Galaxy S8 + stängs av på egen hand, skärmen förblir svart och kommer inte att slås på, andra problem

Välkommen till vår senaste artikel # GalaxyS8 och # GalaxyS8 +. Det här inlägget behandlar ytterligare 8 frågor som lämnats in av vissa medlemmar i vårt samhälle. Vi skapade nyligen en S8-felsökningssida så se till att besöka den om du inte hittar en lösning på din egen fråga här.

Om du letar efter lösningar på ditt eget #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Nedan följer specifika ämnen vi tar med dig idag:

Problem 1: Galaxy S8 + stängs av på egen hand

Min Galaxy S8 + startar om slumpmässigt och jag måste göra en simulerad batteridragning. Första gången det tog ungefär 7x återställningsförsök. Nästa tog 35 eller så. Min Galaxy S8 + är nu låst in på logoskärmen när jag startar först. Det kommer inte att stängas av. Det hände omkring 450 pm pst och det är nu 158 am. Kan inte stänga av, den laddades 2x idag i cirka 5 sekunder och gick sedan igen och fastnade. Jag känner inte till os-systemet. - Bubblez_760

Lösning: Hej Bubblez_760. Denna typ av problem inträffar inte i ett normalt fungerande system ur det blå. Något måste ha hänt med den och orsakat att telefonen stängdes av på egen hand. I vissa fall är en misslyckad blinkning eller installation av anpassad programvara orsaken, medan andra kan bero på fysisk skada. Du har inte gett oss tillräckligt med information för att hjälpa oss identifiera orsaken till problemet så det finns inget mycket som vi kan berätta för dig.

För att försöka lösa problemet, överväg att göra en fabriksåterställning och se vad som händer därifrån. Fabriksåterställning kommer att återställa alla programinställningar till sitt kända, fungerande tillstånd. Om orsaken till problemet är mjukvarorelaterad bör fabriksinställning hjälpa till. Så här görs:

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina viktiga filer som foton, videor, kontakter etc. Du kan använda Smart Switch för den här uppgiften.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 4. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 5. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om din telefon fortsätter att starta om slumpmässigt, låt den repareras eller bytas ut.

Problem 2: Galaxy S8 black screen-problem, kommer inte att slå på igen

Jag använde min telefon och skärmen blev svart. Telefonen svarar fortfarande eftersom ljud fungerar när jag trycker på volymknapparna uppåt och nedåt, men skärmen förblir svart. Jag försökte resten genom att trycka på ström- och volymknappen, men skärmen är fortfarande svart. Samsung-logotypen dyker aldrig upp. - Eng51375

Lösning: Hej Eng51375. Prova att starta upp telefonen till alternativa lägen - återställningsläge, säkert läge och nedladdningsläge. Om din telefon inte svarar, eller skärmen förblir svart, måste dålig hårdvara vara skylden. I det här fallet bör du låta telefonen repareras eller bytas ut.

Nedan följer stegen för hur du startar upp din S8 till olika lägen:

Starta i återställningsläge :

 1. Ladda telefonen i minst 30 minuter.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 4. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 5. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka cache-partition'.
 6. Du kan antingen torka av cache-partitionen eller göra en fabriksåterställning i detta läge.

Starta i nedladdningsläge :

 1. Ladda telefonen i minst 30 minuter.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym NED-tangenterna och håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volym NED-tangenterna.
 4. Vänta tills nedladdningsskärmen visas.
 5. Om du kan starta upp telefonen i nedladdningsläge men inte i andra lägen, betyder det att din enda väg ut kan vara att blixta ett lager eller anpassad firmware.
 6. Använd Google för att leta efter en guide för hur du gör det.

Starta i säkert läge :

 1. Ladda telefonen i minst 30 minuter.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren.
 3. När "Samsung Galaxy S7" -logotypen visas släpper du strömbrytaren och håller omedelbart ned volymknappen.
 4. Fortsätt hålla knappen tills telefonen slutar starta om.
 5. När du ser texten "Säker-läge" längst ned till vänster på skärmen släpper du knappen Volym ned.
 6. Den enda skillnaden mellan säkert läge och normalt läge är att de förra hindrar att tredjepartsappar körs. Om du kan starta upp telefonen i säkert läge men inte i normalt läge avinstallerar du alla appar tills problemet (som förhindrar att du startar normalt) elimineras.

