Hur du åtgärdar Spotify-felkod 3-problem snabbt och enkelt sätt

Spotify är ett europeiskt företag vars huvudsakliga verksamhet är dess ljudströmningsplattform. Dess kostnadsfria tjänst för musik och podcast-streaming innehåller annonser medan premium-tjänsten är fri från annonser, kan lyssnas på offline och har förbättrat ljudkvaliteten. Även om detta är en solid plattform finns det fall då vissa problem kan uppstå. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera problemet med Spotify-felkod 3.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du åtgärdar problemet med Spotify-felkod 3

Innan du utför några av de rekommenderade felsökningsstegen som anges nedan är det bäst att starta om din dator och den trådlösa routern först. Den här åtgärden uppdaterar operativsystemet och tar bort alla skadade tillfälliga data som kan orsaka problemet.

Det finns flera faktorer som kan orsaka detta problem som inkluderar ett lösenordsproblem eller VPN-tjänsten som du använder. Nedan listas felsökningsstegen som du behöver göra för att åtgärda problemet.

Återställ ditt lösenord

Eftersom detta problem mestadels gäller ditt lösenord är det första du bör göra att se om du återställer det kommer att lösa det.

 • Gå till Spotifys officiella webbplats och klicka på Logga in-knappen från klientens övre högra hörn.
 • Skriv in e-postmeddelandet du använder för Spotify innan du klickar på Nästa. Klicka på knappen "Glömt ditt lösenord" i fönstret Ange lösenord.
 • Från skärmen "Återställ ditt lösenord" anger du samma e-postmeddelande som du använder för att logga in på Spotify, slutför captcha om du får ett och klicka på Nästa.
 • Ett bekräftelsemeddelande ska skickas till ditt e-postkonto. Kontrollera det och följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att slutföra lösenordsåterställningsprocessen. Prova att logga in med ditt nya lösenord

Kontrollera om problemet med Spotify-felkod 3 fortfarande uppstår.

Försök att använda e-post eller användarnamn för att logga in

Ibland kan du byta mellan ditt e-postmeddelande eller ditt användarnamn till inloggning.

 • Gå till //spotify.com/account när du har loggat in på din webbläsare på Spotify.com-webbplatsen. Här hittar du grundläggande information om ditt Spotify-konto.
 • Under fliken Kontoöversikt i profilavsnittet ska du se en post under "Användarnamn" och under "E-post". Notera båda och använd dem för att logga in
 • Logga ut från Spotify och försök sedan logga in igen med dina inloggningsuppgifter för e-post och användarnamn.

Kontrollera om problemet med Spotify-felkod 3 fortfarande uppstår.

Avinstallera VPN

Om du använder ett VPN finns det en chans att det är detta som orsakar problemet. Detta beror på att Spotify inte är tillgängligt för alla regioner i världen och om du har en annan platsinställning i ditt VPN kommer du troligen att stöta på det här problemet.

 • Öppna Inställningar från Start-knappen.
 • Klicka på Apps-avsnittet så snart du öppnar Inställningar.
 • När du har tittat på hela listan över installerade appar, leta reda på det verktyg du har använt som VPN, klicka på det och välj Avinstallera.
 • Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra avinstallationsprocessen för din dator. Bekräfta alla meddelanden som kan visas för att bekräfta ditt val.
 • Sök efter och ta bort allt som är relaterat till programmet du just har avinstallerat genom att söka efter dess namn i File Explorer.
 • Starta om datorn för att tillämpa de ändringar du har gjort.

Du bör också avinstallera VPN-drivrutinen om den fortfarande är installerad på din dator.

 • Öppna Kontrollpanelen genom att söka efter den i sökfältet till vänster i aktivitetsfältet, klicka på Maskinvara och ljud och klicka sedan på Enhetshanteraren
 • Expandera noden bredvid Nätverkskort, högerklicka på posten som ska namnges liknande det program som installerade det.
 • Klicka på OK i dialogrutan Bekräfta borttagning av enhet för att starta avinstallationsprocessen.
 • Starta om datorn när avinstallationsprocessen är klar

Kontrollera om problemet med Spotify-felkod 3 fortfarande uppstår.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.