Huawei Nexus 6P fastnat i Google-skärmproblem och andra relaterade problem

#Nexus-linjen är enheter som Google hanterar själv. Företaget ansvarar för design, utveckling, marknadsföring, produktion och mjukvaruuppdateringar av enheterna i denna linje. En sådan enhet som ingår i denna kategori är #Huawei # Nexus6P som släpptes 2015. Den här modellen, som tillverkas av Huawei, är förmodligen bäst känd som den sista Nexus-telefonen eftersom den här linjen har startats om till Pixel-märket. Även om detta redan är en gammal modell använder många fortfarande den eftersom den fortfarande kan fungera ganska bra och den får fortfarande programuppdateringar. Det finns dock fall där vissa problem kan uppstå på den här telefonen, vilket är vad vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Nexus 6P som sitter fast i Googles skärmproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Huawei Nexus 6P eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Nexus 6P fastnat i Google-skärmen

Problem: Nexus 6p - blinkar Google som att starta, bli svart och upprepa. Har försökt hålla på / av under olika tider - kommer inte att slå på eller stänga av. Testat Reboot Reloader - börjar blinka Google igen Testat återställningsläge - börjar blinka Google igen. Tar av laddaren. Tidigare garantiperiod.

Relaterat problem: Jag har Nexus 6p och hänger på Google-skärmen. Återställningsläget hjälper inte heller

Relaterat problem: Hej: Jag har problem med min Nexus 6P. Jag använde det tidigt i morse, när det plötsligt gick in i en slinga med att starta om och bara visa "Google" -skärmen. Jag kan försöka sätta det i återställningsläge men det verkar inte göra någonting, det startar bara slingan igen. Jag använder den mest uppdaterade programvaran. Jag reser på en flygning senare och hoppades få det så fort som möjligt. All hjälp skulle bli mycket uppskattad. Tack

Relaterat problem: Hej, jag har en Nexus 6P-telefon, två månader tillbaka fick en uppdatering för Nougat. I dag morgon stängdes telefonen av och den slår inte på sig själv. När jag försöker starta telefonen visas bara Google-logotypen i 5 sekunder och försvinner sedan och upprepar samma sak. Snälla hjälp. Huawei-kunderna säger att vi inte kan fixa det och att ramen måste bytas.

Lösning: Flera personer som upplever det här problemet säger att det inträffade direkt efter en programuppdatering till Nougat. Om du kontrollerar några av supportforumna på nätet ser du att de flesta konsumenter som har detta problem tror att det är uppdateringen som orsakar problemet.

För att felsöka problemet måste du först tvinga telefonen att starta om genom att hålla in och trycka på strömbrytaren i minst 30 sekunder. Om det fortfarande fastnar i Google-skärmen föreslår jag att du gör en hård återställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

 • Stäng av mobilen
 • Håll in volymknappen och strömbrytaren samtidigt tills enheten slås på.
 • Du bör se "Start" med en pil
 • Tryck ner volymen två gånger och strömbrytaren för att gå till återställningsläge
 • Håll in strömbrytaren och tryck sedan på och släpp volym upp-knappen
 • Använd volymknapparna för att välja torka data / fabriksinställning
 • Välj “Ja - radera all data” med strömbrytaren

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Nexus 6P fastnat i startläge

Problem: Hej, min telefon är fast i uppstartsläget så enligt dina instruktioner måste jag göra återställningen av master. Om jag gör det - kommer jag att förlora alla mina foton och röstanteckningar osv lagrade på min telefon. Det finns saker där jag absolut behöver spara till varje pris. Det är minnen från min far som jag hade spelat in innan han dog. Jag är villig att betala vad det kostar för att få tillbaka dessa. Jag är inte orolig för telefonen.

Lösning: Om du har aktiverat telefonsynkroniseringsfunktionen på din telefon lagras dina foton automatiskt i ditt Google Foton-konto. Dina kontakter synkroniseras också med ditt Google-konto.

