Hur du fixar din iPhone X Netflix-app som inte fungerar i iOS 13

Du har förmodligen hamnat på den här sidan eftersom du har problem med att strömma filmer och TV-program med din iPhone X Netflix-app efter installationen av iOS 13. Om det är så, kan det här inlägget kunna hjälpa dig. Fortsätt läsa för att få några input om hur du hanterar en liknande fråga på din iPhone X Netflix-app som inte fungerar i iOS 13.

Netflix är taggat bland de mest populära och legit strömningsplattformarna som främst erbjuder prenumerationsbaserade streamingtjänster inklusive ett brett utbud av klassiska TV-program, tillsammans med filmer och dokumentärer, på mer än tusentals Internet-anslutna enheter. Och eftersom det är en stabil plattform använder många den för "binge-tittande" filmer och TV-program online. Men trots att de är en av de mest stabila streamingplattformarna, ger Netflix också efter för några slumpmässiga problem på grund av flera oundvikliga faktorer inklusive buggar efter uppdatering. Lyckligtvis kan Netflix-fel på mjukvara korrigeras hemma med vissa befintliga lösningar. Nedan följer några möjliga lösningar som du kan prova på.

Innan du går vidare kan du leta igenom våra felsökningssidor för att hitta möjliga lösningar på andra problem med dina andra Apple-enheter. Om din iOS-telefon finns i listan över våra enheter som stöds kan du besöka den exklusiva felsökningssidan och hitta problemet som du behöver hjälp med att hantera. Du kan hänvisa till eller använda våra medföljande lösningar och lösningar vid behov. Om du föredrar att få direkt hjälp av oss fyller du bara i vårt iOS-frågeformulär och trycker på skicka för att kontakta oss.

Felsökning av en iPhone X Netflix-app som inte fungerar i iOS 13

Problem med nätverksanslutning, tillgänglighet av tjänster, ogiltiga inställningar och fel i appen är bland de vanliga faktorerna som kan orsaka slumpmässiga problem till nätverksbaserade applikationer som Netflix. Således kan eliminering av dessa faktorer också ge permanenta lösningar. Så länge Netflix-systemet är igång bör du hamna appen igen och fungera ordentligt på din iPhone X efter felsökning.

Innan du fortsätter, kontrollera och hantera din iPhone: s datum och tidsinställningar. Realtidsapplikationer kräver också korrekt och uppdaterad datum och tidsinformation för att kunna tjäna dess funktioner. Det betyder att om datum och tid för din telefon skiljer sig från det faktiska datumet och tiden för din nuvarande plats, kommer du troligtvis att få några fel när du använder applikationen. Som upplösning uppdaterar du datum- och tidsinställningarna på din iPhone X genom att gå till Inställningar-> Allmänt-> Datum & tid- menyn och växla sedan alternativet för att ställa in automatiskt. Om du gör det uppmanas enheten att använda datum- och tidsinformation baserat på din aktuella platsens tidszon.

Första lösningen: Avsluta appen Netflix och starta sedan om.

Som alla andra appar kan Netflix också hamna felaktigt från en större uppdatering. När detta händer utlöses olika typer av symtom och appen kanske inte fungerar som den ska. Det här är vanligtvis vad som händer om du har lämnat Netflix öppet eller körs i bakgrunden under uppdateringen. Det finns en stor chans att appen har skadats från uppdateringen och därför inte

 1. Dra upp och håll ner från skärmens undersida. På så sätt startar App Switcher, som innehåller förhandsgranskningar av apparna som du nyligen har öppnat och lämnat i bakgrunden.
 2. Dra igenom olika appförhandsgranskningar för att hitta Netflix-appen.
 3. Snabba sedan uppåt i förhandsgranskningen av Netflix-appen för att stänga appen.

Följ samma steg för att tvinga stänga andra bakgrundsappar på din iPhone X för att förhindra dem från att orsaka konflikter nästa gång du startar Netflix. När du har rensat alla bakgrundsappar, återställ eller starta om din iPhone för att rensa cache och uppdatera systemfunktionerna. Här är hur:

 1. Tryck och håll in sidoknappen och endera Volymknappen i några sekunder tills Slide to Power Off visas.
 2. Släpp båda knapparna när reglaget för avstängning visas.
 3. Dra skjutreglaget åt höger och låt telefonen stängas av i flera sekunder.
 4. Efter cirka 30 sekunder, tryck och håll ned sidoknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Försök starta Netflix-appen igen efter att din telefon har startat om och se om det redan fungerar korrekt.

LÄS Också: Hur man fixar iPhone YouTube-videor som inte spelas i iOS 13, YouTube-appen fungerar inte

Andra lösningen: Uppdatera din Internet-anslutning.

