Google Project Fi kontra Verizon Obegränsad dataplan

Om du är starkt beroende av tillgång till mobil internet är en obegränsad dataplan ett måste. Även om obegränsade dataplaner erbjuds av alla större operatörer, stod Verizon alltid ut med sin utmärkta nätverkskvalitet och utnämndes till nummer ett övergripande nätverk i USA för nionde gången i rad.

varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

  Men det finns en ny utmanare på blocket eftersom Google nyligen har infört vad som i huvudsak är en obegränsad dataplan, och i den här artikeln tittar vi närmare på vad den har att erbjuda och hur den jämför med Verizons obegränsade dataplaner.

  Bill Protection är Googles senaste försök att övertyga konsumenterna att fly från sina nuvarande transportörer. I huvudsak har Google beslutat att täcka den nuvarande prissättningen på 10 $ för varje gigabyte data till 6 GB utan att ladda något extra över det.

  I praktiken spelar det ingen roll om du konsumerar 6 eller 10 eller 15 eller 30 GB data på en månad eftersom Google inte tar ut mer än $ 60 för det. Lägg till standard $ 20 varje månad för obegränsade samtal och texter och du tittar på vad som egentligen är en $ 80 obegränsad plan.

  Bäst av allt: Googles Bill Protection täcker också internationell dataanvändning, vilket innebär att du bara kan betala $ 80 per månad för 15 GB höghastighetsinternet i mer än 135 länder runt om i världen. Australien, Kanada, San Marino och andra länder som vanligtvis inte omfattas av obegränsade planer ingår inte på listan. Internationella texter är gratis, men samtal kostar $ 0, 20 per minut om de inte sker via Wi-Fi.

  Det finns dock några varningar du bör tänka på. Till att börja med finns det en annan gräns vid 15 GB-märket. Gå över 15 GB data per månad, du Google saktar ner din internethastighet till 256 Kbps. Den goda nyheten är att du kan återuppta betala $ 10 per gigabyte för att låsa upp hela LTE-hastigheter.

  Om du har två personer på din plan får alla 5 GB data. Lägg till en annan person, och datakapaciteten ökar med 2 GB. Lägg till ytterligare en så får du ytterligare 2 GB extra data igen, och så vidare. Oavsett hur många personer du lägger till gäller fortfarande gränsvärden på 15 GB bandbredd.

  Verizon har också nyligen justerat sitt obegränsade dataanbjudande. Dess $ 80 per månad plan, Beyond Unlimited, kostar nu $ 85 per månad och innehåller en rad, 22 GB 4G data, obegränsad prat och text, 720p videoströmning, obegränsad mobil hotspot (strypat till 600 Kbps efter 15 GB), och samtal, text och data i Mexiko och Kanada som ingår i planen.

  Verizon erbjuder också sin Go Unlimited-plan, som kostar 75 $ per månad för en linje och inkluderar lägre prioriterad internetuppkoppling, SD-videoströmning, obegränsad mobil hotspot till 600 Kbps, samt prat, text och data i Mexiko och Kanada.

  Om du vill att din Verizon-plan ska resa med dig runt om i världen måste du köpa Verizon TravelPass för $ 10 per dag per enhet för att ta dina prat-, text- och datatillskott med dig till mer än 130 länder.

  Som sådan är Google Fi med sitt Bill Protection potentiellt en mycket mer prisvärd plan än både Verizon Unlimited-planer för alla som reser internationellt och vill njuta av bekväm mobil internetåtkomst varje dag.

  Är du intresserad av att byta till Google Project Fi obegränsad dataplan?

  Få gratis $ 20 bonus mot din faktura om du registrerar dig nu.