Hur du fixar Garmin Fenix ​​5 Plus som inte kommer att slås på

Så länge det finns tillräckligt med batteri bör din Garmin Fenix ​​5 Plus slås på utan problem alls. Det verkar dock finnas några användare som har rapporterat att deras smartwatch inte längre slår på. Strömproblem är bland de vanligaste problemen som en användare kan möta då och då.

I det här inlägget kommer jag att gå igenom dig när du felsöker din Fenix ​​5 Plus som inte längre skulle slå på. Jag kommer att dela med dig de mest praktiska och effektiva felsökningsförfarandena du kan använda för att lösa problemet. Så om du är en av ägarna med denna typ av problem kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

Innan vi går vidare, om du letar efter en lösning på ett annat problem, se till att besöka vår Fenix ​​5 Plus-felsökningssida eftersom vi redan har fixat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Hitta problem som liknar dig och känn dig fri att använda våra lösningar. Om du fortfarande behöver hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Här är vad du behöver göra om din Fenix ​​5 Plus inte längre slås på ...

  1. Utför den mjuka återställningen eftersom det bara kan vara en mindre fel.
  2. Prova att ladda smartwatchet eftersom det kan bero på ett tömt batteri.
  3. Ring support eller ta med klockan till butiken.

Oftast än inte, genom att utföra den mjuka återställningen fixar du din Fenix ​​5 Plus som inte kommer att slås på eftersom det ofta bara är en fast programfel eller krasch. Så det måste vara det första du behöver göra eller bara följa dessa steg:

  1. Anslut enheten till en dator via laddningsklipp.
  2. Tryck och håll in POWER / LIGHT-knappen i 25 sekunder eller tills enheten slås av.
  3. Tryck på POWER / LIGHT för att slå på enheten igen.
  4. Ladda batteriet till 100%.

Om detta misslyckas måste du ringa Garmin-supporten eller ta telefonen till butiken så att en tekniker kan kontrollera det för dig.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

RELATERADE INLÄGG:

  • Vad du ska göra om din Garmin Fenix ​​5 Plus inte uppdateras
  • Vad du ska göra med Garmin Fenix ​​5 Plus som inte kan ta emot aviseringar från telefonen
  • Hur du fixar Garmin Fenix ​​5 Plus som inte synkroniseras