Hur du felsöker ENDAST NÖDKOPPLING-fel på Galaxy S10 | fixa Ingen serviceproblem

Får du att du inte får något serviceproblem eller endast NÖDFÖRESKRIFT-fel på din Galaxy S10? Lär dig hur du fixar det i den här artikeln.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du felsöker ENDAST NÖDKOPPLING-fel på Galaxy S10 | fixa Ingen serviceproblem

ENDAST NÖDKALL kan uppstå för ett antal faktorer. Lär dig hur du hanterar detta fel genom att följa våra förslag nedan.

EMERGENCY CALLS fixar bara nr 1: Starta om enheten

Att uppdatera din S10 är ett viktigt första steg i detta fall. NÖDHJÄLP RINGAR ENDAST buggen uppstår ibland när en enhet tillfälligt tappar anslutningen från ett celltorn, som när du reser. När du befinner dig på en plats med bra service försvinner KUN NÖDKALL. I vissa fall sker detta dock inte och felet fastnar. Du måste stänga av enheten manuellt för att uppdatera systemet. Se till att göra en mjuk återställning för att uppnå detta. Här är vad du behöver göra:

 1. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna i cirka 10 sekunder eller tills enhetens strömcykel går. Obs! Låt flera sekunder innan skärmen Underhållsstartläge visas.
 2. Välj Normal start från skärmen Underhållsstartläge. Obs: Använd volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och den nedre vänstra knappen (under volymknapparna) för att välja. Tillåt också upp till 90 sekunder för återställningen att slutföras.

NÖDKALL RINGAR endast fix nr 2: Kontrollera om mobiltjänsten fungerar

Om ingenting ändras efter att du startat om din S10, är ​​nästa felsökningssteg som du kan göra att bekräfta att det inte finns några problem med nätverkstjänster i ditt område. Om du har en annan telefon som är kompatibel med ditt nätverk, använd den för att kontrollera. Om den andra telefonen visar samma fel måste du kontakta din nätoperatör för att få hjälp. Det måste finnas ett problem med din operatørs tjänst där du befinner dig så det är bra om du kan få förstahandsbekräftelse från dem.

EMERGENCY CALLS ENDAST fix nr 3: Sätt tillbaka SIM-kortet

Ibland uppstår nätverksproblem om SIM-kortet inte sitter ordentligt i facket eller om det inte ger god kontakt med kortet. Lös problemet genom att stänga av enheten och ta bort SIM-kortfacket. Sätt sedan in SIM-kortet igen efter 5 sekunder och se till att kortet sitter tätt i kortplatsen. Sätt sedan tillbaka telefonen igen och se vad som händer.

NÖDSTEGNINGAR ENDAST fix nr 4: Få ett nytt SIM-kort

Om du misstänker att det kan vara problem med det aktuella SIM-kortet kan du försöka få ett nytt eller besöka din lokala operatör och få kortet bytt ut. Det här är ett bra sätt att se till att det inte finns några problem med SIM-kortet du använder framåt.

EMERGENCY CALLS ENDAST fixa nr 5: Inaktivera fast uppringning (om du använder det)

Fasta uppringningstjänster kan ibland störa vanliga nätverksfunktioner. Om du har fast uppringning på ditt konto, försök att inaktivera det och se om det kommer att göra en skillnad. Ignorera bara detta förslag om du har ett efterbetald prenumeration eller om du inte använder det.

EMERGENCY CALLS ENDAST fix nr 6: Växla flygplan eller flygläge

Vissa användare har rapporterat att de har fixat EMERGENCY CALLS ONLY-bugg efter att ha slagit på och stängt av Airplane Mode på sin enhet. Se till att prova det på din enhet. Följ dessa steg för att stänga och stänga av flygläge:

 1. Dra ned meddelandefältet uppifrån på valfri skärm.
 2. Hitta flygplansikon och knacka på den.
 3. Efter några ögonblick klickar du på den igen.

