Hur du åtgärdar Apple iPhone 6s inga internet- och andra Wi-Fi-problem, Fel 56 efter uppdatering av iOS 9.3.2

Problemet som jag tog itu med i det här inlägget är på #Apple iPhone 6s (# iPhone6s) som inte kan ansluta till Internet via Wi-Fi-nätverk efter att ha installerat den senaste iOS-uppdateringen version 9.3.2. Många av dem som upplever problem med trådlös anslutning sa också att uppdateringen ger dem ett fel 56 (# error56), som murade deras enhet.

Uppdateringar är tänkta att ge förbättringar av enhetens prestanda och funktionalitet samt fixa korrigeringar till eventuella befintliga buggar som har tagits av den tidigare firmware. Precis som den senaste versionen av iOS släppt av Apple för iPhones och iPads, iOS-version 9.3.2. Det är en liten uppdatering för iOS-användare som har plågas av olika programvarufel som följde med iOS 9-korrigeringarna. Medan den senaste uppdateringen fungerar bra för vissa användare, var andra inte så lyckliga eftersom de redan stöter på några problem efter den nya uppdateringsinstallationen.

I ett försök att ta itu med det här problemet har jag lyckats samla viktig information om det från relevanta forumposteringar och webbplatsinnehåll. Och utifrån detta kom jag med en sammanfattning av mest effektiva lösningar och tillgängliga lösningar för dig att prova. Om du är en av dem som upplever liknande problem efter att ha fått den senaste uppdateringen till iOS på iPhone 6s-handenheten, kan du hänvisa till det här innehållet.

Vad får problem efter uppdatering att uppstå?

Även om du kanske tror att den senaste uppdateringen är den huvudsakliga skyldigheten, måste du också överväga andra möjligheter som kan ha förhindrat din iPhone från att komma åt Internet via Wi-Fi-nätverk. Till exempel kan uppdateringen återställa vissa nätverksalternativ automatiskt och det kräver att du konfigurerar dem manuellt igen. Andra faktorer inkluderar ett problem i den trådlösa routern eller modemet, liksom lösa kabelanslutningar ( för trådbunden internetuppsättning (DSL) ) mellan routern och ditt modem. Ibland orsakar en föråldrad firmware på routern detta problem. Av detta skäl, se till att din trådlösa router kör den senaste tillgängliga firmwareversionen så att den blir kompatibel med den senaste iOS-uppdateringen på din iPhone.

Rekommenderade lösningar och lösningar

Problem efter uppdatering om trådlös internetuppkoppling är inte de enda problem som andra iPhone 6-ägare står inför som har installerat den senaste firmwarepatchen. Faktum är att de högst klagomål som gjorts via Twitter-tweets säger att de hamnade i en murad iPhone eller iPad efter iOS 9.3.2-uppdateringen.

Fel 56 har något att göra med hårdvaran och de som stöter på detta fel rekommenderas att kontakta Apple Support om felmeddelandet kvarstår. Men innan du gör det kan du prova någon av dessa potentiella lösningar och lösningar för att hantera det:

 1. Starta om din iPhone.

Om du startar om enheten kan hjälpa till att eliminera programfel som kan ha orsakat problem med att ansluta till Internet. Om du vill starta om enheten trycker du på strömbrytaren (viloläge / vakna) tills den röda skjutreglaget visas. Dra skjutreglaget för att stänga av din iPhone helt. Tryck och håll ner strömbrytaren igen efter några sekunder tills Apple-logotypen visas.

 1. Verifiera Wi-Fi-inställningar.

Se till att Wi-Fi är aktiverat och att du kan se ditt trådlösa nätverk. För att göra detta, gå vidare till din telefon Inställningar-> Wi-Fi . Växla Wi-Fi-omkopplaren för att aktivera funktionen vid behov. För att gå med i ett Wi-Fi-nätverk, tryck på namnet på det trådlösa nätverk du vill ansluta till. Om du uppmanas med nätverkets lösenord anger du rätt Wi-Fi-lösenord för att fortsätta. När du ser det blå markeringen bredvid nätverksnamnet betyder det att du redan är ansluten.

