Hitta närmaste iPhone-skärmreparationsverkstad nära mig

De gamla Nokia-mobiltelefonerna hade en massiv fördel jämfört med moderna smartphones: du kan släppa dem, missbruka dem, snubbla på dem och till och med använda dem som en hammare och de skulle fortfarande se ut som nya, kanske med en mindre rep eller två. Om bara detsamma kan sägas om våra älskade iPhones.

För all deras tekniska och tekniska finess är hållbarhet inte iPhone : s starkaste punkt, speciellt om du inte vill förstöra det eleganta utseendet på din avancerade enhet med ett skrymmande fodral.

Så när det värsta händer, glider din iPhone ur din hand på den konkreta marken nedan med en dunk som skulle få ditt hjärta att stoppa ett ögonblick. Den toppmoderna näthinneskärmen med absurd hög pixeltäthet och livliknande färgnoggrannhet förvandlas ofta till en krossad, kalejdoskop-liknande rörelse.

Och även om moderna smartphones inte är kända för sin utmärkta service, är skärmreparation och -byte inte bara vanligt utan också relativt överkomligt . Den svåra delen är att välja rätt iPhone-skärmreparation eller tjänster i ditt lokala område.

Innan du skickar din iPhone för reparation

Vi förstår att vissa typer av skärmskador kan vara så allvarliga att det gör din iPhone helt oanvändbar. I så fall måste du bita kulan och skicka den för reparation som den är. Men om du fortfarande kan använda din iPhone trots den förstörda skärmen, se till att säkerhetskopiera allt du kan till Finder eller iCloud. Du kan till och med säkerhetskopiera mycket innehåll till Google Drive om du behöver eller vill.

Även Apple-tekniker eller duktiga lokala verkstadsarbetare kan och ibland göra misstag som kan göra din iPhone oanvändbar. Detta gör det omöjligt att komma till dina bilder, videor, kontaktinformation, personliga anteckningar, röstinspelningar, textmeddelanden och nästan allt annat du troligtvis beror på både i ditt personliga och yrkesliv.

Apple butik

Att få din iPhone reparerad i din lokala Apple Store av en av Apples genier på Genius Bar kan vara en av de bästa kundtjänstupplevelserna i din livstid.

Om du äger en av de senaste tillgängliga iPhonerna, aldrig har skickat den till en tredjepartsbutik för reparation och hållit dig borta från DIY-ändringar, kommer Apple gärna att hjälpa dig att reparera din trasiga enhet, och de kommer till och med att ge den tillbaka till dig samma dag. Naturligtvis får du originaldelar och behåller garantitäckningen för framtida reparationer.

Men om din iPhone är en fot i ett ålderdomshem, finns det en god chans att Apple klassificerar den som en arv eller vintage- enhet . I så fall är en reparationstjänst från tredje part ofta det bästa alternativet.

För att spara dig lite tid kan du boka en Genius Bar online . Gå över till den officiella webbplatsen för Genius Bar och klicka på knappen "Get software help".

Välj produkten och problemet som bäst matchar vad du behöver hjälp med och välj alternativet "Ta med för reparation". När du har loggat in med ditt Apple ID kan du välja närmaste Apple Store och schemalägga ett möte med ett geni.

iCracked

iCracked är en modern iPhone-reparationstjänst som gör en knäckt skärm, trasig hemknapp, felaktig laddningsport eller ett döende batteri inte alls lika dåligt som dessa problem låter. Du kan schemalägga ett möte med en iCracked tekniker på ditt hem, på kontoret eller till och med ditt lokala kafé, och han eller hon kommer att vara där på nolltid.

I de flesta fall går du bort med en fullt fungerande iPhone på mindre än 45 minuter - precis tillräckligt med tid för att njuta av en god latte och en läcker cupcake.

Alla iCracked-tekniker har genomgått ett omfattande träningsprogram, flera intervjuer och bakgrundskontroller. Med andra ord, du kommer inte att ta itu med nästan någon Joe, ingen som vill tjäna några dollar på sidan.

Varje iTech, som iCracked tekniker är känd som, är fullt utrustad med alla verktyg han eller hon kommer att behöva för jobbet. Detta inkluderar ett omfattande sortiment av originaldelar, så även om du har felaktigt definierat problemet själv, bör din iTech-teknik fortfarande kunna lösa det direkt på plats utan ytterligare förseningar.

Lokala telefonreparationer

Yelp är en fantastisk plats där du snabbt kan hitta en lokal iPhone-verkstad med fantastiska recensioner och fantastiska priser. Du kan antingen söka direkt på Yelp eller skriva något som "yelp iPhone-reparation [din stad]" på Google. Om du till exempel bor på Manhattan, söker du efter "iPhone-skärmreparation NYC" och du hittar massor av alternativ.

Idag har nästan alla köpcentrum åtminstone en iPhone-reparationskiosk av varierande kvalitet, varför Yelp är så användbart. Det tar bara några minuter att välja en handfull bäst rankade iPhone-reparationsplatser runt dig, vilket kan spara hundratals dollar beroende på reparationens omfattning.

DIY med ett billigt reparationssats

Om du känner dig äventyrlig och vet att du är tillräckligt skicklig för att reparera den trasiga skärmen själv, är det överlägset bästa alternativet att beställa en iPhone-skärmreparationssats online - kanske en av dessa. Du behöver också några specialverktyg.

Denna billiga verktygssats har allt du behöver, inklusive tre skruvmejslar, två plastöppnare, två triangelöppnare och en sugkopp för att lyfta skärmen utan att skada. Ett annat verktyg som kan komma till nytta är en hårtork eller en specialvärmepistol.

Efter att ha mottagit artiklarna, gå vidare till ifixit.com och hitta rätt reparationsguide för din enhet. Till exempel finns det för närvarande fem ersättningsguider för iPhone 7 Plus som visar hur du byter batteri, skärm, beröringssensor och hemknapp, taptisk motor och pentalobe-skruvar. Om du inte hittar det du letar efter på ifixit är YouTube här för att hjälpa till.

Men se upp: inte alla instruktionsfilmer på YouTube visar alla steg du behöver ta, och de flesta som spelar in dessa videor är kompletta amatörer, så några misstag kan förväntas. Videoklippet och kommentarerna nedan är vanligtvis bra indikatorer på innehållskvaliteten.

Dom

Det finns många sätt att hitta en iPhone-verkstad nära dig, som du kan se. Det bästa sättet är vanligtvis att gå direkt till Apple Store, eftersom även om din telefon är utan garanti, kostar den ungefär samma som en oberoende butik. Apple kommer alltid att göra det rätt och garanterar även delarna.

Att göra det via Apple garanterar också att du får en riktig del.