Hur du blir verifierad på Xbox

Visste du att du kan verifieras på Xbox One? Om du inte gjorde det, du har rätt, kan du inte! I de flesta fall kan du inte verifieras på Xbox. Microsoft har ett system för att verifieras på Xbox, men det fungerar inte för allmänheten. Det fungerar inte ens för kändisar eller stora märken, helt enkelt för att Xbox inte är en plats att annonsera själv. Fortfarande, om du vill verifieras på Xbox, finns det ett sätt att gå runt Microsofts system.

Så om du vill verifieras på Xbox One måste du följa med oss ​​nedan. Vi tar dig steg för steg och hur du gör detta.

Kan du verifieras på Xbox?

Microsoft har inget officiellt system för att låta människor verifieras på Xbox Live. Det beror på att Xbox Live inte är en social media-plattform - det är inte en plats för varumärken och företag att marknadsföra sina produkter. Det är främst en plats för spelare att ansluta sig till och njuta av sina favorit videospel i lagbaserade lägen.

Så svaret är nej, du kan inte officiellt verifieras på Xbox One. Du kan dock fortfarande se några speltaggar med en grön verifieringsemblem. Det är en extremt exklusiv klubb, eftersom det är något du bara ser knutna till officiella Microsoft- och Xbox-anställda. Du kanske också ser utvecklare från spelföretag med det gröna bockmärket - kanske människor från säger, Rockstar Games, Sony, Bethesda, etc.

Om du har sett några personer online med den verifierade är det också extremt osannolikt att de var en officiell utvecklare någonstans. Chansen är stor att de har gjort samma sak som vi ska visa dig nedan - sätt in specialtecken i deras namn så att det verkar som om spelartaggen faktiskt har verifierats.

Hur man verifieras på Xbox

Så, om du fortfarande vill verifieras på Xbox Live? Som vi redan har nämnt finns det inget officiellt sätt att göra det, men du kan verifieras inofficiellt genom att sätta ordet "Verified" under ditt namn på Xbox Live.

Det första steget är att gå över till Xbox.com och logga in på din profil. När du är inloggad går du till inställningarna för redigera profil. Därefter kan du kopiera ett specialtecken som du hittade online bredvid ditt namn. Du kan till och med sätta Verified Developer följt av en bock i Förnamnet och sedan lägga resten av ditt namn i fältet Efternamn. Det kommer att visas som Verified Developer ✔️ + Efternamn online.

Kommer Microsoft att tillhandahålla ett verifierat system i framtiden?

Microsoft har ställts denna fråga flera gånger, men de har inte gett någon indikation eller hopp om att det kommer att finnas ett system för verifierade speltaggar. Som vi nämnt tidigare är Xbox Live inte en social medieplattform som Twitter eller Facebook, så det finns verkligen inget behov av det andra verifieringsmärket än status.

Dom

Som ni ser är det nästan omöjligt att verifieras på Xbox. Men om du insisterar på att ha den speciella statusen, finns det ett sätt att du kan förfalska det, som vi angav ovan. Vi rekommenderar inte förfalskning, eftersom det inte är en bra idé att efterge sig någon och kan under vissa omständigheter landa dig i problem. Det är bäst att hålla sig till ditt ursprungliga för- och efternamn istället för att lura med allt detta.

Det har faktiskt förekommit några fall där Microsoft direkt har förbjudit personer som har förfalskat den verifierade taggen. Som sagt, det är verkligen inte värt att riskera det, särskilt om du spenderade några hundra dollar på ditt Xbox-konto, bara för att få det förbjudet på grund av ett dumt misstag. Det finns inget riktigt sätt att få tillbaka ett konto efter detta - du måste starta ett nytt konto eller betala för saker igen.