Mindre internetanslutningsfel kan också orsaka slumpmässiga fel när du använder internetbaserade applikationer som Netflix. Därför kan uppdatering av telefonens internetanslutning också hjälpa. Det finns många sätt att göra detta. Du kan arbeta med Wi-Fi-växlingen, flygplansläget och radera och lägga till nätverk på nytt, enligt bilden nedan.

Första metoden: Stäng av Wi-Fi i några sekunder och slå sedan på den igen. Detta är det enklaste sättet att starta om din iPhone: s trådlösa internetanslutning. Att göra detta:

 • Gå bara till Inställningar-> Wi-Fi- meny och slå sedan på avstängningen i några sekunder för att inaktivera funktionen och tryck sedan på för att slå på den igen.

Den andra metoden: Använd flygplansläget för att växla. Detta är ett gammalt trick som har visat sig vara effektivt för att lösa slumpmässiga problem som påverkar telefonens trådlösa funktioner. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Välj flygläge .
 3. Växla omkopplaren bredvid flygläget för att slå på funktionen. Alla trådlösa funktioner på din telefon inaktiveras sedan samtidigt.
 4. Utför en mjuk återställning på din telefon medan flygläget är aktiverat.
 5. Vänta tills din telefon har startat om och gå tillbaka till Inställningar-> Flygplan-menyn .
 6. Slutligen, tryck på Airplane Mode-omkopplaren igen för att inaktivera funktionen

Att ta bort Wi-Fi-nätverket och lägga till det igen kan också vara nyckeln till att lösa problemet om skadat nätverk är skylden. Detta gör att din enhet kan upprätta tydlig och färsk internetanslutning som är fri från fel. Se bara dessa steg:

 1. Gå till Inställningar-> Wi-Fi och se till att Wi-Fi-omkopplaren är aktiverad.
 2. Rulla ner till listan över tillgängliga Wi-Fi-nätverk.
 3. Välj ditt Wi-Fi-nätverk och tryck sedan på alternativet Glöm det här nätverket.
 4. Om du uppmanas bekräfta att du vill glömma ditt Wi-Fi-nätverk. Efter bekräftelse kommer ditt nätverk att raderas från din enhet. Stäng av Wi-Fi och starta sedan om din iPhone.
 5. Så snart din telefon startar upp, gå tillbaka till Inställningar-> Wi-Fi- menyn och aktivera Wi-Fi igen.
 6. Vänta tills ditt Wi-Fi-nätverk visas i listan och välj det.
 7. Tryck på alternativet för att gå med eller ansluta .

Ange rätt Wi-Fi-lösenord för att gå med framgång.

Tredje lösningen: Installera väntande uppdateringar för Netflix-appen.

Netflix-problem avbildade av fel som “Det finns problem med att ansluta till Netflix. Vänligen försök igen senare ”eller något liknande beror vanligen på fel i appen eller felaktiga inställningar på enheten. Lyckligtvis kan dessa typer av brister åtgärdas genom att helt enkelt uppdatera Netflix-appen.

 1. På Startskärm trycker du på ikonen App Store för att öppna applikationen.
 2. Klicka på fliken Idag längst ner.
 3. Klicka sedan på användarprofilikonen (Apple ID-huvud) i det övre högra hörnet på skärmen. Du bör se kontouppgifterna.
 4. Rulla ner till avsnittet Tillgängliga uppdateringar .
 5. Klicka på Uppdatera bredvid Netflix-appen för att installera väntande uppdatering för appen.
 6. Om flera appuppdateringar är tillgängliga, klicka på Uppdatera alla för att uppdatera alla appar samtidigt.

Starta om din iPhone efter att ha installerat alla väntande appuppdateringar. Detta kommer att säkerställa att alla nya programvaruändringar implementeras korrekt.

Fjärde lösningen: Inaktivera begränsningar på din iPhone X.

När det är aktiverat kan begränsningar också stoppa vissa appar från att fungera. För att se till att detta inte hindrar Netflix från att fungera i iOS 13, följ dessa steg för att inaktivera begränsningar för din iPhone X tillfälligt:

 1. Gå till Hem-skärmen och tryck på Inställningar .
 2. Välj skärmtid.
 3. Tryck på innehåll och integritetsbegränsningar.
 4. Om du uppmanas att ange ditt skärmtidslösenord för att fortsätta.
 5. Växla sedan brytaren bredvid innehåll och integritetsbegränsningar för att stänga av funktionen.

Om du inte vill lyfta alla appbegränsningar kan du hålla funktionen aktiverad men se till att tillåta Netflix-appen.

LÄS Också: Hur du fixar din iPhone 6s Plus Facebook-app som inte fungerar i iOS 13, appen laddas inte

Femte lösningen: Installera om Netflix-appen på din telefon.

