Hur du fixar din LG V20 som inte kommer att slås på, andra strömproblem [Felsökningshandbok]

Vi har redan publicerat en artikel om hur du fixar din #LG V20 (# V20) som inte laddas. Nu kommer vi att ta itu med ett mycket allvarligare problem som kan lämna telefonen värdelös om den lämnas ensam - inte kommer att slås på.

Det finns flera faktorer som vi måste tänka på när det gäller att felsöka ett problem som detta, men för att göra det lite enklare, allt är ett hårdvaruproblem om problemet förblir olöst efter att ha uteslutit andra möjligheter.

Som sagt, bland de möjligheter vi behöver utesluta är app-kraschar och firmwareproblem. Det är lättare att felsöka dina appar först och sedan följa fast programvaran om problemet kvarstår efter att ha följt några steg. Fortsätt läsa det här inlägget för att veta vad du måste göra när din nya LG V20 vägrar att slå på igen efter att ha stängt av på egen hand.

För dem som har andra problem måste du dock besöka vår felsökningssida för LG V20 för vi har redan börjat stödja den här enheten och har åtgärdat några av de vanligaste problemen. Hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp kan du kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor. Ge oss nödvändig information om problemet så gör vi återställningen.

Felsökning LG V20 som inte kommer att slås på

Själva syftet med den här felsökningshandboken är att avgöra vad problemet med din enhet är och att hitta en lösning som kommer att lösa den, men om det inte är möjligt, kan du hitta en lösning eller en tillfällig fix. Med allt detta sagt, här är vad du behöver göra för att felsöka din LG V20 som inte slås på ...

Steg 1: Kontrollera telefonen för eventuella fysiska eller vätskeskador

Det kan verka lite komplicerat men det är det inte. Vi tekniker gör ofta en snabb fysisk inspektion av enheten för eventuella skador orsakade av oavsiktliga droppar. Det är faktiskt lätt att avgöra om orsaken till problemet är fysisk skada eftersom en kraft som kan påverka de inre komponenterna bör lämna någon form av bucklor eller repor på utsidan.

När det gäller eventuell vätskeskada är det ännu lättare att avgöra om det är orsaken till problemet. Du måste bara ta av bakstycket, dra ut batteriet och hitta det lilla klistermärket på telefonens baksida. Om det är vitt, finns det ingen vattenskada. Men om klistermärket blev röd, rosa eller lila, beror orsaken till att din telefon inte slås på på vätskeskador.

Om du är säker på att orsaken till problemet är antingen vätska eller fysiska skador, ska du omedelbart kontrollera telefonen av en tekniker. Det finns ingen mening med att fortsätta felsökningen.

Steg 2: Gör proceduren för att dra batteriet för att uppdatera telefonens minne

Din LG V20 har ett avtagbart batteri så det är lättare att uppdatera minnet. Ta bort bakstycket och dra ut batteriet. Medan batteriet inte är anslutet till telefonen trycker du på strömbrytaren i en minut. Detta kommer att urladda komponenterna i din telefon för lagrad elektricitet. Med andra ord kommer minnet att tas bort.

Sätt tillbaka batteriet igen och säkra det med bakstycket och försök sedan slå på enheten. Om det fortfarande inte startar, gör sedan nästa steg.

Steg 3: Försök att ladda din LG V20 eftersom batteriet kan tömmas

Detta är ett mycket viktigt steg eftersom det utesluter möjligheten att orsaken till problemet är ett enkelt dränerat batteri men samtidigt kommer det att ge oss en uppfattning om problemet orsakas av ett firmware- eller hårdvaruproblem.

Om telefonen laddas när den är ansluten är maskinvaran säker. Låt bara telefonen vara ansluten i 10 minuter innan du försöker slå på den igen. I det här fallet är det troligt att telefonen startas upp med framgång.

Men om telefonen inte laddar eller inte kommer att visa de vanliga laddningstecknen, finns det en möjlighet att telefonen har problem med hårdvaran. Jag föreslår att du läser vårt inlägg på h ow för att fixa ett problem som inte laddas med LG V20.

Det är viktigt att du vet om telefonen laddas eller inte eftersom du inte kan fortsätta felsökningen utan att utesluta möjligheten till ett tömt batteri. Efter att ha följt vår guide som inte laddats och telefonen fortfarande inte laddas måste du skicka telefonen för reparation eftersom det troligen är ett hårdvaruproblem.

Steg 4: Försök att starta upp telefonen i återställningsläget och fortsätt med återställning av master om det lyckas

Detta är ytterligare ett steg du måste ta bara för att korsa ut en annan möjlighet att kanske en eller några av dina nedladdade appar har kraschat och påverkat telefonens firmware. Vad du kommer att göra i det här steget är att starta upp din telefon i återställningsläget och om det lyckas, gör huvudåterställningen.

