Galaxy S8 Plus “Laddning stoppad. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för lågt ... ”-fel

Dagens # GalaxyS8Plus-felsökningsartikel kommer att försöka ta itu med ett av de laddningsfel som många S8-ägare potentiellt kan stöta på är ”LADDA STOPPAD. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för lågt ... ”-fel. I den här korta felsökningsguiden berättar vi vad du kan göra baserat på möjliga orsaker.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Dagens problem: Galaxy S8 Plus “CHARGING STOPPED. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för låg. DIN TELEFON FÖR ATT FORTSÄTTA DÅ TEMPERATUREN NÅR ETT NORMALT NIVÅ. ”Fel

Jag bytte ut LCD-skärmen på min Samsung Galaxy S8 +. Skärmen fungerar dock vackert, jag får nu ett felmeddelande som säger: ”LADDA STOPPAD. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för låg. DIN TELEFON FÖR ATT FORTSÄTTA DÅ TEMPERATUREN NÅR EN NORMAL NIVÅ. ”Jag har fått telefonen laddas i nästan 48 timmar och den har bara nått 12%. Jag har kontrollerat kablarna igen, allt är bra. Någon aning om hur du korrigerar detta? Jag har försökt använda den ursprungliga Samsung laddkabeln och en reservkabel som jag köpte samt den trådlösa laddaren. Ingen av dessa gör någon skillnad. Jag blåste luft in i laddningsporten på telefonen och fortfarande ingen upplösning. Jag sökte på Internet och fann bara att det kan vara vanligt förekommande men ingenting om hur jag ska reparera. - Dwin

Lösning : Hej Dwin. “Laddning stoppad. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för låg. DIN TELEFON fortsätter en gång TEMPERATUREN NÅR ETT NORMALT NIVÅ. ”Fel är en indikation på att din enhet inte arbetar i normal temperatur. Idealt fungerar en Galaxy S8 Plus optimalt under normal rumstemperatur, så om omgivningstemperaturen har nått extrema nivåer, antingen för hög eller för låg, kanske systemet inte fungerar som förväntat. För att förhindra att hårdvaran skadas har Samsung-enheter som din S8 Plus en inbyggd mekanism för att göra en användare medveten om en kritisk temperatursituation under utveckling. Det fel du får just nu är en av dessa mekanismer.

Litiumbaserade batterier som de i din S8 Plus fungerar inte ordentligt när de utsätts för kyla "CHARGING STOPPED. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för låg. DIN TELEFON FÖR ATT FORTSÄTTA DÅ TEMPERATUREN NÅR ETT NORMALT NIVÅ. ”Felet är troligtvis en varning om att inte ladda enheten vid denna punkt. Om du utsätter din S8 Plus i kall utomhusvind medan du laddar, kan du överväga att ta in den och låta den värmas upp först. När det är tillräckligt varmt kan du försöka ladda det igen.

Andra orsaker till detta problem inkluderar:

 • dåligt batteri,
 • skadad laddningsport,
 • närvaro av vatten eller fukt i laddningsporten,
 • dålig laddningskabel och / eller adapter, och
 • okänt programvarufel.

För att se vilka av dessa objekt som utlöser felet måste du isolera dem en efter en.

Använd en annan laddkabel och laddare

Vi vet att du redan har provat det, men för de som inte ser till att ta hänsyn till det faktum att blixtkabeln och adaptern också kan bli dålig. Se till att du provar en annan uppsättning laddningstillbehör för att se om den du har är defekt.

Kontrollera för vattenskador eller exponering

Galaxy S8 och S8 Plus är vattentäta enheter så att enstaka vatten- eller vätskestänk borde vara okej. Ibland kan dock vattenpartiklar eller fukt deponeras i laddningsporten. Om det händer tillåter enheten inte att ladda den för att förhindra eventuella maskinvaruskador. Du måste torka laddningsporten först innan du försöker ladda den igen.

Det rätta sättet att torka laddningsporten är genom att kraftigt skaka telefonen så att vatten lossnar från porten. Efter att ha gjort det måste du låta telefonen lufta i flera timmar. Vatten förångas på egen hand så att du bara måste låta naturen göra sitt jobb. Vi föreslår att du placerar din enhet nära en indirekt värmekälla som baksidan av en TV eller dator så att extra värme kan påskynda förångningsprocessen. Lägg inte den i närheten av en ugn, en spis eller utsätt den för direkt solljus. Värme kan skada interna komponenter så att inte överdriva det.

Undvik också att använda en burk med tryckluft eller hårblåsare för att ta bort eventuellt vatten inne i porten. Om du gör det kan du pressa vattenpartiklar djupt inuti telefonen och orsaka permanent skada på lång sikt. Kom ihåg att din telefon är vattentät, inte vattentät.

Kontrollera laddningsporten för skador

Ibland kan en skadad laddningsport leda till alla möjliga problem, inklusive fel som du får nu. Även om det är omöjligt att fixa en fysiskt skadad laddningsport, föreslår vi fortfarande att du försöker göra en enkel okulär inspektion i själva hamnen för att få en bekräftelse. Ibland kan en böjd stift inuti eller ludd förhindra laddningskabeln från att få god kontakt och orsaka laddningsfel. För att hjälpa dig att se tydligt inuti porten föreslår vi att du använder en förstoringsglas eller ett liknande verktyg.

Om du tror att det finns synliga skador i själva porten, eller om en av stiften är böjd, föreslår vi att du låter Samsung göra reparationen åt dig.

Starta till säkert läge och observera

De vanliga triggersna av “LADDNING STOPPAD. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för låg. DIN TELEFON fortsätter en gång TEMPERATUREN NÅR ETT NORMALT NIVÅ. ”Felet innehåller dåligt batteri eller programvarufel men vi kan inte helt eliminera chansen att ha en dålig app-situation. För att kontrollera måste du starta om din S8 Plus till säkert läge och följa den. Så här gör du:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.
 8. Ladda telefonen igen och kolla om problemet.

Kom ihåg att säkert läge är ett verktyg som bör hjälpa dig att veta om du har ett app-problem. Om laddning fungerar normalt (inget fel) endast i säkert läge, betyder det att en av dina tredjepartsappar är skylden.

Utför en fabriksåterställning

För att se om problemet är mjukvarorelaterat är det bästa du kan göra att torka telefonen ren med en fabriksinställning. Detta kommer att återställa alla programinställningar till sina standardvärden. Vi vet ett faktum att ”LADDNING STOPPAD. TEMPERATUREN PÅ DIN TELEFON är för låg. DIN TELEFON fortsätter en gång TEMPERATUREN NÅR EN NORMAL NIVÅ. ”Felet kommer inte att uppstå när programvaran är fabrikstillstånd. Om laddningen fungerar bra efter en fabriksåterställning är det en indikation på att det finns en pågående programvaruproblem bakom det.

Så här fabriksinställer du din S8 Plus:

 1. Säkerhetskopiera data i det interna minnet. Om du har loggat in på ett Google-konto på enheten har du aktiverat stöldskydd och behöver dina Google-referenser för att avsluta Master-återställningen.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 4. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 5. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.