Google Pixel debiteras inte Aktiverar problem och andra relaterade problem

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Google #Pixel att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell släpptes först 2016 och är efterföljaren till märket Nexus. Det som gör den här telefonen speciell är att den är designad av Google och vanligtvis alltid är den första som får de senaste Android-uppdateringarna. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att Google Pixel inte laddar och inte slår på problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Google Pixel eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Google Pixel laddas inte

Problem: Mitt batteri var slut. Jag anslöt den till laddningen men det visade mig inga laddningsskyltar i telefonen. Jag lämnade den som laddning i 3-4 timmar, den började fortfarande inte på och visade inga laddningsskyltar. Jag försökte starta upp det i återställningsläget men det var värdelöst ingen vibration notera när jag startade den och när jag försöker ansluta den till datorn visar datorns enhetshanterare att jag hade anslutit en okänd enhet.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port. Prova sedan att ladda telefonen i minst 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare. Om telefonen fortfarande inte laddas eller slås på är detta redan ett hårdvarorelaterat problem, i vilket fall måste du ta den till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Google Pixel Wi-Fi-knapp fungerar inte

Problem: Hej, jag har en google pixel. Wifi-knappen startar inte. När jag trycker på wifi-knappen i en sekund kommer den att sägas på och sedan gå direkt till av. Jag har försökt att återställa fabriken. Tack

Lösning: Tyvärr verkar problemet i det här fallet orsakas av ett felaktigt Wi-Fi-chip eftersom en återställning av fabriken inte löser problemet. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få telefonen reparerad.

Google Pixel har annonser som visas

Problem: Sedan den senaste systemuppdateringen har min Google Pixel (en) ofta annonser som fyller skärmen och när jag stänger dem startar telefonen igen, det vill säga den går tillbaka till "hoppar prickar", visar Google-logotypen, vibrerar, då kommer låsskärmen upp. Det kräver inte bara att fingeravtryck öppnas utan säkerhetsmönstret. Detta kan hända några gånger på dagen, beroende på användning

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar ännu, försök istället att kontrollera först om problemet fortfarande uppstår.

Om du får problem efter återställningen måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Google Pixel ansluter inte till Wi-Fi

Problem: Jag äger en Google Pixel 1. Jag har problem med att ansluta till mitt WiFi-nätverk hemma. Jag har försökt allt från att glömma och ange lösenordet till fabriksinställning av min enhet. Ingenting verkar fungera, ska jag kontakta min Internetleverantör och be dem återställa IP: erna?

Lösning: Prova att kontrollera om problemet uppstår när du ansluter telefonen till ett annat Wi-fi-nätverk. Om telefonen fortfarande har svårt att ansluta till ett annat nätverk är detta redan ett hårdvarorelaterat problem i vilket fall du måste ta telefonen till ett servicecenter. Om din telefon bara har svårt att ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk hemma, bör du försöka återställa routern.

Google Pixel slås inte på

Problem: God morgon / eftermiddag Jag har problem med min pixeltelefon. Det startar inte, jag försökte felsöka men fungerar fortfarande inte. Det är helt laddat, när jag ansluter en kabel visas ingenting, inget batteriikon eller rött ljus .. Jag försökte ansluta enheten till en dator eftersom den inte känns igen !! Jag kan höra systemet låta att något har anslutits, men ingenting visas! Jag försökte gå till säkert läge Men kan inte. Jag läste många artiklar och försökte öppna telefonen, men alla mina försök misslyckades !! Observera att den här telefonen är ny, som ersätts av den föregående telefonen när vissa ljudproblem uppstod. Jag känner mig väldigt dålig eftersom jag fick den här telefonen i september och det tar lång tid att skicka telefonen till USA för att kontrollera den. Tidigare hade jag Nexus 4, och det fungerar bra fram till denna tid. Jag hoppas att det finns något sätt att lösa mitt problem utan att skicka tillbaka telefonen till företaget

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att rengöra telefonens laddningsport och sedan ladda den med en annan laddningssladd och väggladdare. Om telefonen fortfarande inte slås på är detta redan ett hårdvarorelaterat problem, i vilket fall måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Google Pixel framkamera håller avstängning

Problem: Min kamera fungerar på bakre men framåtvända (selfie) -kamera stängs av varje gång jag försöker att selfie-läge ... appen stängs av. Det här är på google pixel 1. Jag försökte starta om säker cache-läge cache..og till och med fabriksinställning av min telefon ... är den bara trasig ?? Avinstallerade och återinstallerade kameraprogram. Något annat att prova?

Lösning: Det verkar som om den främre kameramodulen är defekt. Du kan kontrollera detta i ett servicecenter. Om det visar sig vara defekt bör kameramodulen bytas ut.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.