Hur du åtgärdar problemet med iPhone 6 som inte laddas

En av de vanligaste problemen som en ägare till #iPhone 6 kan uppleva är när deras telefon inte laddas. Om du söker på Internet efter just det här problemet kommer du att märka att många ägare av den här telefonen har det här problemet. Det finns flera faktorer som kan orsaka denna typ av problem men det kan delas upp till antingen en hårdvara eller ett programvaruproblem.

Vi har valt två problem av den här typen som skickats till oss av våra läsare som vi kommer att diskutera i dag.

Om du äger en iPhone 6 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du skickar ett e-postmeddelande ska du försöka vara så detaljerad som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 6 laddas inte

Problem: Jag har en fråga om iphone 6. Jag fick en iphone 6 med trasig skärm. Efter att ha bytt ut skärmen (stängd iphone) satte jag den på laddning eftersom telefonen inte användes förrän den kom in för reparation. LCD-skärmen tänds och visar låg batteriikon. Jag låter det ladda i några timmar. Då vill jag slå på det men ingenting händer. Inget lätt ingen anslutning till Itunes. Kan det vara bakljussäkring som är trasig? Jag tror inte det eftersom anslutning till iTunes borde fungera? snälla råd tack på förhand.

Lösning: Detta är ett komplicerat problem eftersom det innebär en skärmbyte, så många faktorer kan komma in på vad som kan orsaka detta. Vad du kan göra är dock att försöka använda en annan laddare, använda en annan USB-kabel också när du laddar din enhet. Låt din telefon ladda i 20 minuter och se sedan om den slås på. Om det inte gör det, kontrollera om det finns några tecken på smuts på telefonens laddningsport. Rengör vid behov med en burk med tryckluft eller bomullsknopp doppad i alkohol. Ladda din telefon igen i 20 minuter.

Om din telefon fortfarande inte slås på, anslut den till en dator som körs på iTunes. Om telefonen inte kan upptäckas kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem. Jag föreslår att du tar med telefonen till ett auktoriserat servicecenter och får den kontrollerad.

iPhone 6 laddas inte tömning snabbt

Problem: För en månad sedan började telefonen döda riktigt snabbt en dag. Den kvällen tog det ungefär 20 minuter att få den att ladda tillräckligt för att slå på och nästa morgon när jag vaknade var det mycket hett att beröra på laddningen. Det har inte varit rätt sedan. Jag har ganska mycket inaktiverat alla, hade två nya batterier installerade. Jag har gjort hårt återställning, säkerhetskopierat från gamla säkerhetskopior, till och med gjort återställningen av dfu och konfigurerat som en ny telefon. Fortfarande samma problem. Minskar 20% i timmen utan användning. Om den någonsin tömmer helt tar det ALLTID att slå på. Jag har haft den ansluten i 40 minuter nu, ingen röd batteriikon, den vita äppelskärmen har blinkat tre gånger och går tillbaka svart. Jag köpte den refurbed i mars, ingen garanti, ingen äppelbutik inom 2 timmar från mitt hem. Ingen vattenskada, har aldrig tappats. 64 spelning med 62 spelningar kvar. Knappast någonting i telefon, ingen musik, kanske 150 bilder, texter torkas ofta. iOS uppdaterad. HJÄLP!

Lösning: Det ser redan ut som ett hårdvarorelaterat problem. Du har redan gjort en fabriksåterställning och till och med bytt batteriet två gånger, men problemet kvarstår. Jag antar att en del av din telefon tappar batteriet. Komponenten kan vara kortsluten eller felaktig. Jag föreslår att du tar med din telefon till ett auktoriserat servicecenter och får den kontrollerad.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.