Galaxy Watch mot Ticwatch Pro Bästa Smartwatch 2020

Vi kommer upp den tiden på året då många börjar leta efter några högre prislappar för sina nära och kära. Kanske försöker du hitta den perfekta gåvan till din tekniska kunniga make eller försöker hitta en ny leksak till ditt äldsta barn. Kanske letar du bara efter den perfekta gåvan till dig själv. Oavsett anledning - du letar efter det bästa nya smarturet 2020 och du har begränsat det till de två främsta utmanarna: Galaxy Watch och TicWatch Pro.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy WatchKolla pris på Amazon

TicwatchTicWatch Pro Bluetooth Smart WatchKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Låt oss dyka in i recensionerna för var och en.

TicWatch Pro

TicWatch Pro är speciellt utformad för att fungera med Google OS och har skapats för att vara en av de mest sofistikerade och användbara smartwatches på marknaden. Oavsett om du behöver ett smartur för att kommunicera på språng, övervaka din hälsa och välbefinnande eller bara hitta vägbeskrivningar och veta vart du ska gå, har TicWatch Pro du täckt.

Hälso- och wellnessverktygen på TicWatch övervakar din hjärtfrekvens, dina steg gick och dina kalorier brändes. Om du letar efter en enkel enhet som hjälper dig gå ner i vikt eller bara hålla dig frisk har TicWatch Pro inga problem med att hålla dig informerad.

En av de två fördelarna som TicWatch Pro utnyttjar väl är hastigheten och bekvämligheten med att synkronisera enheten upp till Google Pay. Med Google Pay kan du göra dina betalningar och inköp med en våg av handleden. Du behöver inte längre shuffle genom din handväska eller fumla med din plånbok för att hitta dina betalkort eller kreditkort i livsmedelsbutiken. En enkel våg av TicWatch Pro och din beställning betalas i en bråkdel av tiden.

Det andra området där TicWatch Pro försöker skilja sig från tävlingen är den utökade batteritiden. Nu är uppenbarligen batteriets livslängd direkt kopplad till hur du använder din smartwatch - men under lätt användning i Essential Mode kan TicWatch Pro pågå i 30 dagar på en enda laddning. TicWatchs smarta läge är designat för tyngre användning och varar två dagar på en enda laddning. Idealiska användare kommer att hitta en automatisk växelfunktion som balanserar de två användningslägena och finner en fem dagars batteritid - betydligt bättre än mycket av konkurrensen på marknaden.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Watch

Kanske är Cadillac på Smartwatch-marknaden 2020, Galaxy Watch kombinerar en vacker LED-klocka med alla de funktioner och förbättringar av livskvalitet som vi har förväntat oss av en Galaxy-produkt. Denna klocka är designad med både Android- och iOS-användare i åtanke och kan kopplas ihop med båda operativsystemen via sin trådlösa Bluetooth-anslutning. Medan batteriets livslängd på tre till fyra dagar inte är lika lång som sin TicWatch-rival, överträffar den sina konkurrenter i nästan alla andra avseenden.

Galaxy Watch sportar en hälso- och wellness-svit som räknar steg, övervakar hjärtfrekvensen och firar de förbrända kalorierna med dig, men det tar din hälsa ett steg längre genom att visa din sömncykelanalys, påminner dig när du har satt för länge, och erbjuder andningsövningar speciellt utformade för att hjälpa dig att lindra stress.

De flesta andra klockor är utformade för att initiera samtal eller ta emot ett samtal, men omdirigera dig tillbaka till telefonen för att faktiskt prata. Galaxy Watch kan faktiskt ringa och ta emot samtal oberoende av din faktiska telefon eller handsfree-enheter i din bil. Högtalarkvaliteten på Galaxy-klockan är så hög att det är omöjligt för andra änden att veta att du inte använder din faktiska telefon.

Förutom kvaliteten på applikationerna använder Galaxy Watch Gorilla Glass (tillverkat av Corning) för att förhindra repor på klockans ansikte och har lagt hela enheten genom test av militär kvalitet och såg att den passerar genom att falla, damm, vatten, och extrema temperaturer och höjder. Dessutom är Galaxy Watch mer motståndskraftig mot både färskt och saltvatten och tål djup upp till 150 ft.

Köp det nu: Amazon

Dom

Samsung Galaxy Watch är det bästa smartwatchet för 2020 baserat på flera mätvärden som vi redan har diskuterat; det betyder inte att TicWatch Pro är en dålig produkt eller att någon inte skulle vara nöjd med den. Den extra hållbarheten, förmågan att ringa och ringa direkt på klockan och extra funktioner med avseende på hälso- och friskvårdsfunktioner motiverar säkert prisskillnaden och för något som kommer att se tung, daglig användning under lång tid, är det definitivt värt det ytterligare investeringar.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy WatchKolla pris på Amazon

TicwatchTicWatch Pro Bluetooth Smart WatchKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.