Hur du åtgärdar det här objektet är inte tillgängligt i ditt landfel på din Android

Dör du på att installera en app från Play Store men fortsätter att hämta Det här objektet är inte tillgängligt i ditt landfel? Nåväl, oroa dig inte eftersom den här felsökningshandboken visar dig de enkla sätten att göra det på. En viktig sak att göra i detta fall är att se till att du är ansluten till en VPN-tjänst. Virtual Private Network låter en dator eller mobil enhet dölja sin plats och ändra sin IP-adress för att kringgå begränsningar som ställts av Google eller tjänster som Netflix. Att använda ett VPN är inte olagligt men det är vanligtvis inte gratis. Det är också ett kritiskt verktyg för att lösa problemet vi har att göra här.


För en överblick: våra favorit VPN-tjänster

 • Express VPN Vårt bästa val
 • Nord VPN

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på dina egna problem #Android, Samsung Galaxy Watch eller #Fitbit kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du åtgärdar det här objektet är inte tillgängligt i ditt landfel på din Android

Många användare kanske inte vet vad de ska göra efter att ha stött på Det här objektet är inte tillgängligt i ditt landfel. Det här felet visas vanligtvis om du försöker installera en app som inte tillåts av Google i ditt land eller din region. Tack och lov är det verkligen inte så svårt att fixa. Den här guiden visar dig de två metoderna som du kan använda för att lösa problemet.

Den här artikeln är inte tillgänglig i ditt landfel nr 1: AnvändVPN på din mobil

Om du behöver installera en app från Play Store men den inte är tillgänglig i ditt land eller din region, kan det hända att det här objektet inte är tillgängligt i ditt landfel. Google styr appar som du kan använda i Play Store baserat på din plats eller geografi. Så även om appen är synlig i Play Store kan du fortfarande inte hämta den efter att ha tryckt på installationsknappen om den inte är tillåten i ditt land. Lyckligtvis kan detta relativt kringgås genom att ändra Google Play Butiks landinställningar med en VPN. Så ett kritiskt steg för att lösa problemet är genom att registrera dig för en VPN-tjänst först. När du har gjort det är resten av stegen lätt. Nedan följer de exakta stegen som du behöver göra:

 1. Försök hitta en bra VPN-leverantör. Vi använder ExpressVPN för detta ändamål så att du kan prova det också.
 2. Installera VPN-appen som tillhandahålls av din VPN-leverantör på din Android-enhet.
 3. Välj en VPN-server i ett valfritt land. För demonstrationsändamål använder vi ExpressVPN.
 4. Upprätta en VPN-anslutning.
 5. På din Android-enhet, Gå under Inställningar> Appar> Google Play Store och tryck på Force stop . Detta bör starta om appen.
 6. Gå sedan tillbaka till den föregående av Appinfo-sidan och knacka på Lagring .
 7. Klicka sedan på Rensa cache .
 8. Tryck på Rensa data efter några sekunder.
 9. När du är där, hitta avsnittet "Lagring" i appen och tryck på "Rensa cache" och rensa data ".
 10. Avsluta inställningar.
 11. Öppna Google Play Store igen och kontrollera om du nu kan ladda ner och installera den app du vill ha.

De flesta VPN-tjänster är inte gratis så du kan vara hårt pressad för att hitta en bra som erbjuder gratis tjänst utan att kompromissa med datasäkerheten. Om du behöver en pålitlig VPN-tjänst i branschen kan du investera i ExpressVPN. Det erbjuder snabb anslutning och har ett nätverk av tusentals servrar runt om i världen, vilket effektivt eliminerar geo-restriktioner som införs av appar som Google Play Store och Netflix.

Det här objektet är inte tillgängligt i ditt landfel nr 2: Installera appar med VPN-ansluten PC

Det andra sättet att få appar du vill ha i Play Store är genom att använda en dator. Så här görs:

 1. Ställ in en VPN-klient på din PC eller Mac. Du kan använda Google för att söka efter artiklar om hur detta görs. Det finns en viss nivå av tekniska detaljer som du kan stöta på när du ställer in den här men i allmänhet bör till och med grundläggande datoranvändare kunna hantera så länge de följer instruktionerna ordentligt.
 2. När du har ställt in din VPN-klient på din PC eller Mac, anslut den till en VPN-server.
 3. Öppna en webbläsare på din dator. Vi föreslår att du använder Google Chrome även om Mozilla Firefox eller någon annan webbläsare gör det.
 4. Gå till Google Play Store-webbplats.
 5. Logga in på Google Play Store. Se till att du använder samma konto som du använder i din Android Google Play Store-app.
 6. Sök efter appen på din dator som du vill installera.
 7. Klicka på Installera och välj den Android-enhet du vill att appen ska läggas till.
 8. Installationen börjar snart på din Android-enhet. Om ingenting händer efter några minuter öppnar du Play Store på din Android och kontrollerar om nedladdningen kommer att börja.

Som du kan se är fixing av det här objektet inte tillgängligt i ditt landfel verkligen så svårt. Allt du behöver göra är att gå runt i regionen eller geografisk begränsning som Google ställer in med ett VPN och du är bra att gå. Om du tror att den här artikeln hjälper till att lösa problemet kan du prova att dela det med dina vänner så att de också vet det.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Du kan också försöka leta efter andra lösningar som vi redan har publicerat på denna webbplats genom att följa detta exempelformat:

Webbplats: thedroidguy.com Galaxy Note10 kommer inte att aktiveras

Detta format säger Google att begränsa sin sökning på vår webbplats med hjälp av nyckelorden "Galaxy Note10 kommer inte att slås på." Om du till exempel har problem med att Galaxy Note10 inte skickar texter, skriver du bara: " Webbplats: thedroidguy. com Galaxy Note10 skickar inte texter ”i Googles sökruta. Artiklar från vår webbplats som Google finner relevanta kommer att listas.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på vår Facebook-sida.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.