Hur du åtgärdar PS4-fel CE-34788-0 Problem Snabb och enkel åtgärd

PlayStation är en av de mest populära spelkonsolerna som släpptes 2013. Den senaste versionen av denna konsol är PS4 Pro som kan spela de senaste spelen i 4K-upplösning med snabbare bildhastigheter. Även om detta är en solid enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som kan bli ganska irriterande. En sådan fråga som vi kommer att felsöka idag är PS4-fel CE-34788-0-problemet.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du åtgärdar PS4-fel CE-34788-0-problem

Innan du utför de rekommenderade felsökningsstegen för det här problemet är det bäst att starta om din PS4-konsol först för att uppdatera systemet. Detta åtgärdar de flesta vanliga problem orsakade av programvarufel.

Du får vanligtvis detta felmeddelande direkt efter att du laddat ner en programuppdatering. Felmeddelandet läser vanligtvis

Den här uppdateringsfilen kan inte användas

Uppdateringsfilen på din USB-enhet kan inte användas. För att installera en uppdateringsfil från USB, se till att du använder rätt uppdateringstyp:

För en standarduppdatering behöver du den senaste versionen av systemprogramvaran som kan laddas ner från eu.playstation.com/get-help/ps4-system-software/.

En av de främsta orsakerna till detta fel är vanligtvis en skadad uppdateringsfil. För att åtgärda problemet bör du följa stegen nedan.

Utför en hård återställning

En hård återställning kommer vanligtvis att lösa problemet.

 • Tryck och håll ner strömbrytaren på PS4 tills den stängs av helt.
 • Dra ur stickkontakten från baksidan av PS4. Tryck och håll in strömbrytaren på PS4 i en minut för att ladda ur återstående ström från systemet
 • Anslut tillbaka strömförsörjningen och vänta på att ljuset som finns på elstenen ändrar färgen från vit till orange.
 • Slå på PS4 igen som du normalt skulle göra.

Kontrollera om PS4-fel CE-34788-0-problemet fortfarande uppstår.

Installera den senaste uppdateringen manuellt

Eftersom detta problem orsakas av en felaktig programuppdatering är det bästa sättet att åtgärda detta genom att installera uppdateringen manuellt. Observera att du kommer att förlora dina personliga data lagrade i enheten om du utför den här åtgärden och därför bör du först säkerhetskopiera dina data.

 • Använd en USB-lagringsenhet formaterad till antingen FAT eller exFAT. Sätt i den här enheten i USB-porten.
 • Från funktionsskärmen på din PS4 väljer du Inställningar och navigerar till System> Säkerhetskopiera och återställ. Välj alternativet Back Up PS4 från den nya skärmen.
 • Tryck på X för att lägga till en bock i avsnittet Spara applikationer.
 • Din PS4 kommer nu att starta om och överföra all data du har lagrat.

När säkerhetskopieringsprocessen är klar fortsätter du med följande steg.

 • På din dator och skapa en mapp som heter "PS4". Öppna den mappen och skapa en annan mapp som heter "UPDATE".
 • Ladda ner uppdateringsfilen för din PS4 från PlayStations officiella webbplats och flytta den till UPDATE-mappen du just skapade. Namnge filen "PS4UPDATE.PUP".
 • Flytta hela PS4-mappen du skapade på din dator till rotmappen på den USB-lagringsenhet du äger. Se till att du har minst 320 MB ledigt utrymme på USB-enheten. Anslut USB-enheten till din PlayStation 4.
 • Slå på din PS4, klicka på PlayStation-knappen för att navigera till funktionsskärmen och öppna sedan Inställningar >> System Software Update
 • PS4 ska automatiskt känna igen uppdateringsfilerna om du har namngivit mapparna och filerna korrekt. Följ bara anvisningarna på skärmen för att fortsätta. Om filen inte identifieras, kolla om du har namngivit och placerat mapparna korrekt i de föregående stegen.

Kontrollera om PS4-fel CE-34788-0-problemet fortfarande uppstår.

När problemet har rättats kan du fortsätta med att återställa dina säkerhetskopierade data.

 • Anslut USB-sticken du använde för att säkerhetskopiera spelfilerna till systemet.
 • Från funktionsskärmen på hemmenyn för PlayStation 4 väljer du Inställningar> Applikationssparad datahantering> Sparad data på USB-lagringsenhet> Ladda ner till systemlagring. Välj en titel.
 • Tryck på X för att lägga till en bock i kryssrutan för den sparade informationen du vill kopiera och välj sedan Kopiera.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.