Galaxy S7 Google Voice Typing-funktion fungerar inte korrekt, andra problem

Dagens # GalaxyS7-felsökningsartikel behandlar två app-relaterade problem och ett wifi-problem. Som vanligt är de fall som nämns här alla tagna från korrespondens från vissa medlemmar i vårt samhälle. Vi hoppas att det här materialet är användbart.

Om du letar efter lösningar på ditt eget #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem 1: Galaxy S7 Google Voice Typing fungerar inte korrekt

Hej. Jag använder tal till text i en hel del appar, inklusive Google, e-post och meddelanden. Varje så ofta slutar det att fungera med antingen inte kan nå Google just nu (vanligtvis Google) eller servern inte tillgänglig. Google är tillgänglig om jag skriver min fråga. Jag har läst och testat alla lösningar som publicerats på nätet bortsett från den mjuka eller hårda omstarten. Frekvensen är obestämd, ibland kommer den att fungera i tre dagar eller så gå av, ibland bara en dag. Den tillfälliga lösningen är att starta om telefonen som alltid fungerar men jag vill ha en mer permanent lösning. Alla mina appar är uppdaterade. På grund av den felaktiga frekvensen misstänker jag att det kan vara en bakgrundsuppdatering som påverkar tal-till-text-funktionen. I detta syfte har jag aktiverat aviseringar för uppdateringar i hopp om att jag kan upptäcka ett mönster men hittills, ingen tur men dess fortfarande tidiga dagar. Jag är ganska logisk men inte en telefonguide, jag förstår inte lätt finesserna så svara på riktigt engelska !! Mina svar tillbaka till dig kan ha några dagar från varandra eftersom frekvensen av problemet inte är fast men jag kommer fortfarande att övervaka det och kommer att svara så snart jag har något. Tack. - Carol

Lösning: Hej Carol. Om du använder Google Voice Typing-funktion för att konvertera ditt tal till text och du har problem med det måste orsaken vara något av följande:

 1. det finns betydande buller från närliggande omgivningar
 2. din telefons mikrofon kan vara defekt eller inte i en bra position för att hämta din röst
 3. du har opålitlig eller långsam internetuppkoppling
 4. du är inte enunciating ord tydligt

Fix nr 1: Minimera bakgrundsljud

Tänk på att funktionen Google Voice Typing i princip är en datorfunktion. Det är inte perfekt att filtrera extra ljud från dina omgivningar. Även om Google hävdar att det fungerar bra även med en bullrig bakgrund kan det fortfarande ha problem att upptäcka och känna igen din röst. För att öka chanserna för att den här funktionen fungerar korrekt ska du försöka använda den bara när du befinner dig i en ganska eller inte-bullrig miljö.

Fix nr 2: Kontrollera att mikrofonen fungerar korrekt

För att kontrollera om telefonens mikrofon tar upp din röst tydligt, försök att spela in dig själv i 10 sekunder och lyssna på den. Om din röst låter robot, förvirrad eller om det finns för mycket statisk i bakgrunden kan det vara anledningen till att Google Voice Typing-funktionen misslyckas.

Gör följande steg för att spela in din röst:

 1. Gå till Hem-skärmen och tryck på Apps .
 2. Leta efter app för röstinspelare. Om du inte hittar den, leta efter Samsung-mappen och öppna röstinspelaren därifrån.
 3. Tryck på den röda knappen längst ner.
 4. Spela in ett kort klipp av dig själv och prata som om du använder funktionen Google Voice Typing.
 5. Tryck på Stop-knappen efter 30 sekunder och spara filen.
 6. Lyssna sedan på den inspelade filen.

Fix nr 3: Se till att du har snabb internetuppkoppling

Funktionen Google Voice Typing fungerar bäst när du har en solid internetanslutning. Tänk på att den här funktionen inte förlitar sig bara på din telefon. När du har pratat konsulterar den en fjärrserver i Google för att transkribera de ord du sa innan den så småningom visas på skärmen. Om du har en fläckig mobilanslutning kan din enhet tappa anslutningen till Google, vilket leder till att servern inte är tillgängligt .

Fix nr 4: Tala tydligt

Att prata för snabbt kan förvirra Google Voice Typing. Koppla ihop det med en långsam internetuppkoppling och du har en helt förstörd upplevelse. När du dikterar kan du försöka prata i normal takt, precis som nyhetssändare brukar göra.

Fix # 5: Installera app- och Android-uppdateringar

Vi känner inte till några problem med funktionen Google Voice Typing för närvarande, men precis på samma sätt, se till att alltid installera app- och Android-uppdateringar för att minimera problem. Om du har tur och det här problemet är faktiskt ett känt problem med många enheter, kan Google släppa korrigeringsfilen i nästa uppdatering.

Problem 2: Galaxy S7 wifi-signal är endast svag i vissa delar av huset

Min Samsung S7 har haft problem med internet i mitt hus från den första dagen jag fick den. Telefonen är ungefär 8 månader gammal. Min telefons nätverksleverantör är Tesco mobil och bredbandet tillhandahålls av Sky. När jag är i vardagsrummet, som har bredbandsroutern i sig, eller när jag är i mitt sovrum, som ligger direkt ovanför vardagsrummet, fungerar inte internet på min telefon ordentligt eller alls. Jag måste stänga av wi-fi-anslutningen och slå på igen flera gånger bara för att få en internetsida att ladda eller så måste jag slå på mina telefondata.

Konstigt i den andra hälften av huset där det finns 2 sovrum, badrummet och köket verkar mitt internet fungera bra, ibland måste jag stänga av mina telefoner Wi-Fi och slå på igen för att få en stadig anslutning. Min mamma och pappas hus har exakt samma bredbandsleverantör som jag, men jag har inga problem med min telefons internet alls.

