Hur du felsöker din iPhone 7 som inte laddar ner och installerar appar, andra problem

Vissa iPhone-ägare stöter på ovanliga problem då och då. I detta felsökningsavsnitt diskuterar vi vad du behöver göra om du hittar att din # iPhone7 inte installerar appar utan någon anledning alls. Vi diskuterar också två andra frågor så vi hoppas att våra förslag är användbara.

Innan vi fortsätter, låt oss påminna dig om att du kan kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Nedan följer specifika ämnen vi tar med dig idag:

Problem 1: Hur du felsöker din iPhone 7 som inte laddar ner och installerar appar

Jag har gjort en nätverksåterställning. Loggat in och ut från iTunes. Uppdaterad via datorn. Backade upp. Allt jag bokstavligen har tillbringat två timmar. Titta på saker att göra och ingenting har hänt. Uppdaterad faktureringsinformation. ALLT. Jag kan inte ladda ner appar på min telefon. Jag kan ta bort dem. Men inte ladda ner.

När jag går till en app i app store. Bredvid appen kommer att säga "get." Jag knackar på "get." Och den har en lastningsikon. Du vet den aldrig slutande snurrcirkeln. I timmar. Ingenting händer. Ingen inmatad passord eller touch-ID. Och det är allt. Jag kan logga ut. Återställ telefonen och logga in igen. Och fortsätter att hända. Jag funderar på allvar att såga den här telefonen i hälften. SNÄLLA HJÄLP. - Monster91295

Lösning: Hej Monster91295. Det finns olika möjliga skäl till varför din iPhone 7 inte kan installera appar. Låt oss diskutera var och en av dem samt lösningarna för att fixa dem.

Mobilanslutningen kan vara fläckig eller svag

Om du bara använder mobildata när du laddar ner appar kan du försöka se vad som händer om du ansluter till ett wifi-nätverk. Ibland orsakar opålitlig mobilanslutning avbrott under uppdateringar. Se till att ansluta till ett känt tillförlitligt wifi-nätverk och försöka ladda ner appar igen. Det enklaste sättet att veta om du är i ett bra wifi-nätverk är genom att strömma videor. Om filmerna inte stammar eller väntar på att de ska laddas under en lång tid (buffert) är du bra att gå.

Apple ID-fel

Ibland installeras inte appar på grund av ett fel i App Store. Se till att du loggar ut från ditt nuvarande Apple ID först. Efter det kan du starta om telefonen innan du loggar in på samma Apple-ID. här är hur:

 1. Klicka på Inställningar.
 2. Klicka på iTunes & App Store.
 3. Klicka på Apple ID-menyn.
 4. Klicka på Logga ut på popup-menyn.
 5. Klicka på Apple ID-menyn igen och logga in med ditt Apple ID.

Rensa App Store-cache

Om inloggning och inloggning inte löser problemet är nästa goda sak att göra genom att ta bort App Store-cachen för att uppdatera den. Bortsett från att fixa möjliga fel som förhindrar det från att ladda ner appar, är det också ett användbart felsökningssteg om du inte får något uppdaterat innehåll när du trycker på någon av flikarna. Om du till exempel vill kontrollera fliken Toppdiagram men inget resultat tillhandahålls är det troligtvis ett App Store-cacheproblem. Det du vill göra nästa är att rensa App Store-cache. När den nuvarande cachen har rensats från appen kan du fortsätta med det du vill göra eller försöka ladda ner igen.

Så här rensar du App Store-cachen:

 1. Öppna App Store-appen.
 2. Klicka på någon av flikknapparna (Featured, Top Charts, Explore, Search, Updates) längst ner. Gör detta i tio gånger.
 3. Appen startar om sig själv snabbt.

