Hur du åtgärdar iTunes-fel 0xe8000065

ITunes-felet 0xe8000065 uppstår vanligtvis när du försöker ansluta en iOS-enhet till iTunes. Felmeddelandet som vanligtvis visas på telefonen är "iTunes kunde inte ansluta till denna iPhone eftersom ett okänt fel inträffade (0xE8000065)". Detta orsakas vanligtvis av ett kommunikationsproblem mellan din enhet och datorn. Ett av de bästa sätten att lösa problemet är att använda en annan USB-kabel för att ansluta enheten till datorn. Om detta inte löser problemet fortsätter du med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

Hur du åtgärdar iTunes-fel 0xe8000065

  • Starta om datorn och iOS-enheten.
  • Se till att datorn körs med den senaste Windows-uppdateringen.
  • Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad på din dator.
  • Dra ut alla USB-kringutrustning från datorn utom tangentbordet och musen. Starta sedan om datorn, starta iTunes och anslut din iOS-enhet till en annan USB-port på datorn.
  • En anti-skadlig programvara på PC / iPhone kan orsaka fel 0xE8000065. Prova att uppdatera säkerhetsprogramvaran på din PC eller inaktivera den tillfälligt.
  • Anslut din iOS-enhet till en annan dator för att kontrollera om problemet är specifikt för din dator.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.