Problem 3: Galaxy S8 kamera-app visar bara knappen för att ta bilder

När jag öppnar kameraappen får jag bara knapparna för att ta en bild. Men ingen feedback eller om jag har tagit bilder tidigare. Skärmdump ingår. Jag försökte rensa cachen, avinstallerade uppdateringen till Bixby vision (ungefär en timme innan detta inträffade hade jag uppdaterat). Och startade om. Förutom hårt återställning är jag inte säker på vad jag ska göra innan det. - Elizabeth

Lösning : Hej Elizabeth. Använder du lager eller inbyggd kamera-app eller inte? Om inte, kan du prova att använda appen stock kamera för att lösa problemet.

Om du har problem med själva aktiekamera-appen kan du försöka torka av cache och data. Här är hur:

 1. Öppna inställningsmenyn antingen via din aviseringsskärm (rullgardinsmenyn) eller genom appen Inställningar i din applåda.
 2. Navigera ner till “Apps”. Detta kan döpas om till något som Applications eller Application Manager i OEM-skinnade versioner av Android 6 eller 7.
 3. När du är där, leta efter den aktuella kameraprogrammet och tryck på den.
 4. Nu ser du en lista över saker som ger dig information om appen, inklusive lagring, behörigheter, minnesanvändning och mer. Dessa är alla klickbara objekt. Du vill klicka på Storage.
 5. Du bör nu tydligt se knapparna Clear Data och Clear Cache för applikationen.

Om detta inte löser problemet, gör en fabriksinställning.

Problem 4: Röstsamtal skärs in och ut på Galaxy S8 +

Jag köpte nyligen en Samsung S8 + och jag har problem med samtalskvaliteten. I går kväll, medan jag var i min bil, ringde jag till min pappa som hade en hemsk tid att höra mig så jag kopplade bort samtalet. Sedan i dag när hon pratade med en vän, sa hon att min röst skulle skära in och ut. Jag kunde höra henne tydligt. Jag har aldrig haft det här problemet och jag har bott på samma plats i över 13 år så jag har aldrig haft ett dött område i mitt hus. Jag kopplade bort linjen flera gånger och inaktiverade till och med min wifi på min telefon och hon kunde antingen inte höra mig eller anslutningen var så dålig att hon inte kunde förstå vad jag sa. Några idéer eller förslag för att lösa problemet eller fick jag en dålig telefon och måste jag lämna tillbaka telefonen? - Kathleen

Lösning: Hej Kathleen. Försök spela in din röst med telefonens inspelningsapp eller någon app för att se om mikrofonen är defekt. Lyssna på det efter inspelningen och se om ljudet ljudet är förvrängd. Om det är det, låt telefonen bytas ut.

Om röstinspelning visar att mikrofonen är okej måste problemet vara nätverksrelaterat. Kontakta din transportör och låt dem hantera situationen åt dig.

Problem 5: Galaxy S8 slås inte på

Jag har haft mitt S8 plus i en månad nu och en morgon tände det bara inte på och hade bara svart skärm. Jag försökte starta om det och det blinkar bara några ljuslinjer men det svarar inte, inte ens på Hem-knappen. - Alan

Lösning: Hej Alan. Se vårt förslag för Eng51375 ovan. Kom ihåg att söka efter en telefonbyte om din telefon förblir död

Problem 6: Saknad ikon för Hancom Office mobilapp i Galaxy S8

MY S8 KOMMER FRAMLADDA MED HANCOM OFFICE EDITOR. DET ÄR INGEN INGÅNG FÖR DET. OM DU ÖPPAR EN SPRIDABLAD DET FÖR DET DITT ETT MÖJL ATT ANVÄNDA HANCOM-KONTORET SOM HELT ALLA PROGRAM INSTALLERAT. KLICKA PÅ HANCOM ÖPPAR PROGRAMMET. FRÅN DER KAN DU SKAPA ETT nytt dokument om det önskas. - Jsparky1

Lösning: Hej Jsparky1. Om du inte kan hitta dess ikon någonstans, kan den kategoriseras som en systemapp och behöver därför inte ha en ikon på hemskärmen eller i Apps-facket. För att kontrollera om detta är fallet, gå till Inställningar > Appar, knacka på Fler alternativ- ikonen (trepunktsikonen) uppe till höger och välj Visa systemappar .