Begränsningsfunktionen måste vara på

iOS-enheter har ett alternativ att blockera obehörig nedladdning och installation av appar som kallas Restrictions. Även om den här funktionen kanske inte är särskilt användbar för genomsnittliga användare, är det ett bra sätt för IT-administratörer av företag eller organisationer som levererar iOS-enheter till sina anställda eller medlemmar. Funktioner för begränsningar kan aktiveras för att förhindra installation av ytterligare appar som ett företag kanske inte litar på. För att se om den här funktionen är aktiverad kan du göra följande steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Allmänt.
 3. Tryck på Begränsningar.
 4. Om du uppmanas att ange ditt lösenord
 5. Kontrollera menyn Installera appar. Om reglaget är inställt på av / vitt blockeras uppdatering av appar. Flytta skjutreglaget till på / grönt för att återställa uppdateringsfunktionen.

Om du använder en enhet som tillhandahålls av företaget och du inte kommer att kunna inaktivera begränsningar normalt, prata med din IT-administratör om det.

Enheten har kanske inte tillräckligt med lagringsutrymme

Uppenbarligen kommer du inte att kunna lägga till något mer innehåll till din telefon om det inte finns tillräckligt med lagringsutrymme kvar. Om du inte har kontrollerat enhetens lagring ännu, följ dessa steg:

 1. Klicka på Inställningar.
 2. Tryck på Allmänt.
 3. Klicka på Om.
 4. Leta efter den tillgängliga linjen. Vilken figur du ser borde vara det tillgängliga lagringsutrymmet för din enhet.

Om du vill frigöra lite utrymme i telefonen föreslår vi att du börjar med icke-systemkritiska filer som foton, videor etc. Du kan flytta dem till antingen en lokal lagring som iTunes på din dator, eller ladda upp dem till din iCloud-konto.

Enhetens tid och data kan vara felaktiga

Det finns andra potentiella problem som kan uppstå när din enhet använder fel tid och datum. Om du är förtjust i att ändra telefonens datum och tid, måste du sätta tillbaka den till automatisk så att den använder nätverkets datum och tid. Här är hur:

 1. Klicka på Inställningar.
 2. Tryck på Allmänt.
 3. Tryck på Datum och tid.
 4. Flytta reglaget Set automatiskt till på / grönt.

Återställ alla programinställningar till fabriksinställningarna

Vi känner inte till något hårdvarufel som kan förhindra en iPhone från att installera en app så orsaken till ditt problem är troligt programvara i naturen. Det betyder att återställa alla telefoninställningar till fabriksinställningarna måste fixa det. Om du inte har provat den här lösningen ännu, följ dessa steg:

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina filer via iCloud, iTunes eller båda.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Tryck på Allmänt.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Klicka på Radera allt innehåll och inställningar .
 6. Om du uppmanas att ange ditt lösenord.
 7. Klicka på Radera iPhone .

Installera uppdateringar

För att minimera buggar från att utvecklas i framtiden, se till att hålla din programvara och appar uppdaterade.

Problem 2: iPhone 7 får hela tiden dubbla SMS från Android-enheter

När du tar emot en GROUP-text från en Android-telefon ser det ut som att meddelandet har skrivts in två gånger. Jag får inte meddelande två gånger, bara två meddelanden i samma text. Detta händer bara i en grupptext. inte en enskild text och bara från Android-telefoner. En annan medlem av min grupptext har en iPhone 6 med Sprint som sin bärare och hon har inte det här problemet. Det verkar vara en AT & T-fråga eftersom min son och jag är på samma konto och han har det här problemet också. Detta började precis under den senaste månaden eller så. - Debie Stahl

Lösning: Hej Debie. Ett fel som detta orsakas vanligtvis av ett kodfel eller fel, så vad du kan göra i det här fallet är mycket begränsat. Eftersom det inte finns något direkt sätt att bekräfta om det verkligen är ett kodningsproblem i meddelanden-appen, eller om det är något annat, är det de som du bör prova:

 1. kontakta AT&T och rapportera felet
 2. utför grundläggande felsökning för app
 3. tillfälligt använda en annan meddelandeapp

Kontakta AT&T och rapportera felet

Att informera AT&T om problemet kan hjälpa om det är ett känt problem som de övervakar. Om andra användare drabbas måste någon redan ha rapporterat problemet och biljetten kan redan ha skapats för att spåra det. Vad du kan göra i det här fallet är att helt enkelt vänta på en lösning i form av en lapp.