Appen kan ha varit helt skadad från den senaste iOS-uppdateringen och fungerar därför inte om den inte installeras om. Om så är fallet måste du ta bort Netflix från din iPhone X och sedan installera den senaste versionen av applikationen via App Store. Så här görs:

 1. Tryck länge på appikonen (Netflix) som du vill ta bort.
 2. Sluta trycka när snabbmenyn visas.
 3. Tryck på alternativet för att ordna om appar . Om du gör det kommer du till jiggle-läget, där de bekanta X- knapparna visas i det övre vänstra hörnet av varje appikon.
 4. Klicka på X- knappen på YouTube-appikonen.
 5. Tryck sedan på den röda radera- knappen för att bekräfta att du vill ta bort appen.

När app-raderingen är klar startar du om din iPhone och öppnar sedan App Store för att ladda ner och installera den senaste versionen av Netflix-appen på din enhet. Se bara dessa steg om du behöver ytterligare hjälp med att installera om programmet:

 1. Klicka på App Store- ikonen från hemskärmen.
 2. Bläddra i App Store genom att knacka på Apps längst ner.
 3. Bläddra sedan och tryck på önskad kategori. Du kan också trycka på Sök för att söka efter appar med namn.
 4. Klicka för att välja appen ( Netflix ) som du vill ladda ner.
 5. Tryck på GET för att fortsätta.
 6. Klicka sedanINSTALLera för att påbörja appinstallationen.
 7. Om du uppmanas att ange dina App Store-referenser för att bekräfta appnedladdnings- och installationsförfrågan.
 8. Logga in i iTunes Store om du uppmanas att slutföra installationen.

Femte lösningen: Återställ nätverksinställningarna för att fixa din iPhone X Netflix-app som inte fungerar i iOS 13.

Nätverksinställningar som inte är konfigurerade korrekt kan också få vissa appar att misslyckas eller sluta fungera från en uppdatering. Om du vill ta bort eventuella felaktiga nätverksöverskridanden och återställa de ursprungliga nätverksvärdena på din iPhone X, återställer du nätverksinställningarna genom dessa steg:

 1. Tryck på Inställningar på startsidan .
 2. Välj Allmänt .
 3. Rulla ner till och tryck på Återställ .
 4. Välj Återställ nätverksinställningar från de angivna alternativen.
 5. Ange ditt enhets lösenord om du uppmanas att fortsätta.
 6. Tryck sedan på Återställ nätverksinställningar igen för att bekräfta att du vill återställa nätverksinställningarna på din telefon.

Din enhet börjar sedan återställa nätverksinställningarna och återställer sedan standardnätverkskonfigurationerna. Efter återställningen måste du konfigurera och aktivera Wi-Fi-nätverksanslutningar för att komma tillbaka online och använda onlineappar, särskilt Netflix på din enhet.

Att återställa Netflix-appinställningarna kan också hjälpa. Så försök att kontrollera om det här alternativet är tillgängligt på din iPhone. Följ bara dessa steg:

 1. På Startskärm trycker du på Inställningar .
 2. Välj Netflix .
 3. Rulla ner till avsnittet Netflix-inställningar och slå sedan på återställningsknappen för att slå på den.

Detta återställer Netflix-appen och tar bort alla rubriker du har laddat ner genom applikationen.

Gå tillbaka till startskärmen efter återställningen och försök sedan öppna Netflix-appen igen för att se om den redan fungerar som avsedd.

LÄS OCH: Hur fixar du din iPhone XR Amazon-app som fortsätter kraschar i iOS 13

Fungerar din iPhone X Netflix-app fortfarande inte i iOS 13?

Du kanske måste överväga att eskalera problemet till Netflix-support. Det faktum att du fortfarande inte kunde få Netflix att fungera på din iPhone X efter att ha använt de angivna procedurerna är en indikation på att problemet inte kan åtgärdas av slutanvändare. Mer avancerade lösningar i appen behövs sannolikt för att få appen att fungera smidigt på den nya iOS-plattformen som din iPhone X kör på. Överväg också att be om hjälp för att uppgradera din plan till ett högre antal "skärmar på en gång" från sidan Ditt konto. Detta kan vara nödvändigt om ditt konto bara har det grundläggande alternativet som endast tillåter en skärm samtidigt.

Att informera Apple om problemet är också viktigt. Om du gör det kommer de att bli medvetna om det och därmed uppmanar dem att göra nödvändiga bedömningar för att avgöra om det är ett annat iOS 13-fel som kräver en uppföljningsuppdatering som innehåller en permanent patch.

Anslut oss

Vi strävar efter att hjälpa våra läsare att fixa problemen med sina telefoner såväl som att lära sig att använda sina enheter på rätt sätt. Så om du har andra problem kan du besöka vår felsökningssida så att du själv kan kontrollera de artiklar som vi redan har publicerat som innehåller lösningar på vanliga problem. Dessutom skapar vi videor för att visa hur saker görs på din telefon. Besök vår Youtube-kanal och prenumerera på den. Tack.