Hur du enkelt tar bort pop-ups från din Galaxy S9

Dagens felsökningsartikel behandlar några # GalaxyS9-problem, särskilt för att ta bort pop-up-annonser. Den här frågan är en av de vanliga situationerna som många Android-användare upplever. Vi hoppas att den här artikeln kommer att hjälpa dig att fixa din egen version av det här problemet. Det här inlägget svarar också på andra relaterade frågor för S9 så se till att bläddra igenom alla fall.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem nr 1: Vad ska man göra om Galaxy S9 Plus inte kommer att vara ansluten till doldt wifi-nätverk

Har en helt ny Galaxy S9 + från AT&T. Kort sagt kommer telefonen inte att ansluta igen eller förbli ansluten till ett WiFi-nätverk där SSID inte sänds. Jag gick igenom alla dina förslag till telefonen inklusive en fabriksåterställning. Och jag vet att det inte är routern eftersom (1) den är uppdaterad och (2) det finns ett dussin andra enheter anslutna till den som fungerar bra. Jag kan lägga till nätverket manuellt och telefonen kommer att ansluta helt fint till det dolda nätverket. Efter en tidsperiod tappar den anslutningen (frekvensförskjutning med routern?) Och visar sedan nätverket utanför räckvidden. Om du lägger till nätverket igen kommer det att ansluta helt fint (så inte ett intervallproblem). Samma händer när du lämnar huset, anslutningen tappas och kommer inte att återupprätta sig när du återvänder om du inte lägger tillbaka det dolda nätverket igen igen. Byt routern för att sända SSID och telefonen länkar omedelbart till "utanför räckvidden" WiFi och förblir ansluten.

Lösning: Vad gäller wifi-anslutning har Samsung Galaxy-enheter inga alternativ för att felsöka denna typ av problem. Ja, det är möjligt att det kan vara ett telefonbugg men situationen kan också bero på en routerbegränsning. Vi kan bekräfta att vår egen Galaxy S9 Plus (internationell version) ansluter till ett doldt wifi-nätverk utan att släppa det efter en tid. För att identifiera var problemet ligger föreslår vi att du försöker ansluta till ett annat doldt wifi-nätverk. Detta är ett mer praktiskt sätt att begränsa faktorerna än att byta ut telefonen först. Om din S9 Plus fortsätter att tappa anslutningen till ett doldt nätverk (från en andra wifi), kan du anta att problemet är telefonrelaterat. Om möjligt vill du prata med Samsung och se om det finns ett sätt för dem att byta ut enheten för dig. Tänk på att om din önskan beviljas kan du få en renoverad eller renoverad S9 Plus istället för en helt ny.

Problem nr 2: Hur man enkelt tar bort pop-ups från din Galaxy S9

Konstant pop-ups på Galaxy S9 Sprint-telefon. Jag och min fru har båda S9-telefonen. Problemet: min fru-telefon har ständigt pop-ups en var 30: e sekund. Min telefon knappast någonsin. Jag har redan gjort en fabriksåterställning för en månad sedan. Det stoppar annonserna under en kort tid, men sedan kom de tillbaka igen. Hon använder mycket få appar. Måste detta vara applikationsproblem eller kan det vara själva telefonen eller är Sprint transportören ansvarig för dessa irriterande pop-ups. Hon vill ha en ny telefon, inte säker på att det kommer att förhindra problemet. Vad är det bästa skyddet där för att förhindra att detta händer?

Lösning: Antalet appar avgör inte situationen på din hustrus telefon. Istället, precis som i vissa aspekter av livet, är kvalitet verkligen nyckeln. Även om hennes telefon bara har en app installerad men den är av dålig kvalitet eller skadlig, kan popup-fönster fortfarande visas.

Vanligtvis är popup-fönster i Android-enheter resultat av installation av skadliga appar eller appar som huvudsakligen är utformade för att tjäna pengar genom ihållande pop-ups. Om du verkligen vill lösa problemet för gott, se till att du granskar noggrant vilka appar du installerar. Tänk på att appar är dyra att tillverka och underhålla. Endast en mycket liten bråkdel av apputvecklare vill inte tjäna pengar på sina produkter. Om en apputvecklare inte kan producera den monetära avkastningen som utvecklare förväntar sig, kan de använda sig av att inte godkänna eller oetiska medel, som att låta deras app visa alltför stora annonser eller installera bakdörrar för att tillåta att andra appar installeras även utan användarens kunskap . Appar av denna typ kan också stjäla personlig information och annan information för att säljas till tredje part.