Om problemet orsakas av appar eller firmware och om problemet inte är så allvarligt kommer återställningen säkert att fixa det. Nackdelen är dock att alla dina filer och data kommer att raderas eftersom du inte kan göra säkerhetskopian. Om det är det som krävs för att telefonen ska köra igen, är det värt det.

 1. Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 2. När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 3. När “Factory data reset” visas, använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 4. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 5. När du uppmanas att "Radera all användardata och återställa standardinställningarna", använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 6. Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

Steg 5: Skicka telefonen in för kontroll eller reparation

Om allt annat misslyckas, behöver du en expert för att ta hand om problemet för dig. Således skicka telefonen in för att få den kontrollerad, testad och fixad. För genomsnittliga användare är detta så långt som din felsökning går så om problemet kvarstår, låt tekniken ta hand om problemet för dig.

Andra strömrelaterade problem med LG V20

Nu när vi har försett dig en steg-för-steg-guide för hur du fixar din LG V20 som inte startar, är det dags att ta itu med några av de problem vi redan har fått ...

LG V20 fryser ibland och stängs sedan av och slås inte på

Problem : Hej. Jag köpte LG V20 för några veckor sedan. Jag försöker fortfarande lära sig hur jag ska göra det eftersom jag var Apple-användare i flera år. Problemet är att min telefon en dag bara frös och sedan blev skärmen svart. Jag kunde slå på den igen, men då sker frysningarna slumpmässigt tillsammans med slumpmässiga svarta skärmar. Kan ni hjälpa? Tack.

Felsökning : Det finns en risk att problemet orsakas av en tredjepartsapp. Appar kraschar hela tiden och ibland kan de påverka telefonens allmänna prestanda. Därför måste vi nu isolera problemet genom att starta om enheten i säkert läge för att ta reda på om det fortfarande händer.

 1. Tryck och håll ned strömbrytaren när skärmen är på.
 2. I alternativmenyn som visas trycker du på och håller strömmen av.
 3. Tryck på OK när du uppmanas att starta om i felsäkert läge.
 4. När din enhet har startat om visar den Safe mode längst ner på skärmen.
 5. Avinstallera appar som orsakar ett problem.

Om problemet fortfarande inträffar i säkert läge, har du inget annat val än att säkerhetskopiera dina data och göra återställning av master.

 1. Säkerhetskopiera all data i det interna minnet.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 4. När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 5. När “Factory data reset” visas, använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 6. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 7. När du uppmanas att "Radera all användardata och återställa standardinställningarna", använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 8. Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

LG V20 fortsätter att släppa och stänga av sig själv efter en uppdatering

Problem : Det uppstod en uppdatering nyligen som jag verkligen inte är säker på men efter det började min LG V20 släpa riktigt dåligt och sedan stängs den av på egen hand utan uppenbar orsak eller orsak. Det jag vill är att min telefon ska fungera som den ska - inga fördröjningar, inga slumpmässiga avstängningar. Jag hoppas att det finns något du kan göra åt det. Tack!

Felsökning : Korrupt systemcache. Det är vanligtvis orsaken till att en telefon fördröjer eller har andra prestationsrelaterade problem, särskilt att du sa att problemet började efter en uppdatering. Så att torka av cache-partitionen kan lösa problemet:

 1. På startskärmen trycker du på Inställningar.
 2. På fliken Allmänt trycker du på Lagring & USB> Intern lagring.
 3. Vänta tills menyalternativen slutför beräkningen.
 4. Peka på cache-data och tryck sedan på OK.
 5. Vänta tills cachardata raderas. beroende på storlek tar det flera sekunder att slutföra.
 6. När avtorkningen är klar uppdateras lagringsskärmen och cache-data visas inte. Detta innebär att dina cachade data har rensats.
 7. När du öppnar lagringsmenyn igen visas cachedata och visas som "Beräkning".

ANSLUTA MED OSS

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Telefon kommer inte att slå på felsökning

telefoner
Samsung Galaxy S8 kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S7 kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S7 Edge kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S6 kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S6 Edge kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S6 Edge + kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S5 kommer inte att slå på
Samsung Galaxy S4 kommer inte att slå på
Samsung Note 5 kommer inte att slå på
Samsung Note 4 kommer inte att slå på
Samsung Note 3 kommer inte att slå på
Samsung Galaxy J7 kommer inte att slå på
Samsung Galaxy J3 kommer inte att slå på
Google Pixel kommer inte att slå på
Google Pixel XL kommer inte att slå på
HTC 10 kommer inte att slå på
LG V20 kommer inte att slå på
LG G5 kommer inte att slå på
LG G4 kommer inte att slå på
Motorola Moto G4 kommer inte att slå på
Nexus 6P kommer inte att slå på
Nexus 5 kommer inte att slå på
Huawei P9 kommer inte att slå på
Xiaomi Mi5 kommer inte att slå på