Om det finns under systemappar kan du inte skapa en ikon för den i hemskärmen eller i appfältet. Appen fungerar bara om du försöker öppna en viss fil som kan öppnas av Hancom.

Problem 6: Galaxy S8 kan inte skicka svar på SMS-kortkoder eller premiumnummer

S8 avblockera sändning av meddelanden till premiumnummer Problem: Dum fråga när som helst, exempel, Capital One eller Verizon eller något som inte nödvändigtvis är ett nummer, smsar till mig ett meddelande om en avgift, jag måste svara med en bekräftelse etc. Jag skriver svaret, och tryck sedan på enter och detta meddelande kommer upp (för att bekräfta att jag vill skicka det .. inte skicka det osv .. något om data osv). det gör detta bara för de typer av texter, jag slår alltid ok. Nåväl av misstag idag slog jag nej .. och jag tror att jag såg rädda och nu när jag går för att svara på den typen av texter jag får meddelanden misslyckades kan jag inte svara Jag vet inte vad jag gjorde eller hur jag fixar det. Kan du hjälpa mig? - Amberenglishudy

Lösning: Hej Amberenglishudy. Vi vet inte vad som hände exakt så det bästa alternativet för dig just nu är att återställa inställningarna för både din meddelandeapp och Kontakter-appen till deras standardvärden genom att rensa deras data. Innan du gör det, se till att säkerhetskopiera dina meddelanden och kontakter så att du inte tappar dina kontakter och värdefulla meddelanden (om några).

Så här görs:

 1. Öppna inställningsmenyn antingen via din aviseringsskärm (rullgardinsmenyn) eller genom appen Inställningar i din applåda.
 2. Navigera ner till “Apps”. Detta kan döpas om till något som Applications eller Application Manager i OEM-skinnade versioner av Android 6 eller 7.
 3. När du är där, leta efter den aktuella kameraprogrammet och tryck på den.
 4. Nu ser du en lista över saker som ger dig information om appen, inklusive lagring, behörigheter, minnesanvändning och mer. Dessa är alla klickbara objekt. Du vill klicka på Storage.
 5. Du bör nu tydligt se knapparna Clear Data och Clear Cache för applikationen.

Problem 7: Galaxy S8-skärmen är skadad, fungerar inte

Samsung Galaxy S8 pekskärmsrespons men skärm super låg kontrast ljusstyrka nästan inte synlig alls, flimrande vit rektangel som täcker botten 20% av telefonen hela tiden oavsett om telefonens display är på eller av, vad behöver jag ersätta? - Nhutnam.nguyen93

Lösning: Hej Nhutnam.nguyen93. Vi föreslår att du byter ut hela skärmenheten. Det är möjligt att digitaliseraren är okej medan LCD-skärmen inte är det, men vi förstår hur knepigt det kan vara att separera digitaliseraren och LCD-skärmen ibland. Byt ut hela skärmenheten för att förhindra att digitaliseraren skadas under reparation.

Problem 8: Galaxy S8-skärmen förblir svart och slås inte på

Min S8 plus stängde bara av och skärmen blev svart medan jag försökte ringa ett samtal. Det hade 65% avgift. Har provat återställningarna i steg ett, ingenting händer. Gissa att jag bara måste ta det tillbaka till butiken, vilket är en besvikelse eftersom jag just aktiverade den 22 april. - Stephanie

Lösning: Hej Stephanie. Det här är definitivt frustrerande men om du inte kan slå på telefonen av någon anledning är det bästa alternativet för dig just nu ersättning.

Om du inte har provat det, överväg först att starta telefonen till alternativa lägen först. Se vårt förslag för Eng51375 ovan.

Se också till att du försöker en annan USB-kabel och laddare för att se om det är en laddningsproblem.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.