Observera i säkert läge

Om du vill kontrollera om du har ett app-problem kan du försöka starta upp din fru S9 till säkert läge. I det här läget får inga tredje parts appar köras. Så om annonserna eller popup-fönstren saknas i säkert läge men återgår i normalt läge kan du satsa på att orsaken till dem beror på en app eller appar. Så här gör du om du inte har försökt starta om till säkert läge:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.
 8. Observera telefonen i några timmar och se om popup-fönster fortsätter.

För att identifiera vilka av dina appar som orsakar problemet bör du starta upp telefonen till säkert läge och följ dessa steg:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din S9 fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

Torka av telefonen

Ett enkelt sätt att ta bort popup-fönster är att återställa all programvaruinformation för en enhet till deras standardvärden eller genom att göra en fabriksåterställning. När det gäller pop-ups är fabriksåterställning bara en "band-support" -lösning. Du kommer troligtvis att stöta på samma problem, precis som vad som hände med din fru, om du inte kommer att vara mycket selektiv med appar du installerar. Var noga med att utbilda din fru genom att säga henne att bara installera appar från ansedda källor. Försök att hålla sig till officiella appar och undvika de från okända eller misstänkta utvecklare. Det kan också hjälpa om du kontrollerar användarrecensioner innan du lägger till en app. Vissa användare kan rapportera misstänkt aktivitet efter att ha installerat en app så att du kan använda deras recensioner för att hålla sig borta från den appen.

Som referens, här är steg för att fabriksinställa en S9:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Problem nr 3: Galaxy S9 kommer inte att ansluta till wifi, fortsätter att få "Autentiseringsfel uppstått"

Jag arbetar i ett område som inte har mottagning av mobiltelefon så mest beroende av wifi här, men min samsung S9 kommer inte att ansluta till wifi ofta och säger ”Autentiseringsfel har uppstått.” Och eftersom jag inte kan använda mobiltjänsten var jag tvungen att fabriken återställa min telefon och för att komma tillbaka till min telefon behöver jag wifi, förhoppningsvis kan du hjälpa mig här ute.

Lösning: ”Autentiseringsfel har uppstått” är en indikation på att din S9 inte kan ansluta till ett wifi eftersom det inte är tillåtet av wifi-nätverket, troligen på grund av fel lösenord. Var noga med att ange rätt lösenord (eller wifi-lösenord). Om du är 100% säker på att du anger rätt lösenord kan du prova andra sätt att lösa problemet.

Glöm wifi-nätverk

Detta borde vara det näst bästa. Detta enkla felsökningssteg fixar ofta scenarierna "Autentiseringsfel uppstått". Så här gör du på din S9:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Klicka på Anslutningar.
 3. Klicka på wifi-nätverket.
 4. Tryck och håll fast det wifi-nätverk du vill glömma.
 5. Välj Glöm nätverk.

Återställ nätverksinställningar

Om glömning av ett visst nätverk inte hjälper kan du försöka återställa enhetens nätverksinställningar. Detta raderar inte bara wifi-nätverk och deras lösenord utan också andra saker som Bluetooth-parningar och inställningar, VPN-inställningar och inställningar för mobilanslutning.

Så här återställer du nätverksinställningarna för en S9:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Knacka på General management.
 3. Tryck på Återställ.
 4. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 5. Tryck på RESET SETTINGS-knappen för att bekräfta.
 6. Starta om din S9 och kolla om problemet.

Problem 4: Vad ska man göra om Galaxy S9 har dålig eller svag cellulär signal

Jag har en Galaxy S9. Jag har problem med mottagningen av det. Jag har inte bytt tjänsteleverantör men nu har jag också 1 bar. ingen bar i samma område. de brukade ha 3 till 4 Barr service ibland. Jag måste skriva min text och sedan lägga telefonen ifrån mig cirka 3 fot innan jag får mottagning för att skicka en text. det hjälper också om jag har den ansluten till min laddare för att få mottagning och när jag pratar om det, tappade det samtal halvvägs genom samtalet. men om jag använder mina hörlurar och ställer bort telefonen från mig kommer inte att släppa samtalet då jag bor i ett husbil och det är svårt att få mottagning i huset men jag fick samma telefon och jag brukade få mottagning där jag inte t längre. Jag har inte detta problem när jag lämnar huset i stan är det något jag kan sätta på min telefon för att få bättre mottagning hemma, kontakta mig tillbaka med alla svar du kan ha via e-post eller ring om du gillar 870-847- 0025.

Lösning: Vi föreslår att du först pratar med din nätoperatör om detta problem. Baserat på din beskrivning verkar problemet vara inkonsekvent signalkvalitet på din plats. Ett sådant problem beror mest på dålig service och inte exakt ett enhetsrelaterat problem. Det är klokt om du låter din operatørs tekniska supportteam hjälpa dig att identifiera var problemet kommer ifrån.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.