Huawei Google Nexus 6P håller vid omstart av problem och andra relaterade problem

Innan Pixel-serien med flaggskeppssmartphones fanns Nexus-linjen som Google hanterade och designade. #Google # Nexus6P betraktas som en av de sista modellerna i denna familj innan Pixel-linjen tog över. Denna telefon som tillverkas av Huawei har en premiumdesign med toppspecifikationer. Några av de bästa funktionerna på denna telefon inkluderar sin 5, 7 tum AMOLED-skärm med en upplösning på 1440 x 2560 pixlar, Snapdragon 810-processor kombinerad med 3 GB RAM, en 12, 3 MP-kamera och ett 3450mAh-batteri för att bara nämna några. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Nexus 6P som fortsätter att starta om problemet och andra relaterade problem.

Om du äger en Google Nexus 6P eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Nexus 6P håller på att starta om

Problem: Hej, min telefon fortsätter att starta om sig själv. Jag försökte slå ut telefonen i säkert läge, problemet kvarstår fortfarande. Jag köpte den här telefonen i januari 2016 och den fungerade bra fram till 30 november. Jag har också tagit bort cachardata. Nu kan jag inte överföra filen eftersom telefonen ständigt startar om. Hur löser jag den här frågan?

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att utföra en fabriksåterställning från återställningsläget. Observera att du kommer att förlora dina telefondata om du gör detta steg.

 • Stäng av telefonen
 • Håll volym- och avstängningsknapparna samtidigt
 • När alternativskärmen visas använder du knappen Volym ned för att välja Återställning
 • Tryck på strömbrytaren för att bekräfta ditt val
 • När du ser Android-roboten håller du ner strömknappen
 • Håll strömbrytaren intryckt och tryck på volym upp-knappen
 • Använd volym ner-knappen för att navigera till Wipe Data / Factory Reset
 • Tryck på strömbrytaren för att bekräfta ditt val
 • Välj Ja - Ta bort alla användardata
 • Använd strömbrytaren för att bekräfta ditt val
 • Välj Starta om nu

Om problemet kvarstår efter att ha utfört detta steg måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Nexus 6P-volym är låg

Problem: Hej, jag har en måttlig hörselnedsättning. Använde en HTC One M7 med fantastiska resultat så mycket som volymen går. Men när jag nyligen bytte till en Nexus 6P-smartphone gick volymen ner och jag måste anstränga mig för att höra på Netflix, YouTube, etc. Undrar bara om det kan finnas en app eller ett sätt att öka volymen utan att behöva köpa en dyra par öronsnäckor. Använde Koss Sparkplugs med fantastiska resultat men nu är de inte lika höga som tidigare. Har testat ett par volymappar till ingen nytta. Undrar bara om du kanske känner till en billig lösning.

Lösning: Vad du bör göra är att se till att volymen på telefonen är inställd på dess högsta nivå. Om den redan är inställd på sin maximala nivå och den inte är tillräckligt hög, finns det inget annat sätt att höja detta ytterligare. Du bör överväga att ansluta telefonen till en extern högtalare för att öka volymen.

Nexus 6P laddas inte

Problem: Hej, jag har problem med min huawei nexus 6p som inte kan laddas. Telefonen tändes alltid av sig själv när jag tog upp laddningen, sedan av igen för inget batteri. Detta hände redan sedan igår. Ser fram emot din hjälp.

Lösning: Om telefonen bara slås på när den är ansluten till laddaren och omedelbart stängs av kan problemet orsakas av ett felaktigt batteri. Du kan dock utföra felsökningsstegen nedan för att kontrollera om andra faktorer orsakar problemet.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
 • Prova att ladda telefonen i minst 20 minuter med hjälp av en annan laddkabel och väggladdare.
 • Kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.

Om ovanstående steg inte lyckas lösa problemet, bör du kontrollera telefonens batteri i ett servicecenter.

Nexus 6P fastnat i blinkande Google-logotyp

Problem: Hiya. Jag har en Nexus 6p som är nästan ett år gammal. I går, medan jag bläddrade igenom en app, anslöt jag den till laddning (inte den ursprungliga laddaren men jag har provat två olika ledningar och pluggar, så inte problemet här) och det stängdes plötsligt av. Det enda som händer är startlogotypen Google. Det blinkar av och på. Att komma in i startladdaren är möjligt, men jag kan inte komma längre än den skärmen heller. Några förslag?

Relaterat problem: Min mobil blinkande Google av och på. Jag har gått till omstartläge för att välja återställningsläge men när jag trycker på återställningsläget visas inte återställningsläget, i tur och ordning blinkar Google på och av. Försökte starta om även i återställningsläge men fungerar inte ..

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att ansluta telefonen till en laddare som är känd för att fungera. Därefter bör du starta telefonen i återställningsläge och torka bort cache-partitionen på enheten och följ sedan upp detta med en fabriksinställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan vara ett hårdvarorelaterat problem.

Nexus 6P Ghost Touch

Problem: Hej, jag blir frustrerad över Nexus 6p. Allt är i gott skick, ingen rot och har testat fabriksinställning och cache ren. Problemet jag har är ett slags spöke som rör vid de tre nedre knapparna, bakåt, hem och nyligen. Det kan vara bra i några minuter, sedan berörs en av knapparna (jag kan se det vita på knappen, som om jag själv vidrör det) och det blir snabbare värre. ibland berörs alla tre knapparna medan telefonen inte ens är i min hand. Det har varit så här i kanske 6 månader. både på Android 7 och efter den nya uppdateringen till 8. Jag har tagit bort och försökt utan fall, samma sak. Jag har också tagit bort skärmskyddet. Problemet är detsamma när telefonen är kall, varm, laddning och urladdning. telefonen har inte haft några fall, bara en gång från soffan ner på mattan, i ett fall, så jag antar att det inte är något med hur den har hanterats. När spöket berörs där verkar det som om det blir värre när jag trycker hårt ner på telefonen, mellan mina fingrar. Nu är jag redo att ge upp det, men det är en så trevlig telefon med bra kamera och anständigt batteri, så jag skulle gärna behålla den ett tag. Jag vet inte om det här är något som Huawei vet om, eller kan fixa? Tack

Lösning: Om du redan har utfört en fabriksåterställning och problemet kvarstår orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent. De andra felsökningsstegen som du bör överväga att göra listas nedan.

 • Se till att din telefon körs med den senaste programvaruversionen.
 • Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om ovanstående steg inte löser problemet är det bästa du kan göra just nu att ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.