 1. Försök att inaktivera all säkerhetsprogramvara från tredje part som är installerad på din iPhone.

Ibland stör tredjeparts säkerhetsprogramvara din iPhone: s anslutningsfunktioner. Med det sagt kan det vara värt ett skott att avaktivera det tillfälligt och se vad som händer efter det.

 1. Starta om eller slå på din trådlösa router och modem.

Power-cykling Internetutrustning inklusive den trådlösa routern och modemet hjälper ofta att lösa problem med anslutningen till Internet. Så här görs:

 • Stäng av routern / modemet.
 • Koppla bort den från strömmen.
 • Vänta i 30 sekunder.
 • Anslut dem igen.
 • Slå på dem igen.
 • Vänta tills routern och modemet återupprättar anslutningen till nätverket.
 • Starta om din iPhone.
 • Koppla bort och anslut igen till ditt trådlösa nätverk.
 • Öppna en webbläsare och testa bläddra.

Se också till att kablar och anslutningar från den trådlösa routern till modemet (tvärtom) är alla ordentligt säkra.

 1. Återställ nätverksinställningar.

Återställning av nätverksinställningarna återställer nätverksinställningarna till fabriksinställningar och eliminerar därför fel som utlöses av felaktig konfiguration av nätverksalternativen. Men det betyder också att nätverksinformation inklusive Wi-Fi-nätverk och lösenord, mobilinställningar samt VPN- och APN-inställningar som du tidigare använt kommer att raderas.

 1. Återställ din iPhone via iTunes.

Om problemet inte kan stöds av någon av de tidigare lösningarna är ditt nästa alternativ att återställa enheten via iTunes. Du behöver en dator med den senaste versionen av iTunes installerad för att få det gjort. När allt är klart, följ dessa steg:

 • Öppna iTunes på din dator.
 • Anslut din iPhone till datorn med USB-kabeln som medföljer telefonen.
 • Om du uppmanas, ange lösenordet för din enhet eller Lita på den här datorn och följ sedan instruktionerna på skärmen för att slutföra processen.
 • Om du ser flera enheter detekterade i iTunes väljer du din iPhone från listan för att fortsätta.
 • Klicka på Återställ enhet på panelen Sammanfattning i iTunes.
 • Klicka på Återställ igen för att bekräfta åtgärden.
 • Vänta tills iTunes raderar din iPhone och slutför återställningsprocessen.

Din iPhone startar om efter att den har återställts till fabriksinställningarna. Efter omstarten kan du ställa in din enhet som ny eller återställa från en säkerhetskopia.

Obs! Om du väljer att återställa från en säkerhetskopia måste du komma åt ditt iCloud-konto för att återställa från en iCloud-säkerhetskopia.

Och om allt annat misslyckades med att lösa problemet och felet kvarstår, bör du den här gången kontakta din operatör eller Apple Support för att öka problemet. Rapportering av problem efter uppdatering kommer att låta Apple veta och utvärdera uppdateringarnas nackdelar och därför överväga sannolikt att lansera en annan programvarupatch som kommer att åtgärda dem snabbt.

För att spara tid, berätta bara för dem att du redan har gjort några möjliga medel för att lösa problemet själv men till ingen nytta.

Engagera med oss

Vi erbjuder gratis support till dem som har problem med sina iOS-enheter. Om du behöver vår hjälp för att hantera andra problem på din Apple-telefon, som iPhone 6s och andra iPhone-varianter, kan du bara gå till vår felsökningssida och sedan fylla i detta formulär med all nödvändig information. Vi skulle uppskatta om du kan ge oss mer information om problemet, till exempel felmeddelanden, koder och varningsmeddelanden, eftersom de kommer att hjälpa oss att diagnostisera problemet i enlighet därmed och sedan komma tillbaka till dig med den mest exakta lösningen och effektiva rekommendationerna.