Hur du åtgärdar Steam-applikationsbelastningsfel 5: 0000065434-problem

Steam är en populär plattform där du kan få dina favorit PC-titlar till din dator. Du behöver inte längre gå till en butik och köpa en fysisk kopia av spelet eftersom du bara kan ladda ner det direkt till din dator, vilket är ganska bekvämt. Även om detta är en stabil plattform finns det tillfällen då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Steam-applikationsbelastningsfelet 5: 0000065434.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du åtgärdar Steam-applikationsbelastningsfel 5: 0000065434-problem

Innan du utför de rekommenderade felsökningsstegen för detta problem föreslår jag att du försöker starta om datorn först. Detta kommer att uppdatera operativsystemet och ta bort korrupta tillfälliga data och är ganska effektivt för att fixa de flesta programrelaterade problem.

Du upplever vanligtvis applikationsbelastningsfelet 5: 0000065434 när du startar ett Steam-spel och när detta händer kan du inte spela spelet. Det finns flera skäl till varför detta kan hända från en skadad spelfil till en cache som bara behöver återställas.

Radera spelmappen i Dokument

Ett av de snabbaste sätten att lösa problemet är att helt enkelt ta bort spelmappen från dina dokument. När den har raderats återställer du inställningarna och startar sedan spelet på nytt. Observera dock att du bör se till att du tar bort rätt spelmapp eftersom det kan påverka dina andra spel. En snabb sökning hos Google kan hjälpa dig hitta rätt spelmapp för att radera.

 • Öppna den här datorn på nyare versioner av Windows-operativsystem
 • Klicka på Bibliotek-ikonen i aktivitetsfältet eller öppna en mapp och klicka på Dokument / Mina dokument i navigeringsfönstret till vänster om fönstret.
 • Leta efter den mapp som heter exakt som spelet du försöker felsöka.
 • Högerklicka på mappen och välj alternativet Radera

Kontrollera om applikationsbelastningsfelet 5: 0000065434 problemet fortfarande uppstår.

Placera Steam.exe i spelets mapp

Om du har Steam-programvaran installerad i en annan enhet och inte standardenheten C, bör du prova att kopiera Steam-körbara filen till spelmappen.

 • Gå till din Steam-rotmapp. Du kan kontrollera Steam-programmets genväg på skrivbordet genom att helt enkelt högerklicka på den och välja alternativet Öppna filplats från snabbmenyn som kommer att visas.
 • Den exekverbara Steam.exe bör väljas när Steam-mappen öppnas och sedan välja kopia. Hitta bibliotekmappen där ditt problematiska spel finns (standardplatsen är Steam >> steamapps >> vanligt) och se till att du öppnar det.
 • Högerklicka i detta fönster och välj alternativet Klistra in för att klistra in Steam.exe-körbara.

Kontrollera om applikationsbelastningsfelet 5: 0000065434 problemet fortfarande uppstår.

Verifiera spelfils integritet

Det är möjligt att problemet orsakas av skadade spelfiler, varför du måste verifiera spelfilens integritet.

 • Öppna Steam-appen genom att dubbelklicka på posten på skrivbordet.
 • Gå till fliken Bibliotek i Steam-klienten på menyn längst upp i fönstret
 • Hitta spelet som ger dig problemen i listan över de spel du har bundit till ditt Steam-konto.
 • Högerklicka på spelets post i biblioteket och välj alternativet Egenskaper
 • Klicka för att öppna fliken Lokala filer i fönstret Egenskaper och klicka på Verify Integrity of Game Files-knappen.
 • Vänta tills processen är klar med att kontrollera dina spelfiler.

Kontrollera om applikationsbelastningsfelet 5: 0000065434 problemet fortfarande uppstår.

Kör Steam som administratör

Ibland kan detta problem orsakas eftersom Steam inte har administrativa behörigheter som gör det möjligt att göra vissa ändringar i ditt datorsystem. För att kontrollera om det här är vad som orsakar problemet bör du starta Steam som administratör.

 • Stäng Steam-appen.
 • Högerklicka på Steam-genvägen på skrivbordet och välj sedan Kör som administratör.
 • Om detta löser problemet och uppstår igen efter att du startat om Steam måste du ställa in appen så att den alltid körs som admin. Högerklicka på körningen igen och välj Egenskaper. Klicka för att öppna fliken Kompatibilitet och markera rutan bredvid alternativet "Kör det här programmet som administratör" under avsnittet Inställningar och klicka på OK.

Kontrollera om applikationsbelastningsfelet 5: 0000065434 problemet fortfarande uppstår.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.