EMERGENCY CALLS ENDAST fix nr 7: Ändra nätverksläget manuellt

När du startar om enheten och sätter på nytt SIM-kortet kan uppdatera nätverksinställningarna finns det ett annat sätt att uppnå detsamma. I många fall är denna metod ännu effektivare än omstart eller SIM-kortet. Denna metod ändrar nätverksläget manuellt. Så här gör du:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Klicka på Anslutningar.
 3. Tryck på mobilnätverk.
 4. Klicka på Nätverksoperatörer.
 5. Klicka på Välj manuellt.
 6. Vänta tills din enhet söker efter nätverk.
 7. När du har gjort sökningen väljer du ett annat nätverk att ansluta till. Om du till exempel använder T-Mobile väljer du AT&T eller något annat nätverk.
 8. Din telefon kommer att tvingas återvända med ett fel eftersom den inte kan registreras framgångsrikt.
 9. Därefter väljer du ditt eget nätverk igen och ser om din enhet nu kommer att kunna registrera om och fixa EMERGENCY CALLS ONLY-felet.

EMERGENCY CALLS ENDAST fixa nr 8: Torka av cache-partition

För att ladda appar snabbt använder Android en uppsättning tillfälliga filer som kallas systemcache. Ibland kan denna cache bli skadad eller föråldrad, vilket kan leda till prestandaproblem eller fel. För att se om du har ett dåligt cacheproblem kan du försöka ta bort systemcachen med följande steg:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka cache-partition'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'ja' är markerad och tryck på strömbrytaren.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Att rensa cache-partitionen kan göras på ett säkert sätt och det kommer inte att leda till att dina personuppgifter går förlorade. Det finns ingen anledning att oroa dig för att förlora dina viktiga data just nu.

NÖDKALL RINGAR endast fix nr 9: Bekräfta att IMEI inte är blockerat

Om du har din S9 som en ägda enhet eller om du misstänker att den kan vara blockerad kan du kontrollera IMEI-statusen. Bärare kan blockera en enhet av olika skäl och om detta inträffar kan dess IMEI också vara svartlistad. Om du vill kontrollera statusen för din enhets IMEI kan du gå till den här webbplatsen: imei.info.

Alternativt kan du kontrollera om din S8s IMEI har blockerats genom att göra dessa steg:

 1. Öppna uppringningsappen (telefon).
 2. Ange koden: (* # 06 #).
 3. Om IMEI säger Null betyder det att EFS-mappen kan vara skadad eller kan ha blockerats. I det här fallet kan du försöka refash firmware och se om det kommer att återställa standard EFS-mappen. Om det inte fungerar kommer din S8 aldrig att kunna ansluta till något nätverk.

Vissa operatörer kan hindra användare från att komma åt avancerade menyer genom uppringningsappen. Om ingenting händer efter att du har angett (* # 06 #), betyder det att din S8 inte kan öppna avancerade menyer.

EMERGENCY CALLS ENDAST fix nr 10: Återställ nätverksinställningar

Att rensa de aktuella nätverksinställningarna hjälper ibland att fixa nätverksfel. Se till att göra det om ingen av ovanstående lösningar har hjälpt. Gör så här:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Knacka på General management.
 3. Tryck på Återställ.
 4. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 5. Klicka på RESET SETTINGS-knappen.
 6. Stegen ovan återställer inställningar för wifi, mobildata och Bluetooth. Detta innebär att du måste ange wifi-lösenord, koppla ihop Bluetooth-enheter eller ange VPN-referenser igen.

EMERGENCY CALLS ENDAST fix nr 11: Återställ programvaruinställningarna till standardvärden (fabriksinställning)

Det sista felsökningssteget som du kan göra på din enhet är att torka av det med fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina personuppgifter innan du gör det:

Som referens, här är de två sätten att fabriksinställa din enhet:

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 via menyn Inställningar

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 med hårdvaruknappar

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-knappen samtidigt.
 5. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du fortfarande håller in knapparna Volym upp och Bixby.
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta fabriksinställning.

Kontakta din nätoperatör

Om all denna felsökning av enheten inte fungerar alls kan du anta att problemet inte finns i själva enheten. Det kommer förmodligen från ditt nätverk så se till att få hjälp av dem.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.