Hur du blir verifierad på Snapchat

Att få verifieras på alla sociala medieplattformar är viktigt för företag och personliga varumärken av flera skäl. Ett av dessa skäl är att det gör sina konton mer synliga för potentiella följare - på de flesta plattformar, när människor söker efter konton, kommer det att verifiera ett verifierat företag eller varumärke-verifierat konto till toppen av sökresultaten. Detta ger en hel del fler följare och ökar engagemanget bland dina följare eftersom de först ser inlägget eller varumärkena inlägg.

Vi har redan visat dig hur du kan verifieras på flera plattformar, men hur kan du verifiera ditt företag eller varumärke på Snapchat? Det är lite svårare än de flesta processer, men lyckligtvis kan det fortfarande hända med lite hårt arbete och beslutsamhet.

Kan du verifieras?

Tyvärr har Snapchat inget officiellt sätt för ditt företag eller varumärke att verifieras på Snapchat. Det finns inget officiellt inlämningsformulär som du kan fylla i med alla dina detaljer för att verifieras. Generellt sett är det något som händer automatiskt, men inte på ett traditionellt sätt. Inte bara det, utan det kan ta Snapchat väldigt lång tid för detta; Det finns dock några sätt du kan påskynda processen.

Bygg ditt varumärke eller ditt företag

Det bästa sättet att verifiera på Snapchat är att bygga upp ditt varumärke eller företagets närvaro på sociala medier. Få människor att engagera dig, skicka dina berättelser till vänner och familj, etc. På Snapchat blir du inte riktigt verifierad, men du får i något som heter officiella berättelser, och det kan ta en hel del för att få ditt företag eller märke i detta.

Kvoten för att komma in på Snapchats officiella butiker är att få 50 000 visningar per berättelse. Det är inte lätt att göra alls, särskilt om ditt Snapchat-konto är ganska nytt och har lågt engagemang. Men när du har uppnått dessa resultat kommer ditt varumärke eller ditt företag att få en emoji bredvid dess namn för att ange verifieringsstatus. Med den här statusen, när människor söker efter det verifierade användarnamnet, kommer det att visas under Official Stories-rubriken.

Det är värt att notera att den typ av emoji som används i din verifiering är helt upp till Snapchat - vilken typ av emoji som används bestäms av dem, och det varierar i allmänhet också - det finns inte en enda emoji som används på alla konton.

Så hur får du den här statusen? Det kan ta en lycka, eftersom det är en galen prestation att få 50 000 visningar per Snapchat-berättelse. Du måste vara en guru på sociala medier. Om du precis börjar, vet du förmodligen att detta kommer att bli en uppåtgående kamp. Men med viss beslutsamhet och kunskap kan du göra det.

Marknadsför ditt varumärke eller ditt företag

Det bästa sättet att du kan öka ditt Snapchat-engagemang, följare och tittare är att använda andra sociala medieplattformar som du är populär på för att skicka folk till din Snapchat. Du måste få människor att dela och skicka dina berättelser till sina vänner och familj. Att använda andra plattformar för att göra detta är ett av de bästa sätten att öka tittarna.

Men vad händer om du inte har någon populär närvaro någonstans? Då är vi definitivt i en uppåtgående kamp, ​​men det är inget som en viss uthållighet och beslutsamhet inte kan lösa. Det bästa du kan göra är att hålla dig aktiv och engagera dig med andra människor. Lägg hela tiden historier, knäpp med potentiella följare och fortsätt göra det. Så småningom får du ett bra följande, och när det blir tillräckligt stort är det i huvudsak en dominoeffekt - när du väl har fått tillräckligt många tittare som tittar på dina berättelser, så kommer du slutligen inte att göra något, och dina följare kommer i huvudsak att hantera marknadsföringen för du. Innan du vet ordet av det kommer du att få över 50 000 visningar per berättelse.

Bli verifierad

Som vi sa är det omöjligt att skicka in ett officiellt formulär för verifiering. Du kan dock skicka in en supportbiljett till Snapchat, berätta för dem att du har hört att folk har stjälit dina foton och videor och publicerat dem online för egen vinst. Det ljuger inte, för vid 50 000 visningar en berättelse händer det sannolikt. Var ärlig mot dem och se om det finns ett sätt att de kan hjälpa till att förhindra det. Medan verifiering på Snapchat sker automatiskt, kan en biljett som denna hjälpa till att påskynda processen.

Dom

Som ni ser är det verkligen ingen enkel uppgift att verifiera på Snapchat. Men om du fortsätter med det hårda arbetet och stannar kvar så får du så småningom ett genombrott. När du träffat de 50 000 visningarna per berättelse är det bara en fråga om att vänta på att Snapchat ska verifiera dig.