Hur du återställer hårda Galaxy Buds | enkla steg för att återställa fabrik eller återställa återställning

Samsungs nya Galaxy Buds anses vara en av de mest väl utformade trådlösa öronstyckena som finns tillgängliga idag. Det passar bra i örat och blockerar externt ljud ganska effektivt. Det är lätt så att det inte känns skrymmande i örat alls. Sammantaget är den här trådlösa gadgeten ett utmärkt komplement till den telefon du använder eftersom den också erbjuder universellt Bluetooth-stöd. Detta innebär att det kan fungera med nästan alla smartphones, surfplattor och till och med Bluetooth-kapabla datorer. Men precis som alla elektroniska enheter kan Galaxy Buds också ha anslutnings- eller programvaruproblem. Ibland kanske Galaxy Buds-problem inte försvinner direkt och kan kräva att du utför en hård återställning eller fabriksåterställning. I den här tutorialen visar vi dig hur detta görs.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

När måste du återställa dina Galaxy Buds hårt?

Samsung Galaxy Buds är definitivt ett trådlöst öronsnäckel av högsta kvalitet men det är inte perfekt. Det kan stöta på problem som kanske inte försvinner lätt. Det kan finnas många fall då Galaxy Buds kan bli problematiska men några av de vanligaste problemen vi hittills har känt till inkluderar följande:

 • Det går inte att ansluta till en ny enhet
 • Återställer inte anslutningen till en tidigare parad enhet
 • Håller bort frånkopplingen
 • Kommer inte att uppdateras
 • Kommer inte att ladda
 • Låter robot

Om du har några av dessa problem när du använder Galaxy Buds, är det första du vill göra att försöka se om en omstart hjälper. Nedan följer de enkla stegen för att starta om Galaxy Buds:

 1. Om laddningsfacket har låg effekt (indikeras av rött ljus), eller om öronsnäckorna har mindre än 10% batteri, se till att du ansluter laddningsfodralet till en laddare först i minst 10 minuter. Detta bör ge laddningsfallet och öronsnäckorna mer än tillräckligt med ström när du felsöker ett problem.
 2. Om du inte har gjort det ännu, placera öronsnäckorna i deras respektive laddningsfack.
 3. Stäng laddningsfodralet.
 4. Vänta i minst 7 sekunder.
 5. Öppna uppladdningsväskan igen och se om öronsnäckorna ansluts till din telefon eller gadget automatiskt.

Om det inte hjälper att starta om dina Galaxy Buds alls, är det dags att överväga att göra en hård återställning eller fabriksinställning.

Hur du återställer hårda Galaxy Buds | enkla steg för att återställa fabrik eller återställa återställning

Om du gör en hård återställning eller fabriksinställning på din Galaxy Buds raderas all data från din öronsnäckas lagring. Galaxy Wearable-appen på din telefon känner inte igen dina knoppar efteråt så du måste ställa in den igen senare. Om du vill fortsätta med återställningen följer du stegen nedan:

 1. Se till att dina Galaxy Buds är fulladdade. Var noga med att ladda den med laddningsfodralet i minst 10 minuter.
 2. Öppna Galaxy Wearable-appen på din telefon.
 3. Bläddra nedåt och knacka på Om hörlurar.
 4. Knacka på Återställ hörlurar.
 5. Tryck på Återställ för att bekräfta.

OBS ! Om du använder en icke-Samsung-enhet som en iPhone, kommer du inte att kunna få åtkomst till återställningsfunktionen för dina Galaxy Buds. Hitta en Android-telefon, installera Galaxy Wearable-appen från Play Store och återställ sedan dina knoppar med appen.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.