Hitta snabbmat nära mig med dessa Android-appar

När hungern slår till och ditt bankkonto blir lågt är snabbmatrestauranger ofta det mest praktiska sättet att få kalorier som din kropp suger efter. Men låt oss vara ärliga: vissa snabbmatplatser stinker - ofta ganska litterära. Om du inte är nöjd med att gå till samma franchise eller två om och om igen, bör du definitivt ta en titt på dessa Android-appar som är utformade för att hjälpa dig hitta de bästa snabbmatplatserna nära dig. Om du letar efter närmaste snabbmat kan du filtrera i dessa appar, till exempel 24 timmars snabbmat nära mig, eller snabbmat öppet nära mig . Du kan även hitta snabbmatkuponger ibland på apparna.

Grundades av tidigare PayPal-anställda Russel Simmons och Jeremy Stoppelman 2004 och har en enorm databas med över 100 miljoner restaurang- och affärsrecensioner från användare över hela världen. Oavsett var du är, kan du hitta alla rekommenderade snabbmatrestauranger nära dig, läsa uppdaterade recensioner från andra användare och ibland till och med beställa mat online via Yelps matleveransservice eller boka via Yelp reservationer.

Varje snabbmatställe har en individuell profilsida med öppettider, foton och annan användbar information. Yelp uppmuntrar besökare att aktivt delta genom att skriva recensioner, dela bilder och ge ut betyg - allt för att hjälpa andra att skilja besöksvärdiga snabbmatrestauranger från de som bör undvikas till varje pris.

Den bästa snabbmatupptäckningsappen är troligen redan installerad på din telefon. Google Maps är den mest exakta kartläggningstjänsten i världen, känd för sin 360 ° panoramautsikt över gatorna och exakt trafikinformation i realtid. Vad Google Maps är mindre känt för är dess enorma databas med intressanta platser, inklusive alla dina favorit snabbmat platser. Sök bara efter namnet på snabbmatrestaurangen nära dig så kommer den att visas på kartan. Du kan sedan välja om du vill resa dit till fots, med bil eller med kollektivtrafik.

Även om Yelp utan tvekan har vunnit striden och blivit den mest kända lokala sök-och-upptäckt-mobilapp, är Foursquare lika relevant idag som det var när det lanserades tillbaka 2009. Många användare träffade först Foursquare omkring 2014, då app gick igenom puberteten. Vid ett tillfälle var utvecklarna inte säkra på om Foursquare skulle fortsätta att trycka på sociala funktioner eller endast fokusera på lokal upptäckt. De valde så småningom det senare, och resten är historia.

Idag är Foursquare en mogen lokal upptäcktsapp med stort, globalt samhälle och otaliga användbara funktioner. Appen uppmuntrar utforskning, så att du kan göra praktiska listor för alla tillfällen och dela dem med dina vänner. Du kan hålla en historia över platser du har besökt, så att du alltid bara kan ta ut din smartphone och se med vilka snabbmatrestauranger du var nöjd med.

Oavsett var dina resor tar dig, kan en bekant snabbmatfranchise omedelbart transportera dig hem och försäkra dig om att världen trots allt inte är så stor. Var det McDonald's, KFC, Starbucks, Domino's Pizza, El Pollo Loco - vi har alla våra favoriter. Hungry Now är perfekt för människor som enkelt vill hitta snabbmatrestauranger i utvalda franchiser, istället för att bläddra igenom tusentals lokala recensioner och tillämpa en hel massa filter bara för att hitta närmaste Starbucks.

Hitta snabbmat är ett bra alternativ till Hungry Now. Det låter dig hitta snabbmatrestauranger i ditt närområde, inklusive Subway, McDonald's, Pizza Hut, KFC, Starbucks, Burger King, Wendy's, Taco Bell, Domino's Pizza, Dunkin 'Donuts, Diary Queen, Papa Johns, Nando's, Hungry Jack's och Red Rooster. Appen är helt gratis och körs på Android 2.2 och högre. Tänk på att Find Fast Food endast är avsedd för lokal upptäckt. Om du vill planera för en resa eller se vilka snabbmatrestauranger som finns i en annan stad, gå vidare till den sista appen på den här listan.