Grundläggande app felsökning

App-felsökning i iPhones är ofta mycket enkelt och enkelt att göra. Vissa av dem kan bestå av en eller två lösningar medan andra kan ha mer. I ditt fall är det bästa du kan göra att hoppa över de vanliga som att starta om telefonen och tvinga stänga appen. Vi föreslår att du försöker göra Återställ alla inställningar istället. Så här görs:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Allmänt.
 3. Rulla ner listan och knacka på Återställ.
 4. Tryck på Återställ alla inställningar .
 5. Om du uppmanas bekräfta åtgärden genom att trycka på Återställ alla inställningar.

När du har återställt alla inställningar, bör alla appar och programvaruinställningar återställas till deras standardläge.

Använd en annan meddelanden-app

Om du tycker att det är irriterande att ta emot duplicerade meddelanden från Android-telefoner och det fortfarande inte finns någon fix i sikte kan du överväga att använda en annan meddelanden-app under tiden. Till exempel kan du använda meddelandeappar som fungerar på olika plattformar som Facebook Messenger eller Google Hangout som alternativ.

Problem 3: iPhone 7 bakkamera visar en svart skärm när den används

Tjena! Hur mår du? Jag heter Vanesa och bor i Argentina. Jag har en Iphone 7 som köpts i USA. Av någon anledning slutade min kamera att fungera. För selfies fungerar det bra, men den vanliga kameran visar bara en svart skärm. Linserna är inte knäckta och telefonen föll, det vet jag. I början kommer det inte att fokusera, och sedan blev det bara svart. Jag vet att det är utmanande att identifiera ett sådant problem. Men vet du hur kan jag fixa det här? Jag startade uppenbarligen telefonen några gånger. Och det har varit så här i minst en månad. Jag skulle verkligen uppskatta alla rekommendationer du kan ha. Tack så mycket i avancerat! - Vanesa Rothberg

Lösning: Hej Vanesa. Utan din enhets historia för att hjälpa oss, finns det inget sätt vi kan berätta för dig vad som händer med kameran just nu. För att ge dig en ganska allmän uppfattning om var problemet kan ligga föreslår vi att du återställer telefonen från en tidigare säkerhetskopia och ser om det kommer att lösa problemet. Om du inte alls har skapat en säkerhetskopia kan du fortfarande återställa din iPhone och ställa in den som en ny enhet.

Så här återställer du en iPhone 7:

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina filer. Du kan göra det på ett antal sätt, men det snabbaste och mest effektiva sättet är att använda iTunes på din PC eller Mac. Om du inte vill skapa en säkerhetskopia alls kan du helt enkelt radera allt på telefonen genom att följa stegen i den här länken.
 2. Anslut din iPhone till din dator med kabeln som medföljde telefonen.
 3. Vi antar att du kommer ihåg telefonens lösenord så ange det bara när du blir ombedd om det.
 4. Välj din iPhone när iTunes ber dig om den specifika enheten.
 5. När du är i panelen eller skärmen för sammandrag väljer du alternativet som återställer din enhet ( Återställ ).
 6. Bekräfta genom att klicka på Återställ- knappen.
 7. Vänta några ögonblick medan iTunes återställer enheten till fabriksinställningarna. Det kan också ta lite tid om iTunes kommer att behöva installera en uppdaterad version av operativsystemet.
 8. Efter denna fabriksinställning bör alla programinställningar återställas till sina standardvärden.

Nu när telefonens programvara har återlämnats till ett känt arbetsläge, bör den bakre kameraprogrammet fungera som förväntat. Om inte problemet orsakas av maskinvarufel, bör både selfie och bakkamera inte fungera bra. Som sagt, om den bakre kameran förblir problematisk och fortfarande inte fungerar, bör du överväga att skicka telefonen till Apple så att den kan fixas.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.