Hur du fixar Apple iPhone 5C startar inte problemet

#Apple # iPhone5C är en av de äldre generationens iPhone-modeller som är bäst känd för sin plastkonstruktion som finns i olika färger. Denna telefon släpptes först i september 2013 och använder en 4 tums IPS LCD-skärm som har en upplösning på 640 x 1136 pixlar. Den har en 8MP huvudkamera på baksidan och en 1.2MP selfie kamera framtill. Under huven hittar du Apple A6 dual core-processor som är parad med 1 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att Apple iPhone 5C inte kommer att komma i fråga.

Om du äger en Apple iPhone 5C eller någon annan iPhone-modell för den delen, känn dig kontakta oss med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Apple iPhone 5C startar inte problemet

När din telefon inte slås på finns det bara några få felsökningssteg som du kan göra för att lösa problemet. Det finns flera faktorer som kan orsaka detta problem, varav en är en felaktig hårdvarukomponent. Om detta är ett hårdvarorelaterat problem måste du ha telefonen reparerad vid ett servicecenter men om detta orsakas av någon form av programvarufel kan du felsöka telefonen genom att följa stegen nedan.

Se till att telefonens batteri är laddat

Det första du behöver göra är att eliminera möjligheten att problemet orsakas av ett tömt batteri. Du måste ladda telefonen genom att följa stegen nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som fastnat i denna port tas bort.
 • Ladda telefonen helt med dess väggladdare.
 • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port om laddning med väggladdaren inte fungerar.

När telefonen har tillräckligt med laddning bör du kontrollera om Apple iPhone 5C inte kommer att aktivera problemet fortfarande inträffar ..

Utför en kraftåterstart

Ibland kan tillfälliga data som lagras i din telefon skadas och kan orsaka problem. Om detta är den skyldige kommer en kraftåterstart kunna fixa detta eftersom det kommer att uppdatera telefonprogramvaran.

 • Tryck och håll in Hem-knappen.
 • Håll hemknappen intryckt och håll ner knappen Sleep / Wake.
 • Fortsätt hålla båda knapparna i cirka 10 sekunder tills Apple-logotypen visas.

Kontrollera om Apple iPhone 5C inte kommer att aktivera problemet fortfarande uppstår.

Utför en hård återställning

Ett sista felsökningssteg att överväga är en hård återställning. Detta kommer att återställa telefonen till fabriksskick. Observera att detta kommer att radera dina telefondata så se till att ha en säkerhetskopia innan du fortsätter.

 • Se till att telefonen är avstängd
 • Sätt i USB-kabeln och håll sedan hemknappen medan du ansluter telefonen till en dator med iTunes som körs.
 • Klicka på OK på datorn när du uppmanas att itunes har upptäckt iPhone i återställningsläge.
 • Klicka på Återställ iPhone.
 • Klicka på Återställ och uppdatera.
 • iTunes börjar återställa din iPhone.

Om telefonen fortfarande inte slås på kan det redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.