När vi åkte till Robin Hoods Bay hade jag inga problem med Wi-Fi på min telefon där heller. Jag hade exakt samma problem i två år med min sista telefon som var en Samsung Galaxy Core Prime. Ingen annan i mitt hus har problem med bredbandet på sina telefoner eller surfplattor. Det är bara min telefon som har det här problemet. Och det förekommer bara i två rum. Vad gör jag? - Joe

Lösning: Hej Joe. Om din telefon inte har något wifi-problem någon annanstans utom dessa två platser som du nämnde är det förmodligen hög tid för dig att börja kolla efter möjliga källor för signalstörningar. I vanliga husinställningar kan de vanliga orsakerna till att wifi-signalen kan försvagas eller störas vara något av följande:

 1. Trådlösa högtalare . Många trådlösa högtalare använder 2, 4 GHz eller 5 GHz band. Dessa två band råkar vara de som routrar använder också. Även om de flesta routrar är utrustade för att minimera störningar även om det finns andra enheter som använder denna bandbredd, bör du fortfarande överväga att kontrollera din trådlösa högtalare om du råkar ha en på någon av dessa två platser.
 2. Vissa externa bildskärmar och skärmar . Särskilda bildskärmar kan läcka harmonisk störning i 2, 4 GHz, särskilt i kanalerna 11 och 14. Försök stänga av bildskärmar och se om det kommer att lösa problemet.
 3. Defekta kablar . Kablar som ansluter datorkomponenter som hårddiskar har speciell skärmning för att minimera störningar från ledningarna. Om du har många elektroniska enheter i de drabbade områdena kan du försöka stänga av dem en efter en tills du minskar den möjliga störningskällan. Om du tror att en dåligt skärmad kabel är orsaken ska du helt enkelt byta ut den mot en annan.
 4. Vissa trådlösa telefoner som körs på 2, 4 GHz eller 5 GHz band . Vissa trådlösa telefoner som arbetar med 2, 4 GHz eller 5 GHz bandbredd kan leda till signalstörningar vid användning.
 5. Närliggande kraftkällor . Vissa routrar kanske inte fungerar korrekt när du är i närheten av strömkällor som en kraftledning. Försök att distansera din router från en linje som går i väggen och se om det kommer att hjälpa.
 6. Mikrovågsugn . Vi kan inte se någon anledning till att du har mikrovågsugn i ditt vardagsrum eller sovrum, men för felsökning kan det också orsaka signalstörningar.
 7. Glas och tjocka, förstärkta väggar . Trådlös signal från din router kanske inte fungerar korrekt när det finns glasväggar eller tjocka väggar runt omkring. Till exempel kan ditt övre sovrumsgolv vara tillverkat av tjock stålarmerad betong så det finns en chans att wifi-signaler kanske inte kan tränga igenom det.
 8. Andra trådlösa enheter . Precis som vissa prylar som nämns ovan kan andra elektroniska enheter som använder 2, 4 GHz eller 5 GHz potentiellt leda till signalproblem. Några av de vanliga elektronik som du kan ha kan inkludera trådlösa kameror, alla typer av mikrovågsändare, babymonitorer, trådlösa CCTV: er och även andra routrar.

Om din wifi-fråga fortsätter även efter att ha kontrollerat alla artiklarna ovan, kan du överväga att be din internetleverantör om support så att de kan skicka en professionell för att hjälpa dig ta reda på det.

Problem 3: Galaxy S7 edge Youtube-appen fortsätter att krascha

Jag har en Samsung Galaxy S7 kant. Nyligen märkte jag att min YouTube-app inte laddades. Efter att ha startat om min telefon fungerade appen under en tid men skulle åter sluta öppna. Specifikt kommer den att öppnas för YouTube-ikonen och inte ladda den faktiska appen. Jag inaktiverade appen, rensade cachen, rensade partitionen. Samma resultat, där appen skulle fungera under en tid efter att ha startat om telefonen och sedan slutat. Samma sak händer med Netflix, Hulu och Amazon-video. I huvudsak slutar alla videostreamingsenheter på min telefon fungera efter en tidsperiod. Jag har avinstallerat varje ny app som jag laddade ner under de senaste veckorna. Allt är uppdaterat på min telefon. Alla andra appar som inte strömmar på video fungerar perfekt på min telefon. Jag kan strömma med Watch ESPN-appen och Google Movies-appen. Resultaten är desamma på WiFi och mobilnätverk. Inte säker på vad jag ska försöka nästa. Alla råd det skulle bli mycket uppskattat. - Vivek Kumar

Lösning: Hej Vivek. Med tanke på hur lite historik du ger om din telefon finns det inget sätt vi kan berätta vad som händer. Vi tror dock att det antingen är ett nätverksbugg eller en dåligt kodad tredjepartsapp. Kontrollera, gör en fabriksåterställning och se hur din telefon fungerar bara efter varje Youtube-app.

Så här återställer du Galaxy S7:

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S7.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren.
 3. När Samsung Galaxy S7 visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 4. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder.
 5. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 6. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 7. Markera nu alternativet Ja - ta bort alla användardata med knappen Volym ned och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 8. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 9. Telefonen startar om längre än vanligt.

När du har återställt telefonen har du kontrollerat hur Youtube-appen fungerar. Se till att inte installera någon annan app eller ändra någon nätverksinställning som att lägga till VPN-inställningar just nu. Om Youtube-appen fungerar normalt, gör samma sak för resten av appar som har problem. Om problemet försvinner helt efter att du har installerat resten av dina appar betyder det att det var ett okänt programfel som orsakade problemet.

Men om problemet återkommer någon gång efter att du har installerat om dina appar måste en av dem vara orsaken.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.