande från telefonen

Meddelanden som skickas från din smartphone till din Garmin Vivosmart 4 överförs via Bluetooth-anslutning. Det är viktigt att båda enheterna synkroniseras och anslutas ordentligt, eftersom om inte, kommer synkroniseringsproblem att uppstå.

Vissa ägare har rapporterat att deras tracker inte längre kan ta emot aviseringar från smarttelefonen. Det kan bara vara ett problem med telefonen eller ett anslutningsproblem. Fortsätt läsa eftersom jag kommer att guida dig i felsökning av din Vivosmart 4 som inte visar aviseringar längre.

Men innan vi går vidare, om du letar efter en lösning på ett annat problem, släppa in på vår felsökningssida för Garmin Vivosmart 4 för vi har redan löst några av de vanligaste problemen med den här enheten. Vi har kanske redan publicerat artiklar som kan hjälpa dig med ditt problem. Eller, om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär eftersom vi kanske kan hjälpa dig med din oro.

Här är saker du bör göra om din Vivosmart 4 inte längre får aviseringar från din telefon ...

 1. Se till att din smartphone inte är inställd i tyst läge eller Stör ej (DND).
 2. Starta om din smartphone och din Vivosmart 4.
 3. Uppdatera anslutningen mellan enheterna.
 4. Tvinga stäng Garmin Connect-appen.
 5. Fabriksåterställ Vivosmart 4.

Först och främst, om din telefon är inställd i tyst läge eller DND, är det tydligen orsaken till att den inte skickar aviseringar till din tracker. Ställ in telefonen så att den spelar meddelandeljud så att problemet ska åtgärdas. Men om det inte är i tyst eller DND-läge, kan det vara bara ett tillfälligt problem med någon av enheterna.

Starta om din smartphone först och anslut sedan din Vivosmart 4 till en dator för att starta om den. Låt sedan en minut eller två för enheterna att ansluta igen och försöka se om aviseringar fungerar den här gången. Om det fortfarande inte är det, kan du försöka ta bort den aktuella anslutningen genom att glömma din tracker från telefonens Bluetooth-inställningar. Låt sedan din telefon skanna och ansluta till din Vivosmart 4. om detta inte löser problemet, gå vidare till nästa lösning.

Tvinga stäng Garmin Connect för att uppdatera den på din smartphone. Öppna sedan den igen och försök se om meddelandena fungerar den här gången. Många har rapporterat att ha fixat sina problem med denna metod. Men om det inte löser problemet, följ sedan dessa steg för att återställa Vivosmart 4:

 1. Ta bort Garmin Connect-appen från din telefon.
 2. "Glöm" enheten i telefonens Bluetooth-inställningar och inaktivera Bluetooth på telefonen och starta sedan om telefonen.
 3. Kläm fast VivoSmart i laddaren och anslut den till din dator.
 4. Radera alla filer och kataloger på VivoSmart när den kommer upp som en USB-enhet på din dator.
 5. Mata ut VivoSmart USB-enhet från din dator.
 6. Koppla loss VivoSmart från laddaren
 7. Installera Garmin Connect igen på din telefon.
 8. Aktivera Bluetooth igen på din telefon.
 9. Sätt din Vivosmart i "parningsläge" - dokumenterat i din manual - och koppla ihop din VivoSmart enligt nedan:
  1. Öppna Garmin Connect Mobile på din telefon.
  2. Tryck på Hem-menyknappen
  3. Tryck på enheter
  4. Tryck på “+” i det övre högra hörnet
  5. Tryck på hälsa och fitness
  6. Tryck på vivosmart
  7. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra parningsprocessen

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du fixar Garmin Vivosmart 4 som inte synkroniseras ordentligt
 • Vad du ska göra med din Garmin Vivosmart 4 som inte kommer att slås på

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.