Hur du återställer hårt Samsung Galaxy J6 Plus

En hård återställning är nödvändig när din Samsung Galaxy J6 Plus inte längre svarar lika smidigt som tidigare eller om det finns vissa problem med firmware och du inte vet vart du ska titta. Om din telefon inte längre kan starta upp på startskärmen skulle det också behövas en återställning. Det är därför viktigt för dig att lära dig hur du kan återställa din enhet hårt eftersom du kan behöva använda den i framtiden. Fortsätt läsa när jag går igenom dig när du återställer din telefon.

Innan vi fortsätter, om du letar efter en lösning på ett problem med din telefon, försök att bläddra igenom våra felsökningssidor för att se om vi stöder din enhet. Om din telefon finns i listan över våra enheter som stöds går du till felsökningssidan och letar efter liknande problem. Använd gärna våra lösningar och lösningar. Oroa dig inte att det är gratis. Men om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Saker du behöver göra innan den hårda återställningen

Innan återställningen finns det några saker du måste göra för att se till att du inte tappar dina filer och data och inte låses ut.

 • Se till att skapa en säkerhetskopia av dina viktiga filer och data om möjligt. Om du fortfarande kan komma åt din telefon kan du säkerligen säkerhetskopiera dina filer.
 • Ta bort ditt Samsung-konto. Under processen blir du ombedd att ange dina Samsung-kontouppgifter och även om det inte är något problem är det bättre att bara ta bort ditt Samsung-konto innan återställningen så att allt går smidigt.
 • Ta bort ditt Google-konto. Det här är mycket viktigt om du försöker återställa din telefon hårt. Du måste känna till ditt Google-konto och dess lösenord, eftersom du måste använda dem för att ställa in din telefon efter återställningen eller ännu bättre, ta bort ditt konto innan återställningen så att du inte blir låst ut.

Hur du återställer hårt Galaxy J6 +

När allt är inställt, följ dessa steg för att hårt nollställa din Galaxy J6 Plus ...

 1. Stäng av enheten komplett.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Volym ned-knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Galaxy J6 + -logotypen visas på skärmen släpper du strömbrytaren men fortsätter att hålla volymknapparna.
 4. När du väl kan se små blå texter över svart bakgrund är telefonen redan i återställningsläge.
 5. Tryck på Volym ned för att markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen för att markera 'Ja'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Och det är så du hårt nollställer din Galaxy J6 +. Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig på ett eller annat sätt. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.