Hur du avaktiverar aviseringar när du spelar på Galaxy S7 Edge

Spelar du på Galaxy S7 Edge och tycker du att meddelanden är irriterande när du spelar? I den här korta videon visar vi dig hur du inaktiverar varningar medan du spelar aktivt. Stegen är enkla och kan utföras på några sekunder.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du avaktiverar aviseringar när du spelar på Galaxy S7 Edge

Följ stegen nedan för att stänga av aviseringar på Galaxy S7 Edge medan du spelar.

  1. Öppna Inställnings-appen.
  2. Klicka på Avancerade funktioner.
  3. Tryck på Spel.
  4. Klicka på Spelverktyg.
  5. Gå till startskärmen och öppna Game Game-mappen och öppna det spel du vill spela.
  6. Titta nu längst ner till vänster på skärmen för att hitta en liten röd prick och tryck på den.
  7. Klicka på Red Dot-knappen så spelverktygen öppnas. Det första objektet är inga varningar under spelet.
  8. Se till att slå på den, så att ingen varning stör dig.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.