Hur du avaktiverar diskord vid start snabba och enkla steg

Discord är en av de gratis tillgängliga VoIP-applikationerna som är populära bland spelgemenskapen. På en Windows-dator kan du använda webb-appen eller dedicerad app för att göra röstchattar eller skicka textmeddelanden till dina videospelkamrater och därmed skapa ett livligt spelgemenskap. Även om detta är en ganska stabil plattform finns det några problem som du kan uppleva med den. I den senaste delen av vår felsökningsserie visar vi dig hur du inaktiverar Discord vid start.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du inaktiverar diskord vid uppstart

Det finns flera skäl till varför du vill inaktivera Discord från start. Om du inte vill använda den här programvaran omedelbart vill du definitivt inte att den ska köras automatiskt. Följ stegen nedan för att stoppa denna applikation från att starta automatiskt.

Stäng av automatisk start från Discord

  • Öppen diskord
  • Klicka på Användarinställningar (växellikon). Detta borde ligga på höger sida om din avatar.
  • Välj Windows-inställningar i den vänstra rutan
  • Slå av alternativet Open Discord från avsnittet System Startup Beteende

Detta är den första metoden för att inaktivera Discord vid start.

Stäng av automatisk start från Task Manager

  • Öppna Task Manager på din Windows PC.
  • När Task Manager öppnas klickar du på Mer information
  • Välj Startup från flikarna.
  • Sök efter Discord så ser du att det är aktiverat på fliken Status.
  • När Discord är valt klickar du på knappen Inaktivera längst ner till höger i fönstret Uppgiftshanterare.
  • Autostartup för Discord kommer nu att inaktiveras.

Detta är den andra metoden för att inaktivera Discord vid start.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.