Uppgifterna som automatiskt synkroniseras är som följer

 • Google-kontaktdata
 • Inställningar för Google Kalender
 • Wi-Fi-nätverk och lösenord
 • Hem skärm tapeter
 • Gmail-inställningar
 • Appar installerade via Google Play
 • Displayinställningar (Ljusstyrka och sömn)
 • Inställningar för språk och inmatning
 • Datum Tid
 • Inställningar och data för appar som inte har gjorts av Google (varierar beroende på app)

Dina personliga filer och mappar sparas dock inte automatiskt.

Om du inte vill att dina personliga filer och mappar ska raderas måste du hitta ett sätt att fixa detta startproblem utan att göra en fabriksinställning. Några av felsökningsstegen som du bör överväga att göra är följande.

 • Försök ansluta telefonen till laddaren och kontrollera sedan om problemet uppstår. Om det inte gör det kan du säkerhetskopiera dina telefondata och fortsätta med en fabriksinställning.
 • Försök starta om telefonen i säkert läge. Om du har åtkomst till det här läget bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

Om stegen ovan inte fungerar bör du ta med din telefon till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Nexus 6P har svart skärm när du använder kamera

Problem: Hej, min Nexus 6p har svart skärm när jag använder kameran (50% chans). och kunde inte slå på om jag inte ansluter den till laddaren i 1 sekund (tänd batteriikonen) .Jag bytte skärm och batteri på den här enheten innan. Tack

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att kontrollera om en programvarufel orsakar problemet genom att följa felsökningsstegen som anges nedan.

 • Rensa cacheminnet och data för kameraprogrammet. Detta tar bort de tillfälliga filerna i appen som vanligtvis fixar kamerarelaterade problem.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Om stegen ovan inte löser problemet bör du fortsätta med att kontrollera om ett felaktigt batteri orsakar problemet genom att ansluta telefonen till dess laddare och sedan kontrollera om problemet uppstår. Om det inte gör det kan batteriet redan vara svagt, i vilket fall måste du byta ut detta.

Om ovanstående steg inte löser problemet är det troligt att detta orsakas av en felaktig kameramodul eller någon annan intern komponent som inte fungerar. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Nexus 6P fryser inte på

Problem: I går (3 maj 17) frystes min Nexus 6P medan en app öppnades slumpmässigt och efter några sekunder stängs av. Sedan dess fram till i morse kunde jag inte sätta på den (Håll ned strömbrytaren) eller ens komma till ett återställningsläge (via strömbrytare och ned volym) alls. När jag lämnade den på laddning över natten kunde jag i morse (4 maj 17) hålla ner strömbrytaren men den gick inte längre än den ursprungliga skärmen för Google Logo och den stängdes av igen. Jag kunde komma till återställningsläget och valde att gå till återställningsläget, men på skärmen sa ingen kommando. Sedan dess kommer det inte att göra någonting alls som det var under kvällen den 3 maj 2017.

Lösning: Försök gå tillbaka till återställningsläget och om du fortfarande kommer till kommandoskärmen håller du ner strömknappen i 3-5 sekunder och trycker sedan på och släpp volym upp-knappen. Du bör gå till återställningsläget. En gång här inne bör du överväga att göra en fabriksåterställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Nexus 6P laddas inte eller slås på

Problem: Hej Droid Guy, när mina telefoner värmdes brukade jag hålla den i frysen i några minuter och sedan brukade den svalna. Igår gjorde jag samma sak men bara glömmer telefonen i frysen i några minuter mer än vanligt. Enheten fungerade normalt. Men efter 7-8 timmar slutade det plötsligt att fungera. Telefonen är död, laddas inte och slås på. Inte ens i fastboot-läge eller återhämtning.

 • Enhetsinformation:
 • Google Nexus 6p
 • Android Nougat 7.1
 • Boot-loader Låst upp
 • Rotad (Dirty Unicorn OS)
 • 15 månader gammal enhet

Några förslag? I morgon besöker jag servicecentret. Tack.

Lösning: Försök att trycka och hålla in strömbrytaren i minst 10 sekunder för att tvinga telefonen att starta om. Om problemet kvarstår, rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som sitter fast i porten tas bort. När detta är gjort, ladda telefonen i minst 20 minuter. Om du inte får någon laddningsindikator kan du prova att använda en annan laddkabel och väggladdare.

Om problemet kvarstår ska du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.