Hur du åtgärdar Amazon Error Code 9074 Problem snabbt och enkelt sätt

Amazon-felkoden 9074 uppstår vanligtvis vid strömning av innehåll från Amazon Prime Video med Roku-enheten. Det finns flera faktorer som kan orsaka detta problem som vi kommer att hantera idag.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du åtgärdar Amazon Error Code 9074 Issue

Kontrollera om ett serveravbrott

Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att Amazon Prime Video inte lider av ett avbrott. Detta avbrott kan bero på ett schemalagt underhåll eller tekniska problem. Ett av de bästa sätten att kontrollera om ett avbrott är att besöka denna webbplats //downdetector.com/status/amazon-prime-instant-video/.

Starta om ditt system

Ibland är det bästa felsökningssteget att bara starta om systemet eftersom det kommer att uppdatera enhetsprogramvaran.

 • Stäng av TV: n, routern och Roku-enheten. Ta ut eluttaget på varje enhet och håll in strömbrytaren i minst 10-15 sekunder.
 • Koppla tillbaka TV: n, routern och Roku-enheten och slå sedan på dem.

Kontrollera om Amazon-felkoden 9074-problemet fortfarande uppstår.

Inaktivera VPN- eller Proxy-tjänster

Om du använder en VPN- eller Proxy-tjänst finns det en chans att det är detta som orsakar problemet. Du bör försöka inaktivera detta och sedan kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Återställ kanalen i Roku

 • Gå till din Roku-kanalmeny och navigera till Prime Video's kanal.
 • Klicka på kanalalternativ (eller så kan du använda fjärrgenvägen) och klicka sedan på Ta bort.
 • Starta om datorn ordentligt när du har tagit bort kanalen. När du har startat om navigerar du till Channel Store och söker efter Prime Video
 • Klicka på knappen Lägg till kanal och starta Prime Video efter att kanalen har lagts till.

Kontrollera om Amazon-felkoden 9074-problemet fortfarande uppstår.

Avregistrera Roku-enheten från Amazon

 • Gå till Amazons officiella kontowebbplats och öppna dina inställningar.
 • Gå till Inställningar, sök efter digitalt innehåll. Här under fliken Digitalhantering ser du en knapp på Hantera ditt innehåll och enheter. Klicka på det en gång.
 • Klicka på dina enheter. Här listas alla enheter som är anslutna till ditt konto. Leta reda på Roku-enheten och klicka på knappen för Deregister.
 • Starta om din Roku-enhet och navigera till Prime Video. När kanalen / applikationen har laddats klickar du på Inställningar / Meny (du kan också använda genvägen från din fjärrkontroll).
 • Välj menyn med hjälp och inställningar.
 • Klicka på Logga ut. Du kommer också att bli ombedd att logga ut från Amazon-kontot. Klicka på Logga ut.
 • Starta om din Roku-enhet igen. Försök nu lägga till ditt Amazon-konto igen och lägg sedan till Amazon-kanalen.

Kontrollera om Amazon-felkoden 9074-problemet fortfarande uppstår.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.