Hur du återställer hårt eller Master Återställer din nya Samsung Galaxy S10e

En hård återställning eller masteråterställning är bara ett annat sätt att göra fabriksinställningen. I grund och botten har de samma fördelar men utförs annorlunda. Uppenbarligen är den här metoden mycket mer komplicerad så vi brukar inte föreslå det för våra läsare vars telefoner fortfarande kan starta upp med framgång och kan komma åt Inställningar. Men om din enhet inte längre kan starta upp framgångsrikt, är det återställningen du behöver göra.

Fortsätt läsa eftersom jag kommer att vägleda dig om hur du gör hårt reset eller master återställning på din nya Samsung Galaxy S10e som kanske inte fungerar korrekt. Jag ska berätta vad du ska göra innan återställningen så att du inte blir låst ur telefonen när återställningen är klar. Om du är en av ägarna som inte har provat det ännu är det dags att du tar lite tid att veta om den här metoden eftersom du kanske behöver göra det i framtiden.

För dig som letar efter en lösning på ett annat problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt Android-frågeformulär.

Detaljerad guide om hur du kan återställa hårddisken eller återställa Galaxy S10e

Medan den hårda återställningen i princip är densamma som fabriksåterställningen, finns det saker du inte behöver glömma innan du gör det eftersom du kan vara låst ur din enhet. Anti-Theft-funktionen eller Factory Reset Protection är en viktig funktion i de nya Android-enheterna. Om huvudåterställningen utförs medan Google-kontot fortfarande är konfigurerat på telefonen och att du använder ett annat konto efter återställningen, kommer FRP att triggas och du kanske inte längre kan få åtkomst till din enhet.

LÄS OCH: Hur fabriksinställs din nya Samsung Galaxy S10e

För att förhindra att detta händer måste du ta bort ditt Google-konto från din enhet innan du startar upp det i återställningsläget och gör återställningen. Eller se till att du känner till ditt Google-ID och lösenord och att du använder dem för att konfigurera din enhet igen efter återställningen. Så här tar du bort ditt Google-konto från din enhet:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps- facket.
 2. Klicka på Inställningar > Konton och säkerhetskopia> Konton> Google .
 3. Klicka på din e-postadress för Google ID om flera konton är inställda. Upprepa för varje konto.
 4. Knacka på Ta bort konto > Ta bort konto .

Om du har viktiga filer sparade i telefonens interna lagring, flytta dem över till ditt SD-kort eller dator eller så kan du spara dem i molnet eftersom de kommer att raderas under processen. Efter säkerhetskopieringen och borttagandet av ditt Google-konto följer du dessa steg för att återställa eller återställa ditt Galaxy S10e:

 1. Säkerhetskopiera data i det interna minnet. Om du har loggat in på ett Samsung-konto på enheten har du aktiverat stöldskydd och behöver dina Samsung-referenser för att slutföra återställningen av master.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 4. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 5. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.